За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Ранни записвания за море в Апартхотел Роял Марина Бийч на първа линия до къмпинг Градина, Черноморец! Нощувка + закуска и басейн на цени от 38 лв на човек + Безплатно за деца до 12 г
Цена от 38.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 38.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 10.06 до 30.09.2023 г в зависимост от избрания период.

*Офертата е валидна за платени резервации до 20.06 вкл!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет

Вариант 1: Нисък сезон от 10 - 15.06 и от 10 - 30.09 в:
• Двойна стая - 76 лв
• Студио - 90 лв
• Луксозна двойна стая - 90 лв
• Луксозна двойна стая с гледка море - 99 лв
 Тройна стая - 99 лв
 Апартамент с гледка море - 144 лв
 
Вариант 2: Междинен сезон от 16 - 29.06 и от 27.08 - 09.09 в:
• Двойна стая - 108 лв
• Студио - 130 лв
• Луксозна двойна стая - 130 лв
• Луксозна двойна стая с гледка море - 153 лв
 Тройна стая - 153 лв
 Апартамент с гледка море - 265 лв
*За междинен сезон се изисква престой от минимум 2 нощувки!!!
 
Вариант 3: Висок сезон от 30.06 до 26.08 в:
• Двойна стая - 175 лв
• Студио - 198 лв
• Луксозна двойна стая - 198 лв
• Луксозна двойна стая с гледка море - 220 лв
 Тройна стая - 220 лв
 Апартамент с гледка море - 396 лв
*За висок сезон се изисква престой от минимум 3 нощувки!!!
 
Приемат се маки домашни любимци до 5 кг. - еднократна такса в размер на 30 лв. за престоя
 
 
Ваучерът е за помещението, при пълна запълваемост на редовните легла и включва:
 1 нощувка в избрано помещение
 закуска
• ползване на външен басейн и чадър и шезлонг
• безжичен интернет 
• курортна такса и хотелска застраховка
 
Доплащания:
• Деца до 11,99 г на допълнително легло - Безплатно
• Деца над 12 г и възрастен на допълнително легло - 33 лв на вечер
• Паркинг - 15 лв на вечер с предварителна резервация
 
Настаняване в хотела - след 14:00ч, освобождаване - до 12:00ч
 
 

ВАЖНО: Необходимо е да предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 или 0884 222 038. Резервацията се потвърждава ВЕДНАГА СЛЕД закупуване на ваучера, като е необходимо да представите следната информация: код и парола на ваучерите, име и фамилия, телефон за връзка, брой нощувки и дати за пристигане на посочения имейл: reservations@topofertite.com или по телефона!

 

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

*Хотелът си запазва правото на промени в цените!

 

Всички условия на topofertite.com.

Апартхотел „Роял Марина Бийч“, Черноморец се намира в местността Аклади в самото начало на гр. Черноморец, на първа линия на един от най-предпочитаните плажове на Южното Черноморие – до къмпинг Градина. Созопол се намира само на 6 км, а до летище Бургас са 37 км. Просторните му и добре обзаведени помещения, заедно с невероятното му разположение само на крачка от златистия пясък и релаксиращия звук на вълните, предоставят една чудесна възможност за пълноценна лятна почивка, независимо дали е индивидуална, романтична или семейна. 

На разположение на всички туристи е уютен ресторант за закуска, а във времето до 15:30ч. осигурява възможност и за лек обяд, предлагайки обедно меню и добър избор от сандвичи и други аламинути. На разнообразие от напитки пък гостите могат да се насладят в уютния лоби бар. Освен морето, което е на броени метри от сградата, хотелът предоставя условия за прохлада и чрез открития си басейн с чадъри и шезлонги. За най-малките има и плитка част, а същевременно те могат да се забавляват безопасно и на детската площадка в непосредствена близост до басейна. На разположение също са 24-часова рецепция, безплатен безжичен интернет в целия хотел и платен паркинг с 50 места.

В хотела има общо 91 помещения – 48 двойни стаи, някои от които с гледка към морето, 8 тройни стаи, 31 студиа и 4 апартамента с гледка към морето.

Двойна стая – нереновирана класическа двойна стая на нисък етаж с 2 единични или 1 двойно легло, която при нужда може да бъде заредена и с разтегателно кресло за трети човек. Големина 25-32 кв.м. Максимален капацитет 2+1.
Луксозна двойна стая – реновирана стая на висок етаж с изцяло ново обзавеждане, включващо спалня, разтегателно кресло за трети човек, нощни шкафчета, гардероб, телевизор с кабелна телевизия, безжичен интернет и климатик. Има и стилна самостоятелна баня с душ, както и балкон с масичка и столове. Големина ~ 32 кв.м. Максимален капацитет 2+1.
Луксозна двойна стая с гледка към морето – реновирана стая на висок етаж с чудесна фронтална или странична гледка към морето. Обзавеждането е чисто ново и включва спалня, разтегателно кресло за трети човек, нощни шкафчета, гардероб, телевизор с кабелна телевизия, безжичен интернет и климатик. Има и стилна самостоятелна баня с душ, както и балкон с масичка и столове. Големина ~ 32 кв.м. Максимален капацитет 2+1. 
Тройна стая – нереновирана, но комфортна стая за удобно настаняване на трима души на три отделни легла. Обзаведена е с нощни шкафчета, гардероб, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Безжичният интернет и балконът с масичка и столове са сред останалите удобства. Стаята разполага със самостоятелна баня с душ. Големината й е 33 кв.м. Максимален капацитет 3+0.
Студио – просторно помещение със спалня за двама, разтегателно кресло за трети човек и кухненски бокс за самостоятелно приготвяте на храна, което прави студиото изключително подходящо и за дълги престои. Оборудването на кухненския бокс включва котлони, микровълнова фурна, хладилник, кана за гореща вода и достатъчно посуда за трима. Кът за хранене, нощни шкафчета, гардероб, телевизор с кабелна телевизия и климатик допълват обзавеждането, а на разположение са и безжичен интернет, балкон и самостоятелна баня с душ. Големина ~ 33 кв.м. Максимален капацитет 2+1.
Апартамент с гледка към морето – реновирано помещение на висок етаж, състоящо се от спалня за двама, дневна с разтегателен диван за двама и кухненски бокс, климатик, гардероб, телевизор, собствена баня с душ и балкон с масичка, столове и фронтална или странична гледка към морето. Във всекидневната на някои от апартаментите е наличен и кухненски бокс, оборудван с котлони, микровълнова фурна, хладилник, кана за гореща вода и достатъчно посуда за четирима. Големина 65-100 кв.м. Максимален капацитет 2+2.
  • Роял Марина Бийч
  • Адрес Черноморец (къмпинг Градина, между Черноморец и Созопол)
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Всеки ден
  • RESERVATION@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: