За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Делничен семеен пакет в Diplomat Plaza Hotel & Resort 4*, Луковит! 2 нощувки + закуски, курс по плуване за деца, топъл басейн и СПА пакет за 132 лв. на човек
Цена от 132.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 132.00 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.11.2023г. 

*Офертата НЕ важи за официални празнични, почивни дни и периоди със специални пакети!

***Офертата важи за дните от неделя до четвъртък!!!

 

Ваучерът важи за: 2-дневен пакет - 264 лв. - Делник /от неделя до четвъртък/

 
Ваучерът важи за Двама и включва:
• 2 нощувки със закуски в двойна стандартна стая;
• СПА пакет: Финландска и инфраред сауни; Парна баня; Контрастен душ; Фитнес и топъл басейн със сребърно – йонна филтрация и детска зона;
• Подарък - курс по плуване за деца - 2 пъти по 30 минути.
– Детски кът на открито и закрито със съоръжения за най-малките;

Доплащания:

• *В посочените цени не са включени туристически данък и застраховка, които се начисляват отделно и са в размер 1.29 лв. с ДДС за всеки настанен гост на ден.
• Дете до 5,99 год. на доп.легло - Безплатно с включена закуска
• Дете от 6 до 11,99 г. на доп. легло с двама възрастни - 60 лв с вкл. закуска
• за настаняване в луксозна стая - 40 лв 
• за настаняване в суперлукс стая - 150 лв на човек
• специална цена за всяка следваща нощувка - 128 лв за всеки тип стая
Всички доплащания се извършват на рецепция в хотела!
 
Настаняване:
• Двойна стандартна стая - мин. 2; макс. 2 + 2
• Двойна Лукс стая - мин. 2; макс. 2 + 1
• Двойна Супер Лукс стая - мин. 2; макс. 2 + 1
• Единична стая - макс. 1
 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 , 0884 222 038 (Пон - петък 08:30 - 17:00 ч.). След закупуване на ваучерите е необходимо да потвърдите резервацията си в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com или по телефона! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

*Хотелът си запазва правото на промени в пакета!

Всички условия на ТopОfertite.com

Diplomat Plaza Hotel & Resort е първият тематичен 4-звезден хотел в България. Разположен е в центъра на гр. Луковит, само на един час път от София, на главен път Е-83 София-Русе.

Diplomat Plaza Hotel & Resort се намира в екологично чист район, в близост до геопарк „Искър-Панега”. Геопаркът може да се обходи пешеходно,  с лодка, водно колело или каяк. Гостите целогодишно могат да се възхищават на забележителности в околността:  пещера “Проходна” (т. нар. „Божиите Очи”), пещера „Свирчовица”, скалните феномени „Провъртеника“ и „Струпаница“, древния скален манастир „Св. Никола“ – Глигора,  Златен парк и  каменни къщи. 

Diplomat Plaza Hotel & Resort е носител на редица награди и призове, сред които са Art и Wellens хотел на България за 2021 и 2022,  Wellness хотел на България за 2012г. и 2016г. (Българска хотелска и ресторантьорска асоциация) и Регионален Anti Aging център на Балканите за 2014г.(Балкански алианс на Хотелиерските Асоциации).

Diplomat Plaza Hotel & Resort предлага на своите гости както стандартни стаи, така и тематичен лукс в настаняването. Благодарение на своя уникален интериор, тематичните стаи на хотела отвеждат гостите до почти всяко кътче на света – от стая “Хонг Конг” през стаи “Чикаго“, “Париж”, „Дубай“ до ултралуксозния апартамент “На седмото небе“. 

Diplomat Plaza Hotel & Resort разполага с различен тип заведения за хранене и забавления: лоби-бар „Atruim, ресторант „La Plaza” , винарна „При Момите, пица „ Plaza”  и  нощен бар Chivas.

Конферентният център на комплекса е с площ от 450 кв.м. и разполага с четири зали с капацитет от 15 до 150 места, кът за кафе паузи и коктейли, зона с достъп до компютър, място за отдих с удобна мебел и офис масаж. Всички зали са с естествена светлина, централна климатизация, Wi-Fi. Всяка зала е оборудвана с мултимедия, екран, флипчарт, озвучаване с жични и безжични микрофони, лаптоп, телефонна връзка.

Center Health & Beauty – В центъра се развиват трите основни направления – Spa, Wellness и Antiaging. SPA Area разполага със закрит басейн със сребърно – йонна филтрация с обособена зона за деца, джакузи, плажна зона със шезлонги, финландска сауна, инфраред сауна, парна баня и контрастен душ. WELLNESS и ANTIAGING Аrea разполага със зона за релакс, масажни зали, термо-зона , хамам, хидро-масажни вани и Vip парна баня. Center Health & Beauty предлага анти-ейджинг, релаксиращи, детоксикиращи процедури и програми – масажи и терапии за тяло и лице, козметични и фризьорски услуги, spa маникюр и педикюр и други.

  • Diplomat Plaza Hotel & Resort 4*
  • Адрес Diplomat Plaza Hotel & Resort 4*, гр. Луковит пк. 5770 ул. „Д. Талев” № 2
  • 0883 222 024
  • Понеделник - петък 9:00 - 17:00ч.; събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: