За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Ранни записвания за почивка в Турция Лято 2021! 7 нощувки с полет на 16.05 Аll inclusive + самолетен билет, летищни такси и трансфер на цени от 666 лв на човек
Цена от 666.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 666.00 лв.
Изтекла оферта
9 Ваучера
остават 360 ваучера
Условия:

Валидност на ваучерите: 16.05.2021 - 21.05.2021 

Ваучерът важи за: 7 нощувки с полет на 16.05.2021г.

KLAS MORE BEACH HOTEL 5* UAI, Алания - 666лв

SENZA HOTELS GRAND SANTANA 5* UAI, Алания - 714лв

ANTIQUE ROMAN PALACE 5* AI, Алания - 741лв

HEDEF RESORT AND SPA 5* UAI, Алания - 741лв

LAND OF PARADISE 5* AI, Алания - 762лв

HEDEF BEACH RESORT AND SPA 5* UAI, Алания - 762лв

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA 5* AI, Сиде - 930лв

• ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5* AI, Алания - 964лв

LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT 5* UAI, Белек - 1382 лв

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2020);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).
  
ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:

11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

Актуално полетно разписание за избраните дати може да намерите ТУК.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR BG
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate 

Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване. 

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ ЗА ПРОГРАМИ ЗА 2021 САМО ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ, направени в периода 20.07.2020 - 30.09.2020

Плащания:
- депозит при записване в размер на 25 евро на човек
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване
- за резервации направени от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване е необходимо 100 % плащане при резервация.

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
  2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро
  2.2. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
  2.3. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване. 

СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите в ТУК. 
3. Анулационни срокове:

3.1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 3.2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
 3.2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 3.1. и до 50 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро
 3.2.2. Ако направената анулация е от 49 до 22 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
 3.2.3. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
 3.2.4. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА ЗА 7 НОЩУВКИ: 

Ден 1: Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка. 

Ден 2-7: Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: 

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия. 

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние. 

Кападокия за 2 дни 
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително. 

Аквариума Antalya Aquarium 
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер. 

Памуккале 
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири. 

Израел за 1 ден  със самолет 
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта. 

Ден 8: Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София. 

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, Люлин, бл. 789А, ет. 1, офис 1
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: