За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Великден в Александруполис, Гърция! 2 или 3 нощувки + закуска или закуска и вечеря в различни хотели на цени от 175 лв на човек
Цена от 175.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 175.00 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 14 до 17.04.2023 г.

 

Ваучерът важи за: 


Alexander Beach Hotel 5* :
2-дневен пакет със закуска - 350 лв
3-дневен пакет със закуска - 520 лв
3-дневен пакет със закуска и вечеря - 634 лв
Grecotel Grand Hotel Egnatia 4* - 3-дневен пакет със закуска - 740 лв
Grecotel Astir Alexandroupolis 5* - 3-дневен пакет със закуска - 810 лв
Ramada Plaza Thraki 5* - 3-дневен пакет със закуска-  824 лв
 
 

Ваучерът е за двама и включва:
• 2 или 3 нощувки в избрания хотел
• изхранване в зависимост от предлаганото от съответния хотел - закуска или закуска и вечеря 
 

*Възможно е да има промяна в цените според вида на помещенията в съответния хотел! За свободни места, за други хотели, дати и брой нощувки моля изпратете запитване през формата в сайта или на имейл marketing@topofertite.com
 
* Офертата НЕ включва транспорт!!!
*Доплащане на Туристическа такса - 4 евро на ден за помещение - на място в хотела 

 

Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (От Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 ч). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл: reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! Запитването за свободни места НЕ е резервация!

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Porto Palace Hotel & Conference Center представлява уникален избор за гостоприемство в Солун. Помещаващ се в историческа сграда от 1913 г. и запазващ индустриалната си архитектура, хотел Porto Palace се откроява сред останалите хотели в града.
Изберете измежду неговите 176 стаи, включително Superior, Deluxe, Business Rooms и неговите луксозни апартаменти, Junior, Executive, Presidential или Vice Presidential. Всички стаи предлагат множество удобства, работно бюро и безплатна WiFi връзка.
Porto Palace Hotel Thessaloniki е домакин на най-големите бизнес събития, местни или международни конгреси, както и социални събития (сватби или кръщенета, юбилейни вечери и др.). Разполага с 5 напълно оборудвани заседателни зали, 5 големи конферентни зали и градина на покрива с изглед към залива Термаикос. Хотел Porto Palace е единственият в Солун, който може да приеме 2500 участници. Историческата Grand Pietra Hall е най-голямата конферентна зала в Северна Гърция.
Хотел Порто Палас обича висшата кухня. Той сервира най-добрата гръцка закуска в Солун, а менютата му са изживяване, което трябва да опитате! Посетете нашия P-Bar и ресторант Zaytinya.

  • Топ Офертите
  • Адрес жк. Люлин бл. 789А, ет. 1, офис 1
  • 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00
  • MARKETING@TOPOFERTITE.COM
Галерия: