За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в Хотел Парайзо Бийч 3*, Обзор на първа линия! Нощувка на база All Inclusive + открит басейн, шезлонг и чадър около басейна и на плажа на цени от 49 лв. на човек
Цена от 49.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 49.00 лв.
Изтекла оферта
205 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.09.2021 г. в зависимост от избрания период.



Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:
Вариант 1: 09.09 - 30.09 - 49 лв.

Вариант 2: 26.08 - 08.09 - 84 лв.

Вариант 3: до 25.08 - 104 лв.

 


Ваучерът важи за Един човек, при минимална заетост на помещенията и включва:
• Нощувка в двойна стая или апартамент
• Изхранване на база All Inclusive
• Открит басейн с шезлонг и чадър
• Чадър и шезлонг на плажа
• Тенис на маса, петанк, плажен волейбол и плажен футбол
• Интернет в лобито на хотела
• Паркинг
• Туристически данък и застраховка

 


Доплащания:
• Първо дете до 11,99 г. - Безплатно
• Второ дете над 6 г. или Трети възрастен в двойна стая - 70% от цената за възрастен
• Домашни любимци до 6 кг. - 10 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на рецепция в хотела!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е да проверите свободните места и дати за настаняване по телефона: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 18:30 ч., Събота 9:30 - 14:00 ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! Резервация се прави и потвърждава СЛЕД закупуване на ваучерите по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, кодове и пароли на ваучерите!

Представете разпечатани ваучери при настаняването си в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на topofertite.com

Хотел Парайзо Бийч 3* се намира на брега на морето в уникалният български курорт на Обзор. Намирайки се на равни разстояния между перлите на българското Черноморие Варна и Бургас, го прави изключително желана дестинация. Невероятната комбинация между море и планина прави климата и въздуха в Обзор изключително благоприятен за отдих. Спокойствието, множеството паркове и места за разходки, малките и симпатични ресторантчета по брега на морето и разпръснати из града привличат все повече туристи. Най-дългата плажна ивица, цели 9 км, също е предпоставка за една невероятна лятна ваканция.

Хотелът разполага със 104 помещения от които 85 двойни стаи (две отделни легла с допълнителен разтегателен диван), 5 студия с кухни и 14 апартамента (състоящи се от хол с разтегателен диван и стая със спалня) – всички с ТV, климатик, мини бар, телефон, сейф, сешоар, тераса. При необходимост се осигуряват детски креватчета за деца до 6 г. възраст. Основната част на хотела е централно климатизирана, докато всяка стая в сградата Теополис, разполага със собствен климатик.

Хотелът работи на базата All Inclusive, в който освен храната и напитките се включва и анимацията за малките ни гости както и спортна целодневна и вечерна анимация за възрастни. Комбинацията от тези услуги прави хотела изключително предпочитан от множество чуждестранни така и много родни туристи.

Хотел „Парайзо Бийч“ разполага с три основни заведения, които са на Ваше разположение през целия ден. Колекцията ни се състои от обширен ресторант, лоби бар и очарователен „басейн бар“, предлагащ разхладителни напитки и коктейли на своите гости. Нашите бармани и сервитьори са готови да изпълнят и най-взискателните Ви поръчки, за да бъде Вашата почивка незабравимо преживяване и истинско удоволствие.

Основен ресторант - Изхранването на гостите се осъществява в основния ресторант на комплекса и е на бюфет. Предлага богат асортимент от националната и европейската кухня. Там гостите могат да се насладят на голямо разнообразие от салати, основни готвени ястия и множество десерти и плодове. Докато на открита слънчева тераса с невероятен морски изглед, има барбекю на което всички ястия се приготвят пред погледите на гостите.

Лоби бар - Лоби барът предлага богат асортимент от освежаващи напитки, а спокойната атмосфера, допълнена от приятния интериор създава отлично настроение. Лобито е място за провеждане на срещи с приятели, място за почивка с чаша кафе или освежаващо „Мохито“, или просто да прочетете сутрешния вестник. Лоби барът започва работа от 09:00 ч. и е отворен за гости до 23:00 ч. Той разполага с две открити тераси. Едната се намира в непосредствена близост до главния вход на хотела, докато другата е в края на коридора на първият етаж.

Бар на басейна - Гостите могат да се насладят на студен коктейл или разхладителна напитка на нашия бар на басейна. Възможността да пиете питието си, да се наслаждавате на приятната шарена сянка и да гледате морето ще Ви накара да поседнете и да се отпуснете. Барът на басейна е отворен от закуска, като там може да се насладите на чаша ободряващо еспресо. След 10:00 ч. почва сервирането на алкохолни и безалкохолни напитки. Този бар е предпочитан от гостите на хотела поради непосредствената му близост до басейна и плажа. Работното време приключва в 23:00 ч.

Изхранване:
• Закуска - 08:00 - 10:00 ч.
• Късна континентална закуска - 10:30 - 11:00 ч.
• Обяд - 12:00 - 14:00 ч.
• Следобедна закуска - 16:00 - 17:00 ч. - кафе, чай, сладки
• Вечеря - 18;30 - 21:00 ч.
* Консумация на български алкохолни и безалкохолни напитки - вино и бира!!!
* Алкохолни и безалкохолни напитки  се предлагат на обяд и вечеря в основния ресторант и  тераса до 23:00 ч.
* Напитки на лоби бара между 10:00 и 23:00 ч.

Настаняване:
• Двойна стая - мин. 2; макс. 2 + 2 деца или 3 възрастни
• Апартамент - мин. 3; макс. 3 + 1 дете

  • Парайзо Бийч
  • Адрес гр. Обзор ул. черноморска 16
  • 0883222024
  • Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00 ч.
  • OFFICE@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: