За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Уикенд пакет в Митьова къща, гр. Стрелча! Нощувка + закуска и вечеря, два басейна с минерална вода, джакузи за 70 лв на човек.
Цена от 70.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 70.00 лв.
Изтекла оферта
7 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 01.03.2023 г. до 31.03.2024 г. за дните петък и събота.

***Офертата не важи за официални и празнични дни!!!

 

Ваучерът важи за:   2-дневен уикенд пакет /петък и събота/ за 140 лв
 
 
 
Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
- 2 нощувки в избраното помещение
- 2 закуски и вечери
- Ползване на два басейна с топла минерална вода, шезлонг и чадър, сауна, джакузи.
- Интернет.;
- Паркинг.
 
Доплащания:
- Дете до 3,99 г. - се настанява Безплатно при родителите без включено изхранване.
- Дете от 4 г. до 11,99 г. на ред. легло с вкл. закуска - 37 лв на ден - 01.03 до 30.06.2023 г.; 39 лв на ден -  01.07 до 31.03.2024 г.
- По желание + 13 лв на ден за вечеря.
- Дете над 12 г. или Трети възрастен - закупуват ваучер.
- Доплащане за обяд - 10 лв
В хотела не се допуска внасянето на храна и хранене по стаите!!!
 
В хотела се допускат домашни любимци!!!
 
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 или 0884 222 038. Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com.

Митьовата къща се намира в Стрелча. В Митьовата къща ще се насладите на чудодейното действие на минералната вода и ще се отдайте на пълен релакс сред красивата природа на с. Стелча. Митьовата къща предлага уютни помещения, гостоприемство и целогодишен горещ минерален басейн.Къщата разполага с места за 28 човека. Апартаментите, могат да бъдат отдадени като самостоятелни стаи с общ санитарен възел за две приятелски семейства. Всички стаи разполагат с LED телевизори и сателитна телевизия БУЛСАТКОМ. Топлата вода в къщата е минерална.Къщата разполага с външен открит детски и голям басейн с топла минерална вода. За Вашият пълен релакс на разположение са сауна и стая за масажи.
Механата предлага уютна обстановка и вкусна храна по домашни рецепти. Къщата предлага забавления за свободното време: билярд и електронен дартс, лятна градина, безплатен интернет, велосипеди и АТВ под наем. През зимата къщата се отоплява с камина, която създава допълнителен уют в механата
Вашите домашни любимци са добре дошли, след предварителна уговорка.
 
Град Стрелча е богат на минерални извори подходящи за пиене и лечение на различни заболявания Характеристика на минералната вода, която се използва за профилактика и рехабилитация е със следните технически данни: – дебит – 13 л/с, минерално съдържание 324 мг/л, слабоминерализирана, сулфатно-хидрокарбонатно-натриевна и флуорна и температура +56 С. 
Използва се за лечение на следните заболявания:
Заболявания на опорно-двигателния апарат - хронични дегенеративно-ставни заболявания; артрозна болест с различна локализация; хронични възпалителни ставни заболявания; ревматична болест ставна форма, неактивна фаза; ревматоиден полиартрит; анкилозиращ спондилоартрит; болест на Бехтерев; инфектартрити, псориатичен артрит, подагрозен артрит; вродени и придобити заболявания на гръбначния стълб; вродена дисплазия и луксация на тазобедрена става;пес еквиноварус; сколиоза; кифоза; състояния след травматични увреди на стави; дисторзио, луксации, повреди на лигаментния апарат, повреди на менискусите; състояния след ставни операции и ендопротезиране; заболявания на кости, мускули, сухожилия; асептична некроза, миозити, бурсити, тендовагинити; следфрактурни състояния и усложненията им – забавено калусообразуване, хиперкалус, контрактури, морбус Зудек; последици от полиомиелит и детска церебрална парализа; заболявания на междупрешленните дискове – остеохондроза, протрузио, дискова херния.
Заболявания на периферната нервна система - неврити, полиневрити, радикулити, плексити, невралгии, пареза и парализи след травматични увреждания на периферните нерви, вегетативни полиневропатии, диабетна полиневропатия, токсични полиневропатии, състояние след полиомиелит.
Гинекологични заболявания: хронични възпалителни заболявания на женските полови органи – аднексити, салпингити, оофорити, метрити, параметрити, периметрити; първичен и вторичен стерилитет. Бъбречно-урологични заболявания - бъбречно-каменна болест, цистит, цистопиелит, хроничен пиелонефрит, бъбречна недостатъчност І-ви стадии. Заболявания на дихателната система - хронични възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, синуити, ларингити, трахеити; хронични пневмонии; хронични бронхити; - бронхиална астма.
  • Митьова къща, гр. Стрелча
  • Адрес град Стрелча ул.”Димитър Благоев” 53
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от понеделник до петък 09.00 - 17.00
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: