За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Къщи за гости Ейнджъл - Цигов Чарк! Нощувка + барбекю на дървени въглища, веранда с чудесна гледка към язовир Батак за 37,50 лв на човек
Цена от 37.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 37.50 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31.08.2023 г.

*Офертата НЕ важи за официални и празнични дни!

***Офертата важи за минимум 2 нощувки уикенд!!

 

Ваучерът важи за:
Вариант Къща 1: до 8 човека.
при 1 нощувка - 400.00лв. 
при 2 нощувки - 300.00лв.
За 3 и повече нощувки - 250.00лв. 
 
Вариант Къща 2: до 2 + 2 човека.
при 1 нощувка - 250.00лв. 
при 2 нощувки – 150.00лв. 
За 3 и повече нощувки – 130.00лв.
 
Ваучерът важи за цялото помещение и включва:
- Нощувка в Къща 1 или Къща 2
- Собствено външно покрито барбекю на дървени въглища.
- Ползване на всички съоражения на къщата.
- Интернет.
- Паркинг.
 
Доплащания:
- Къща 1 - Всяко допълнително настаняване (на възрастен, дете, бебешка кошара) се заплаща 10.00лв. на вечер
- Къща 2 - Всяко допълнително настаняване на дете (на разтегателен фотьойл или бебешка кошара) се заплаща 10.00лв. на вечер, извън бройката 2+2.
 
В обекта не се допускат домашни любимци!!!
 
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 - 0884222038 (Пон - петък 9:00 - 17:00 ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

Къщи Ейнджъл се намират в КК Цигов Чарк гр.Батак, разположени на 1036м надморска височина в полите на красивите Родопи.
Цигов Чарк е известен с много пръснати по целия курорт малки вили, които предлагат не само тишина и спокойствие, но и възможност да почувстваш домашния уют. Районът е подходящ за туризъм, разходки, риболов, спортуване в планината, каране на велосипеди и слънчеви бани.
Къщи Ейнджъл са разположени на тихо и спокойно местенце в курорта, отдалечени от градския шум и заобиколени от чудесните песни на горските птички. Когато се настаниш на едно приветливо и красиво място каквото е тук, губиш представа за друго.
Изберете тавански етаж с две стаи или спретнати спални с хол и кухня, починете си добре, ако не Ви се обикаля из планината по маршрути, просто се отпуснете, защото планината е при Вас. Тук в къщи Ейнджъл, сядайки на верандата обгръщаш с поглед почти целия язовир „Батак” и усещаш свежестта на чистия въздух от Балкана.
Къщите не са подходящи за големи и шумни компании и купони!
Къща Ейнджъл 1 
Къщата разполага с 8 места за настаняване плюс 4 допълнителни легла.
На първия етаж са разполажени две стаи със спални (легло 164/190), санитарен възел + баня и хол с кухня. В хола има разтегателен диван. От хола се излиза на огромна веранда с прекрасна гледка и маса за 10 човека. Кухнята е изцяло оборудвана с фурна котлони, хладилник, кафе машина, кана за топла вода, тостер, прибори и посуда-всичко необходимо за Вашата приятна почивка.
На втория етаж се стига чрез външна стълба. Там за гостите са на разположение две стаи с френски легла (90/200) с възможност за спалня или за единично ползване и допълнителни разтегателни фотьойли във всяка стая, подходящ най-вече за деца. Стаите на втория етаж също разполагат с чудесни веранди със спираща дъха гледка към язовир „Батак”.
Във всяка стая в къщата има TV и интернет. Санитарен възел + баня на втория етаж общ за двете стаи. В коридора на втория етаж има обособен кът с барплот, хладилник, кафе машина, кана за топла вода, където гостите могат да направят своето кафе или чай и да изпият своята напитка на верандата, завладени от тишината и спокойствието на Балкана.
Къща Ейнджъл 2
Разполага с 2 места за настаняване +2 допълнителни легла.
Тя се състои от една стая със спалня (легло 164/200) и разтегателен фотьойл, подходящ за деца, санитарен възел + баня и хол с кухня. В хола има разтегателен диван, подходящ за двама човека (160/200 площ за спане), оборудван с допълнителен топ матрак, за да се чувстват удобно нашите клиенти. От хола се излиза на голяма веранда с чудесна гледка към „язовир Батак”, маса с ратанови мебели с меки възглавнички, подходяща за 4 човека.
В едната част на верандата е обособена релакс зона с люлка за релакс и топло одеало, което може да използвате в по хладните вечери. Кухнята е изцяло оборудвана с фурна, котлони, хладилник с фризер, кафе машина с капсули, кана за топла вода, прибори и посуда - всичко необходимо за Вашата почивка така, че да се чувствате като у дома си.
Също така има и съдомиялна машина и микровълнова фурна.
Във всяка стая в къщата има TV и интернет, а също и на верандата.
  • Къщи за гости Ейнджъл, Цигов Чарк
  • Адрес Цигов чарк
  • 0883222024; 0884222038
  • От понеделник до петък 09.00-17.00
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: