За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Ски почивка в хотел Евъргрийн, Банско! Нощувка + закуска, отопляем вътрешен басейн, джакузи, сауна и парна баня за 70 лв. на човек
Цена от 70.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
110.00 лв.
Отстъпка
36%
Спестявате
40.00 лв.
Изтекла оферта
47 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 01.04.2023 г.
*Към момента в хотела няма свободни места за следните дати: от 11 до 26.02, 03 и 04.03, от 16 до 19.03!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 70 лв вместо за 110 лв
 

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в просторен едноспален апартамент с тераса
• 1 закуска
• безплатно ползване на отопляем вътрешен басейн, джакузи, сауна и парна баня
• Wi-Fi в целия хотел
• Паркинг зона

 

Доплащания:
• Деца до 3,99г. - Безплатно 
• Деца между 4 г. и 11.99 г. ( на допълнително легло) - 30 лв. на вечер 
•Трети възрастен (на допъкнително легло) - 50 лв. на вечер 
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

 Закуска : от 07:30ч. до 10:00ч. - Блок маса или сет меню + Неограничена консумация на топли и студени напитки от пост микс ( Минерална вода, чай, кафе, горещ шоколад, сок ).
 

Забележка: При заетост на ресторанта, по-малко от 25 човека изхранването се извършва по предварително избрано меню (сет меню), на сервиз, а не на блок маса !
 

 

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 или 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 17:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com

„Евъргрийн АпартХотел” е стратегически разположен на ключово място в курортния град Банско. Ако търсите удобство, възможности за почивка и приятно отпускане, „Евъргрийн АпартХотел” предлага уют и комфорт, зона за релакс, както и незабравими кулинарни изживявания. Неговото местоположение съчетава спокойствие и прекрасен изглед към Национален Парк Пирин в близост до началната станция на кабинковия лифт (150m) и ледената пързалка (200m), дадености, които го правят изключително удобен за ски спорт, пълноценен отдих и разходки в планината.

Класически ресторант с 70 места и лятна градина се намират на Ваше разположение. Лоби-барът във фоайето на хотела е идеалното място да се насладите на питие в приятна компания или просто да отдъхнете.

Зоната за релакс е със закрит басейн-джакузи, парна баня, финландска сауна, зона за почивка и масажното студио са прекрасно място за отпускане, възстановяване и зареждане с енергия на тялото и духа.

Многофункционалната конферентна зала е с капацитет до 100 места и предлага условия за модерно, гъвкаво, адаптирано, според желанието на клиента провеждане на конференции, семинари, бизнес срещи, презентации, обучения, тържества и друг вид мероприятия.

Апартаментен хотел „Евъргрийн АпартХотел” предлага 27 напълно обзаведени и оборудвани апартамента, от които 2 студия, 24 едноспални апартамента и 1 двуспален апартамент.

Те са обзаведени и оборудвани с необходимите удобства за една незабравима почивка. Всеки апартамент е с просторна дневна, модерно оборудвана кухня, уютна спалня, стилна баня с вана или душ кабина и панорамна тераса с красив изглед.

  • Хотел Евъргрийн, Банско
  • Адрес ул. Валевица 4, Банско (ул. Валевица 4, Банско)
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 08:30 до 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: