За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Петрелийски, Огняново! 2, 3 или 5 нощувки + закуска, вечеря, минерален басейн и Уелнес пакет на цени от 75 лв. на човек
Цена от 75.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 75.00 лв.
Изтекла оферта
45 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: от 01.05 до 30.06.2019г. зависимост от избрания период
*Офертата не важи за всички официални празнични и почивни дни!


Ваучерът важи за:
Вариант 1: 2-дневен пакет в:

в двойна стая 
  - делник 75 лв.
  - уикенд 98 лв.

в апартамент ет. 1 (при четворно настаняване)
  - делник 155 лв.
  - уикенд 170 лв.

Вариант 2: 3-дневен пакет в:

в двойна стая 
  - делник 98 лв.
  - уикенд 147 лв.

в апартамент ет. 1 (при четворно настаняване)
  - делник 232,50 лв.
  - уикенд 255 лв.
Вариант 3: 5-дневен пакет

в двойна стая 
 - делник 173 лв.
 - уикенд 245 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване в стая и четворно в апартамент и включва:
• Избраният брой нощувки избраното помещение
• Закуска и вечеря на сет меню
Уелнес пакета включва: вътрешен минерален басейн с шезлонг, сауна и парна баня
• Интернет
• Паркинг

Доплащания:
• Дете до 2,99г. - Безплатно на база нощувка
• Деца над 3 или Пети възрастен в апартамент на доп. легло в апартамент - 30 лв. на ден на база пакета през делнични дни и 40 лв. на ден на база пакета през уикенда
• За настаняване в апартамент на втория етаж - 10 лв. на вечер за помоещение;
• За настаняване в апартамент на третия етаж - 20 лв. на вечер на помещение;
• Доплащане за домашен любимец - 10 лв. на ден
Единично настаняване
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

Максимален капацитет на помещенията:
двойна стая - 2 възрастни
апартамент - 4 възрастни + 1 дете

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (пон. - пет. от 09:30 - 18:00 ч) и на 0883 222 024 (събота и неделя). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела в срока на валидност на офертата!

Всички условия на TopOfertite.com


 

 

Хотел Петрелийски се намира в село Огняново, известно с минералната си вода с доказани лечебни свойства. Хотелът разполага с 3 басейна с минерална вода и модерен Спа център. Тук ще намерите много възможности за релакс и развлечения, а районът предлага интересни туристически обекти за посещение.

Хотелът разполага с 8 стаи и 7 фамилни апартамента. Във всички има автентични рисунки на стената, a обзавеждането е в традиционен за района на Огняново стил. Стаите са изцяло изпълнени от естествени материали – подът в стаите е от каменни плочи, баните с течаща минерална вода също са изцяло в камък. Всички стаи и апартаменти са изпълнени в старинен, традиционен за района на Гоце Делчев стил. Стаите са със самостоятелни бани с вани и кабелна телевизия. Семействата с деца са добре дошли в просторните апартаменти по 70 м2, с камини и вани с джакузи, кабелна телевизия, интернет, големи тераси.

Описание на апартаментите:
• Апартамент на 1 етаж - помещенията са с плщ между 60-72 кв. м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях могат да се настанят четири възрастни и едно дете на допълнително легло.
• Апартамент на 2 етаж - апараментите са с площ около 70 кв. м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях могат да се настанят четири възрастни и едно дете на допълнително легло.
• Апартамент на 3 етаж - апараментите са с площ около 70 кв. м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях могат да се настанят четири възрастни и едно дете на допълнително легло. Всеки един апартамент разполага с камина с осигурени дърва за огрев, вана, кабелна телевизия, просторна тераса
*Стаите в апартаментите не са преходни

Спа зоната на хотел Петрелийски предлага парна баня, сауна и джакузи. Единствено джакузито се ползва с допълнително заплащане. Водата в целия хотел Петрелийски е минерална, с изворна температура 35 градуса и с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно каменни заболявания.Всички гости на хотела могат да релаксират около 3-те басейна с минерална вода, един от които е закрит. Всеки от басейните се чисти всяка седмица, водата не се третира с никакви лекарства и препарати, които биха могли да въздействат на здравословното състояние на гостите на хотела. Между комплекса и басейните няма топла връзка.

Ресторантът на Хотел Петрелийски разполага със 120 места и предлага разнообразна традиционна и здравословна, включително веган кухня. Приготвяме храната основно с продукти от подбрани и проверени местни производители. Менюто се актуализира според наличните плодове и зеленчуци за сезона. Приготвяме и пикник кошници (включително с веган храна) за гостите на хотела , които желаят да съчетаят посещение из забележителностите на нашия край с вкусен обяд (необходима е предварителна заявка от предния ден и допълнително заплащане, според пикник менюто). Ресторантът е подходящ за провеждане на различни събития като рождени дни, сватби, кръщенета, родови срещи, посрещане на Нова Година, Коледа и други.

  • Хотел Петрелийски
  • Адрес Хотел Петрелийски, Огняново
  • 0884 222 038; 0878 823 222; 0883 222 024
  • от Понеделник до петък от 9:00 - 20:00 ч, събота и неделя от 09:30 до 19:00ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: