За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в Комплекс Обзор Beach Resort 4* на първа линия! Нощувка на база All Inclusive Light + открити басейни с шезлонги, чадъри, музика на живо и шезлонг и чадър на плажа за 49 лв. на човек
Цена от 49.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 49.00 лв.
Изтекла оферта
76 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 08.09 - 28.09.2019г. 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 49 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в комфортно обзаведени апартаменти
• Закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря на блок маса в ресторант Кастело и напитки във времето от 10:30 до 21:30
• Открити басейни
• Шезлонги и чадъри около басейните
• Интернет връзка - в апартамента и на територията на комплекса
• Фитнес (зактир и открит)
• Тенис на маса, градински шах, петанк, плажен волейбол и плажен футбол
• Музика на живо от 19:30 (без Четвъртък)
  - в Steak House Paralia - всеки понеделник, вторник и сряда
  - в GRIL & BBQ Tropicana - всеки петък, събота и неделя
БОНУС: Шезлонг и чадър на плажа

Доплащания:
• Дете до 5,99г. - Безплатно
• Дете от 6г. до 11,99г. - 25 лв. на ден
• Дете над 12г. или Трети възрастен - закупува отделен ваучер
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

Допълнителна нощувка с Ол Инклузив се заплаща на Рецепция Гостите с предплатен Ол Инклузив Лайт пансион носят червени гривни, за да са разпознаваеми на територията на комплекса. Гривните се получават на Рецепция при пристигане и се връщат на Рецепция в деня на заминаване. Изхранването започва със следобедна закуска в деня на пристигане и завършва с обяд в деня на заминаване.  
 
Минимално настаняване:
1-спален апартамент – 2-ма възрастни
2-спален апартамент – 4-ма възрастни
3-спален апартамент – 6-ма възрастни 
 
Максимално настаняване:
1-спален апартамент – 3 възрастни и 1 дете
2-спален апартамент – 5 възрастни и 1 дете
3-спален апартамент – 7 възрастни и 1 дете 

ВАЖНО!!! Необходимо е да проверите свободните места и дати за настаняване по телефона: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч., Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! Резервация се прави и потвърждава СЛЕД закупуване на ваучерите по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, кодове и пароли на ваучерите!

Представете разпечатани ваучери при настаняването си в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на topofertite.com

Апартаментен комплекс Obzor Beach Resort**** отваря врати през месец Май 2007г.

Разположен е директно на прекрасния пясъчен черноморски бряг, северно от град Обзор, една нова дестинация, която предстои да се разработва и да се налага на международния пазар на туристически услуги.

Комплексът разполага с 523 модерно обзаведени апартамента, в които има душ/WC, климатик, телефон, сателитна телевизия, хладилник, сешоар, балкон. Само 30 от тях са с парков изглед, а всички останали с изглед към морето. Апартаментите са три вида: с една, две и три спални, като всички предлагат и комфортна всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс.

Obzor Beach Resort**** разполага с а ла карт ресторант със 120 места в основната зала и 100 места на терасата към ресторанта, барбекю-ресторант с 200 места на закрито и 100 места на открито, снек-бар на плажа, 2 бар-басейна, супермаркет, зала за игри, билярд, миниголф, интернет клуб. На разположение на гостите на хотела са и 5 открити басейна, 5 детски басейна, както и фитнес зала, сауна, солариум и парна баня. Шезлонгите и чадърите на басейна са безплатни за гостите на комплекса.

Гостите на Obzor Beach Resort**** се радват на продукт по-различен от този, който предлагат останалите хотели по българското Черноморие, тъй като при нас имат възможност да моделират сами почивката си: например, сами да приготвят любимото ястие и да изненадат любимия човек с романтична вечеря на свещи или да резервират маса в един от ресторантите на комплекса.

Основната идея на продукта, предлаган в хотел от този тип, е да се осигури на госта едно разнообразие от услуги и забавления така че госта да получи всичко каквото би могъл да желае от една почивка във ваканционен летен хотел. Друго предимство на Obzor Beach Resort**** е стандарта и обслужването, където всеки гост е специален и на всеки се отдава необходимото внимание, така че той да се почуства наистина желан и уважаван. Със своето спокойствие и своя привлекателен спа център комплексът е атрактивен не само за по-възрастни клиенти, но и за млади семейства. Поради тази причина в хотела има и специален, добре оборудван детски клуб, където на децата се осигуряват подходящи забавления и грижи.

Храненията се сервират се на блок-маса в ресторант Кастело:
- Закуска от 7:30 до 10:00 -  кафе, чай, трапезна вода (от диспенсър), сокове
- Обяд от  12:30 до 14:00 - трапезна вода (от диспенсър), сокове, български наливни бира и вино
- Следобедна кафе-пауза от 15:30 до 17:00 с дребни сладки, кроасани, соленки, пица, плодове, кафе, чай, трапезна вода (от диспенсър), сокове, български наливни бира и вино
- Вечеря от 18:00 до 21:00 с трапезна вода (от диспенсър), сокове, български наливни бира и вино
- Напитки (извън храненията) се сервират от 10:30 до 21:30 и включват трапезна вода (от диспенсър), сокове, български наливни бира и вино 
 

  • Обзор Бийч Резорт
  • Адрес Обзор Бийч Резорт
  • 0894768907
  • Пон - петък 9:00 - 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: