Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 ,email: office@topofertite.com (от пон. до пет. от 09:00 до 18:30ч. събота от 09:30 до 14:00 ч)
Дълбокотъканен масаж на цяло тяло с ароматно шоколадово масло + бонус шведски масаж и изненада комплимент от салон NatureSpa само за 48 лв. вместо 80 лв.
Цена 9.50 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
Доплащате 38.50 лв.
36 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.11.2021 г.

 

Ваучерът важи заДълбокотъканен масаж на цяло тяло с ароматно шоколадово масло + бонус шведски масаж и изненада комплимент от салона само за 48 лв. вместо 80 лв.
Стойност на ваучера: 9,50 лв.; Доплащане в салона: 38,50 лв.

 

Продължителност: 70 минути

 

Работно време на салона: Всеки ден от 11:00 до 21:30 ч.

 

ВАЖНО!!! С предварително записване на час по телефона на: 0887 111 664. Представете разпечатан ваучер при посещението си в салона.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

Да направим света по-красив !

В студио NatureSpa и заедно с Вас, ние можем да творим само красота, във всички нейни аспекти. Почувствайте се заредени и красиви!

Понякога искаме да получим повече, имаме време и желание да се поглезим, да отделим няколко часа само за себе си и за нашето тяло.

Заповядай в нашия салон, където ще те посрещнем с усмивка и внимание, чай, кафе или чаша вино и професионален масаж.

Подбрали сме най-добрите наши процедури и сме ги подготвили за Вас в пакет. 

Процедури, които изпълнени заедно, една с друга, ще допринесат за много по-голям и ярко изразен ефект. 

С много любов и много отношение създадохме масажно студио NatureSpa, за да ви правим по-щастливи, да Ви радваме и създаваме прекрасни спомени заедно.


Работно време на салона: Всеки ден от 11:00 до 21:30 ч.

Дълбокият масаж стимулира мускулната вибрация, насочена към цялостно възстановяване и релаксация на тялото. Той помага за освобождаване на стреса и подпомага възстановяването на мускулите след интензивна тренировка.

Галерия:
Други подобни оферти: