За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нов бърз тест за SARS-CoV-2, грип А, грип В, респираторен синцитиален вирус (RSV) от СМДЛ Кандиларов за 35 лв
Цена 35.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
Стойност
43.00 лв.
Отстъпка
19%
Спестявате
8.00 лв.
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31.05.2024 г.г.

 

Ваучерът важи за: Бърз тест за откриване на SARS-CoV-2, грип А, грип В, респираторен синцитиален вирус (RSV), аденовирус и антигени на M.pneumoniae за 35 лв вместо за 43 лв

Антигенният тест предлага бърз хроматографски имуноанализ за качествено откриване на SARS-CoV-2, грип А, грип В, респираторен синцитиален вирус (RSV), аденовирус и антигени на M.pneumoniae в проби от назофарингеален тампон. Тестът се препоръчва за пациенти с грипоподобни симптоми.

Материал -  назофарингеален секрет

Предназначение:

t SARS-CoV-2/ Influenza A+B/ RSV/ Adenovirus/ Mycoplasma pneumoniae Antigen Combo Rapid Test е комбиниран бърз хроматографски имуноанализ за качествено откриване на SARS-CoV-2, Influenza A+B, RSV, Adenovirus и M. pneumoniae антигени в проби от човешки назофарингеален тампон.

Предимства:

    Бързи резултати - в рамките на 15 минути
    Висока чувствителност, специфичност и точност
    Детекция на пет патогени едновренно

Обща информация:

COVID-19 - остро респираторно инфекциозно заболяване, причинено от SARS-CoV-2. Основните прояви включват висока температура, умора и суха кашлица. Наблюдават се още назална конгестия, хрема, болки в гърлото, миалгия и диария. Основният източник на инфекция са заразените с вируса хора като безсимптомните лица също могат да бъдат източник на инфекция.

Грипът (Influenza) - заразно респираторно заболяване, причинено от грипни вируси (Influenza virus). Грипните вируси могат да причинят леко до тежко заболяване. Възрастни хора, малки деца и хора с други придружаващи заболявания са изложени на по-висок риск от по-тежко протичане и усложнения. Двата основни грипни вируса тип А и В, циркулират в популацията и се характеризират със своята сезонност.

Респираторен синцитиален вирус (RSV) - най-често срещаният причинител на инфекции на долния респираторен тракт при кърмачета и деца. Предава се главно по въздушно-капков път или директен контакт. Пиков период за разпространение на вируса е в месеците от Ноември до Април.

Човешките аденовируси - съставляват важна група от етиологични агенти, които са отговорни за различни заболявания при възрастни и деца, като респираторни, очни, стомашно-чревни и пикочни инфекции. В имунокомпрометирани лица и индивиди с трансплантирани органи, тези агенти могат да причинят генерализирани инфекции.

Mycoplasma pneumoniae - инфекция с разпространение в световен мащаб. Среща се през цялата година, най-често през по-студените месеци. Клиничната диагноза на инфекцията с M. pneumoniae често се възпрепятства от липсата на специфични признаци и симптоми, въпреки че в повечето случаи се съобщава за засилваща се кашлица, неразположение, субфебрилна температура и главоболие.

Офертата важи за следните обекти на СМДЛ Кандиларов:

    гр. София, ул. “Бузлуджа” №64
    гр. София, ХРИСТО СТАНЧЕВ 13
    гр. София ж.к. “Младост″ 2, бл. 261Д, партер,
    гр.Пловдив, бул. Македония  № 2В
    гр. Варна, ул. “Габрово” 17
    гр. Гоце Делчев, бул. “Гоце Делчев” №22
* Не е необходимо предварително записване на час.

Необходимо е да представите вашия ваучер при посещението си!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на topofertite.com

Лаборатория Кандиларов е частна медико-диагностична лаборатория със статут на медицинско заведение от доболничната помощ.
Лабораторията е създадена през 1999 година като семейна фирма само с един лабораторен център и осем служители.
За десет години Лаборатория Кандиларов се превърна в една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България.

 

  • СМДЛ Кандиларов - София
  • Адрес гр. София
  • 0700 70 117
  •  Понеделник - петък 07:30 до 19:30 ч, събота и неделя 08:30 ч. до 14:30 ч.
  • CONTACT@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: