За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова година в Хотел Елегант Лукс, Банско! 5 нощувки + закуски или закуски и вечери, вътрешен басейн с минерална вода на цени от 835 лв. на човек
Цена от 835.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 835.00 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 28.12.22 до - 02.01.2023г. вкл.
 

Ваучерът важи за: 5-дневен пакет
Вариант 1: с включена закуска в:

• Студио - 1670лв
• Апартамент с една спалня и дневна - 1890лв.
• Апартамент с две спални и дневна - 3450лв.
 

Вариант 2: с включени закуска и вечеря в:
• Студио за 2-ма - 1990 лв
• Апартамент с една спалня и дневна за 2-ма - 2230 лв.
• Апартамент с две спални и дневна за 4-ма - 4100 лв.


Ваучерът важи за помещението при настанени 2-ма или 4-ма и включва:
• 5 нощувки в студио или апартамент
• Богата закуски на бюфет
• Богата вечеря на бюфет (Вечерята на 31.12 се ползва като обяд на 31.12
Възможност за доплащане на Новогодишна вечеря на място)
Ползване навътрешен басейн с минерална вода, джакузи, финландска сауна, парна баня, турска баня, солна стая и фитнес
• Трансфер от и до начална станция
• Ски гардероб
• Интернет
• Външен паркинг
• Туристически данък, хотелска застраховка и 9% ДДС


Доплащания:
• Деца до 3,99 г. на доп. легло - Безплатно
• Деца от 4 до 11,99 г. на доп. легло - 390 лв. с вкл. закуска или 500 лв с вкл. закуска и вечеря
• Деца над 12 г и 3-ти възрастен на доп. легло - 670 лв с вкл. закуска или 835 лв с вкл. закуска и вечеря
• Доплащане за празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2022г. (по желание):
 - Възрастен - 170 лв.
- Деца от 4 до 11,99 г. - 100 лв.
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!
 
Новогодишно меню: салата, предястие, основно, десерт; Сухи мезета, 3 бр. безалкохолно, 3 бр. мин. вода,  уикски/водка/ракия - 100 гр., чаша червено или бяло вино, шампанско и заря..
 

Настаняване - след 14:00 ч. Освобождаване - до 12:00 ч.
 

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024. Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

Елегант Лукс е превъзходен ваканционен комплекс и привлекателно място за любителите на ски и летния туризъм, заради отличната локация на хотела: само на 3 минути до кабинковия лифт и на 7 минути до стария град.

Ще Ви очароваме с любезното си гостоприемство и учтиво обслужване. Това кътче от рая ще ви предложи невероятен микс от допълнителни услуги за всеки сезон от годината. Разположен в подножието на Пирин планина, Елегант Лукс е нарицателно за премерен лукс, уютна обстановка и изобилие от зеленина.

„Елегант Лукс“ предлага висок стандарт и безупречно обслужване, които ще задоволят дори най-изисканите гости, приятна атмосфера, вежлив и усмихнат персонал, който с желание и готовност ще ви помогне да прекарате незабравима почивка. Насладете се на лукс и спокойствие в един от най-бързо развиващите се курорти в Европа.

Лоби барът на хотела, съчетано с топлината от камината, е перфектното място за срещи с приятели, отпускане и наслаждаване на питието в приятна компания. В ресторанта на Хотел „Елегант Лукс” може да опитате разнообразие от вкусни ястия и Бански специалитети. Луксозната обстановка допринася за елегантна вечеря, съчетана с приятна музика и добро обслужане. Градината на хотела е едно райско кътче, където може да се насладите на свежия планински въздух, на невероятна природа, тишина и спокойствие. Вдишайте аромата на разцъфнали цветя и се оттърсете от цялото напрежение и стрес.
След дълъг ден на каране на ски, игра на голф или просто разходка в планината няма нищо по-приятно за тялото и душата от времето, прекарано в Спа центъра на Хотел Елегант Лукс, включващ вътрешен плувен басейн, джакузи, турска баня, парна баня, инфрачервена сауна, финландска сауна, фитнес, парна кабина. Насладете се на разнообразието от терапии за красота и масажи. В нашия салон за красота може да намерите фризьорски услуги, маникюр и педикюр. 
Гостите на хотела може да се насладят на приятно прекараното време в топлия вътрешен басейн. Отпуснете се в басейна след дългия ден по ски пистите или разходките в планината. Модерно оборудваният фитнес на хотела е подходящ за активните гости, които искат да поддържат своята форма. Хотелът разполага и с детска стая, тенис на маса,
билярд и конферентна зала. Безплатен високоскоростен Wi-Fi Интернет и кабелен интернет е на разположение в общите помещения и апартаментите. Безплатен транспорт до ски лифта и обратно е осигурен през зимния сезон.

Хотелът разполага с: 9 Студиа, 20 Едноспални Апартаменти, 3 Двуспални Апартаменти с хол и напълно оборудва кухня, 5 Двуспални Апартамента без хол и кухня. В някои от апартаментите с една и две спални има камина.
 Студио – 1 стая, 1 баня – Студиото е около 43 м2. Идеално е за двойка, приятели или семейство от 2 до 4 човека. Има голямо легло или 2 отделни легла, диван с маса, маса за хранене, напълно оборъдвана кухня.
 Едноспален Апартамент с хол – около 65 м2 с балкон – 2 стаи, 1 баня – спалня и дневна с кухня. Подходящо е за двойка, приятели или семейство от 2 до 4 човека. Има голямо легло или 2 отделни легла в спалнята. В дневната има диван с маса, маса за хранене, напълно оборудвана.
 Двуспален Апартамент с хол – около 120 м2 с балкон – 3 стаи, 2 бани или 1 баня и 1 допълнителна тоалетна, две спални и дневна с кухня. Подходящо е за група приятели или семейство от 4 до 6 човека. Има спални или 2 отделни легла в спалните. В дневната има диван с маса, маса за хранене, напълно оборудвана кухня.
 Двуспален Апартамент без хол – около 65 м2 с балкон – 2 спални, 1 баня. Подходящ за семейства или приятели – 4 или 5 редовни легла.

  • Хотел Елегант Лукс
  • Адрес Банско, ул Полежан 3 (Банско, ул Полежан 3)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: