За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Комплекс Бендида Вилидж, Павел баня! Нощувка + закуска и вечеря, външен басейн, джакузи с минерална вода, сауна на цени от 42,70 лв на човек
Цена от 42.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 42.70 лв.
Изтекла оферта
9 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: от 31.05 до 31.07.2023 г. 

***Офертата за Юли месец важи при мин. 3 нощувки!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет

Вариант 1: от неделя до четвъртък /Делник/ - 42,70 лв

Вариант 2: петък и събота /Уикенд/ - 47,70 лв

 

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи или Четирима,Шестима за самостоятелна къща) и включва:
- Нощувка в избраното помещение.
- Закуска и вечеря.
- Ползване на джакузи с минерална вода с капацитет, до 8 човека и сауна (ползват се когато не е отворен външния басейн)
- Външен басейн - от 10 юни
- Вътрешен басейн с дълбочина 90 см, температура на водата около 34-35 градуса (с минерална вода)
- Голяма лятна веранда с барбекю и пещ.
- Интернет.
- Паркинг.
 
Доплащания:
- Дете до 6.99г. - безплатно на доп. легло на база нощувка.
- Дете от 7г. до 11.99г. на доп. легло и заплаща на място - 25лв. на ден на база нощувка, закуска и вечеря.
Доплащанията се извършват на рецепция в хотела!
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните дати за настаняване на тел.: 0883 222 024 и 0884 222 038 (пон. - петък 08:30 до 17:00ч). След като платите ваучерите потвърдете резервацията си на имейл reservations@topofertite.com  или по телефона, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка! 
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

Бендида Вилидж е един от най-новите ваканционни комплекси, разположен в известния балнеоложки курорт Павел Баня. Самият комплекс се състои от красиви и комфортни къщи на два етажа, предлагащи всички удобства за пълноценен отдих: vКъщичките са напълно обзаведени с всичко необходимо за пълноценна и спокойна почивка на 4 човека, като при  ползване на допълнителните опции за настаняване могат да бъдат приети до 6 човека. Комплекс Бендида Вилидж, Павел Баня разполага с пет къщички с капацитет за настаняване на до 6 човека. Всяка една къща е на два етажа, а разпределението на къщите е еднакво.
На първия етаж има напълно обзаведен кухненски бокс, включващ мивка, микровълнова печка, котлони с абсорбатор, кана за топла вода, хладилник, както и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна и напитки. Тук са трапезарията и дневната, обзаведени с маса за хранене на 6 души, диван и фотьойл, телевизор, както и баня с тоалетна. 
На втория етаж са разположени 2 спални помещения и баня с тоалетна. Едната стая е с две самостоятелни легла, а другата е със спалня. В тях има необходимите гардероби, бюра и нощни шкафчета.
Във всяка една къща на разположение на гостите са: кана за топла вода, котлони с абсорбатор, маса за хранене на 6 човека, мека мебел, микровълнова печка, обзаведен кухненски бокс, посуда, телевизор, хладилник. Всяка къща разполага с по 2 тераси на втория етаж с изглед към Стара планина и Средна гора. Максимален капацитет за настаняване в една къща – шест души, ако се използва дивана в дневната (на първия етаж). Във всички помещения има климатик. Към всяка къща има самостоятелна лятна веранда с изглед към Стара планина и вътрешния двор.
На разположение на гостите на комплекса е външен басейн с минерална вода, с дължина 15 м, ширина 6 м и дълбочина 1,4 м. Басейнът разполага с детска секция.
Комплекс Бендида Вилидж, Павел Баня предлага на своите гости СПА център. В СПА центъра на разположение на гостите има вътрешен басейн с дълбочина 90 см, а температурата на водата се поддържа около 34-35 градуса (с минерална вода), джакузи и сауна.

Настаняване след 14.00 часа   Освобождаване до 12.00 часа

  • Бендида Вилидж
  • Адрес Бендида Вилидж гр. Павел Баня, на 300 м от поч. станция на ПРО ЕАД обл. Стара Загора, България
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от понеделник до петък 09.00 - 17.00
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: