За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Почивка в Комплекс Бендида Вилидж, Павел баня! Нощувка + външен басейн на цени от 25 лв на човек
Цена от 25.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 25.00 лв.
Изтекла оферта
38 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.09.2023 г. 

* За уикендите петък и събота офертата важи при престой от мин. 2 нощувки!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:

Вариант 1: от неделя до четвъртък /Делник/  в:
двойна стая за двама - 50 лв / до 31.08 /
двойна стая за двама - 60 лв / 01 - 30.09 /
• самостоятелна къща с 2 спални и хол - 160 лв
 
Вариант 2: за петък и събота /Уикенд/  в:
• двойна стая за двама - 60 лв / до 31.08
двойна стая за двама - 65 лв / 01 - 30.09 /
• самостоятелна къща с 2 спални и хол - 180 лв

 

Ваучерът важи за помещението и включва:
• 1 нощувка в двойна стая или самостоятелна къща
• Ползване на външен басейн 
• Голяма лятна веранда с барбекю и пещ.
• Интернет.
• Паркинг.
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните дати за настаняване на тел.: 0883 222 024 и 0884 222 038 (08:30 до 17:00ч). След като платите ваучерите потвърдете резервацията си на имейл reservations@topofertite.com  или по телефона, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка! 
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

Бендида Вилидж е един от най-новите ваканционни комплекси, разположен в известния балнеоложки курорт Павел Баня. Самият комплекс се състои от красиви и комфортни къщи на два етажа, предлагащи всички удобства за пълноценен отдих: vКъщичките са напълно обзаведени с всичко необходимо за пълноценна и спокойна почивка на 4 човека, като при  ползване на допълнителните опции за настаняване могат да бъдат приети до 6 човека. Комплекс Бендида Вилидж, Павел Баня разполага с пет къщички с капацитет за настаняване на до 6 човека. Всяка една къща е на два етажа, а разпределението на къщите е еднакво.
На първия етаж има напълно обзаведен кухненски бокс, включващ мивка, микровълнова печка, котлони с абсорбатор, кана за топла вода, хладилник, както и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна и напитки. Тук са трапезарията и дневната, обзаведени с маса за хранене на 6 души, диван и фотьойл, телевизор, както и баня с тоалетна. 
На втория етаж са разположени 2 спални помещения и баня с тоалетна. Едната стая е с две самостоятелни легла, а другата е със спалня. В тях има необходимите гардероби, бюра и нощни шкафчета.
Във всяка една къща на разположение на гостите са: кана за топла вода, котлони с абсорбатор, маса за хранене на 6 човека, мека мебел, микровълнова печка, обзаведен кухненски бокс, посуда, телевизор, хладилник. Всяка къща разполага с по 2 тераси на втория етаж с изглед към Стара планина и Средна гора. Максимален капацитет за настаняване в една къща – шест души, ако се използва дивана в дневната (на първия етаж). Във всички помещения има климатик. Към всяка къща има самостоятелна лятна веранда с изглед към Стара планина и вътрешния двор.
На разположение на гостите на комплекса е външен басейн с дължина 15 м, ширина 6 м и дълбочина 1,4 м. Басейнът разполага с детска секция.

Комплекс Бендида Вилидж, Павел Баня предлага на своите гости СПА център, който в момента е в ремонт. В СПА центъра на разположение на гостите ще има вътрешен басейн с дълбочина 90 см, а температурата на водата се поддържа около 34-35 градуса, джакузи и сауна. - очаквана дата на пускане в експлоатация след 31.10.2023!!!

Настаняване след 14.00 часа   Освобождаване до 12.00 часа

  • Комплекс Бендида Вилидж
  • Адрес гр. Павел Баня (на 300 м от поч. станция на ПРО ЕАД)
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: