За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Къща за гости ЕГО, с.Минерални бани! 3, 5, 7 нощувки + закуски и вечери, вана с минерална вода, външен басейн, вътрешен минерален терма басейн на цени от 180 лв. на човек
Цена от 180.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 180.00 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 01.07.2023г.
*Офертата НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!

 

Ваучерът важи за:

3-дневен пакет за 180 лв.

5-дневен пакет за 290 лв

7-дневен пакет за 395 лв


Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
- 3,5 или 7 нощувки в избраното помещение.
- Закуски и вечери.
- Релакс зона, открит басейн /сезонен/, вътрешен закрит басейн /Терма/ с хидромасажни дюзи, вана с минерлана вода - индивидуална или двойна, финландска сауна.
- Интернет.
- Паркинг.
 
 

Доплащания:
• Дете до 4.99г с двама възрастни се настанява безплатно, без изхранване
• Дете от 5г. до 11,99 г. - 30 лв на ден с вкл. закуска и вечеря.
• Дете над 12 г. или трети възрастен закупува отделен ваучер.
Доплащанията се извършват на място на рецепцията!!!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на: 0883 222 024 или 0884 222 038. Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите трябва да потвърдите резервацията си, като представите следните данни: две имена, тел. за връзка, дати на престой, код и парола на ваучера по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com
 
Представете разпечатани ваучери при настаняването си в хотела!
 
ВАЖНО!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 2 дни предварително при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
Всички условия на ТopOfertite.com.

 

Къща за гости ЕГО е малък комплекс в курортно селище Минерални бани (обл.Хасково). Местността е известно със своите богати минерални извори и райската природа на Източните Родопи. Комплексът разполага с 9 стаи и един апартамент, напълно  обзаведени и оборудвани с климатик, сателитна телевизия, мини-бар, безжична интернет връзка и санитарен възел.
Общата леглова база е достатъчна за 25 човека с възможност за допълнително настаняване на деца или придружаващи възрастни.

SPA центърът включва 8 дизайнерски вани, където може да се насладите на 100% гореща минерална вода, самостоятелно или с вашата любима половинка.
Термата представлява малък вътрешен басейн, наподобяващ на пещера, снабден с хидромасажни дюзи, разположени на различна височина. Термата всяка сутрин се пълни с прясна минерална вода с температура около 40 градуса, която бавно изстива до 32 градуса във вечерните часове. Така гостите ни могат да избере подходящото време и температура за себе си. Всяка вечер басейнът се изпразва, дезинфектира и подготвя за следващия ден. За вашия пълноценен релакс, SPA зоната е допълнена с Финландска сауна и леден душ до нея. През топлите месеци от годината можете да се насладите на открит басейн с джакузи и хидромасажни дюзи. Всички съоръжения са снабдени изцяло с минерална вода.
Къща за гости Его разполага с ресторант /40 места/ и лятна градина с подбрано меню от местна и традицонна кухня. Използват се предимно свежи продукти от региона и планината, които в по-голямата си част са биологично чисти.

В комплексът освен индивидуално настаняване могат да се огранизират групови и семейни събития, за които предлагаме специалитети по ваш избор, приготвени на барбекю или пещ /с предварителна заявка/.

  • Къща за гости ЕГО
  • Адрес с.Минерални бани ул Панайот Волов 6
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от понеделник до петък 09.00-17.00
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: