За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
2024 г в обновения СПА хотел Олимп 4*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, вътрешен басейн с минерална вода и СПА пакет на цени от 112 лв. на човек
Цена 112.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
ТОП Цена 112.00 лв.
7 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 02.01 до 20.12.2024 г. 

***Офертата НЕ важи за официални и празнични дни, и сезон Лято!

*Офертата важи при минимален престой от 2 нощувки!!!
 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:
Вариант 1:  Делник /от неделя до четвъртък/ в:
• Двойна икономична стая - 224 лв.
• Двойна стандартна стая - 244 лв.
• Студио / Студио с вана - 264лв.
 

Вариант 2: Уикенд /петък и събота/ в:
• Двойна икономична стая - 254 лв.
• Двойна стандартна стая - 284 лв.
• Студио /Студио с вана - 309 лв.


Ваучерът важи за двама пълноплащащи и включва:
• 1 нощувка в избраното помещение / при престой от мин. 2
• Закуска и вечеря на блок маса
СПА пакет: вътрешен басейн в Гръцки стил с минерална вода с гейзер и джетове за масаж (32 градуса), Римска баня, инфрачервена кабина, тепидариум с арома лампа от хималайска сол, класическа сауна и контрастен хидромасажен душ
• Фитнес
• Интернет
• Паркинг
• Курортна такса и застраховка

Доплащания:
• Деца до 5,99 г. на разтегателен диван - Безплатно
• Деца от 6 до 11,99 г. на разтегателен диван - 40 лв. на ден
• Деца над 12 г. или Трети възрастен на разтегателен диван - 80 лв. на ден

На Ваше разположение са още: 
*Зала с електронни игри
*Билярд
*Солна стая
Всички доплащания се извършват на рецепция в хотела!

 

Настаняване - след 14:00 ч. Освобождаване - до 12:00 ч.

Анулации:
• до 6 дни преди датата на настаняване - без неустойка
• до 5 дни преди датата на настаняване - стойността на 1 нощувка
• по-малко от 3 дни преди датата на настаняване или неявяване в хотела - 100% неустойка 
* Суми за заявени, но неизползвани услуги НЕ се възстановяват!!!
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038, 0883 222 024 или 0878 823 222 (Пон - петък 09:00 - 20:00 ч.,събота и неделя от 09:30 до 19:00 ч)) Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Хотелът запазва правото си за промяна на цените!!!

Задължително е да представите разпечатани ваучери при настаняването си в хотела!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения.

Всички условия на ТopOfertite.com

СПА Хотел "Олимп" **** е открит през 2004 година. Ние предлагаме отлични условия за семейна почивка, семинарен туризъм и корпоративни мероприятия. При нас можете да се насладите на стилна атмосфера, усмихнат и отзивчив персонал - наистина добра причина да ни посетите, да се чувствате комфортно и да се върнете отново!

Условия за настаняване: 14 единични стаи; 17 стандартни двойни стаи, 31 студия, 8 студиа с вана, 3 АРТ студия, 1 фамилен апартамент, 1 луксозен семеен апартамент с джакузи, 1 апартамент с една спалня и 1 ВИП мезонет с джакузи, изцяло подновен. 
Носител на множество отличия през годините, запазил своята концепция за развитие и качество на услугите, които предлага СПА хотел "Олимп" е готов Ви посрещне по всяко време и да задоволи Вашето желание за активна почивка. Най-добър 4 - звезден ЕКО и СПА хотел за 2021 и 2022 година, награден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация!
Напълно обновен, ресторант "Олимп" разполага с 220 места. Подходящ за организиране на различни семейни и корпоративни тържества, сватби и фирмени събития. Музика на
живо и DJ. Работното време на ресторанта е от 07:30 до 23:00 часа. 
Закуската по пакетите е от 07:30 часа до 10:00 часа. Вечерята е от 19:00 до 21:00 часа. Изхранването е на блок маса, с голямо разнообразие от местни ястия, приготвени от продукти собствено производство.
Нашият уютен лоби бар е идеалното място за релаксираща чаша кафе или изискана напитка. Тук можете да опитате домашно приготвени сладкиши и куп други сладки изкушения.
Насладете се на чистия въздух и прекрасната панорамна гледка от лятната тераса на лоби бара. Капацитет на терасата 180 места. Подходяща е за провеждане на сватбени тържества, семейни събития, рожденни дни и други. Външно озвучаване.
Барът край басейна е на разположение на гостите през цялото работно време на СПА центъра от 08:00 до 20:00 часа.
СПА център Олимп разполага със закрит минерален басейн в гръцки стил с гейзери и масажни джетове, открит минерален басейн ( сезонен), римска баня, инфрачервена сауна, тепидариум с арома лампа с хималайска сол, класическа сауна, контрастен душ хидромасажен душ, подводна гимнастика, фитнес зала. Най-новите съоръжения са модерна солна стая за халотерапия и външна Финландска сауна, която може да се комбинира с външното джакузи.
В СПА център Олимп могат да се заявят разнообразни балнео – пакети и процедури, осъществяващи се при предварителен лекарски контрол. Кабинетите са оборудвани с разнообразна
съвременна апаратура за електро – масажи, ултразвук, магнитно поле и разнообразни козметични процедури за лице и тяло.
В хотела може да се закупят разнообразни био продукти от местния регион – мед, чайове, сладка и сокове. Хотела разполага със собствена ферма за отглеждане на животни, чийто месни и млечни продукти се използват в ястията.
Хотела предлага още: колонка за зареждане на електромобили, безплатен паркинг, вътрешен и външни детски кът, детски център с професионална анимация , румсервиз и др. услуги.

  • СПА хотел ОЛИМП ****
  • Адрес Велинград, ул. Цар Самуил 1А
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 20:00ч.; Събота и неделя 09:30 до 19:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: