За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Жери 3*, Велинград! Нощувка + закуска, вечера, басейн с минерална вода и парна баня за 45 лв. на човек
Цена от 45.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 45.00 лв.
Изтекла оферта
30 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 14.03 до 31.05.2022 г.
* Офертата важи при минимум 2 нощувки!!!

*За периодите от 01 - 10.04 и от 22 до 25.04 важат цени Уикенд!!!


Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:
Вариант 1: Делник (Неделя - Четвъртък) - 45 лв.


Вариант 2: Уикенд (Петък - Събота) - 49,50 лв.
* Офертата важи при минимум 2 нощувки!!!

 
 
Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• Нощувка в двойна стая
• Закуска и вечеря
* Закуската е компле, а вечерята на двустепенно сет меню - основно или скара, десерт и хляб
• Басейн с топла минерална вода и парна баня
• Интернет
• Паркинг
• Туристическа такса
 
 
Доплащания:
• Настаняване на деца до 6 г. – безплатно (без вечеря).
• За настаняване на дете от 6г. до 12г. в стая с двама възрастни се доплаща 20лв. на вечер със закуска и вечеря.
• За настаняване на деца над 12г. или трети възрастен в стая с двама възрастни се доплаща 35 лв. на вечер със закуска и вечеря.
• За единично настаняване се доплаща 15 лева на вечер.
• Доплащане за студио - 20лв. на ден на помещение.
Всички доплащания се извършват на рецепция при настаняване в хотела!
 
В хотела НЕ се допускат домашни любимци!!!
 
 
ВАЖНО!!! 
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.:0895744584. Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: HOTEL_JERI@ABV.BG, като представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

* Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

В хотел Жери сме на ваше разположение 24 часа в денонощието, в които ще се погрижим за вашият комфорт и нужди. Разполагаме с ресторант, лоби бар, басейн с хидромасажна част и фонтан и др. Също така с класически ресторант, с възможност за организиране на фирмени банкети, коктейли и сватби. В нашият Лоби Бар можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотелът работи целогодишно, което дава възможност да посетите всеки сезон и да отпразнувате специфичните за него празници, за което ние гарантираме, че ще се постараем да оставим за Вас незабравими спомени.

Хотел Жери разполага с 14 двойни стаи и две студиа, като всяка стая може да бъде използвана като единична или двойна, а някои като тройни. Hа ваше разположение в нашите уютни и комфортни стаи са следните екстри: цифрова телевизия, мини бар, телефон, интернет връзка | Wi-Fi, самостоятелен санитарен възел, сешоар, някои от стаите са с климатик. 
Всяка стая (*без първи етаж) е с тераса, големината на стаята е 23 кв.м. Някои от стаите са с вана и допълнително легло.

Двете студия на хотел Жери се състоят от една голяма стая с размери 35 кв.м., обособена на кътове - спалня, мека мебел, даваща възможност за допълнителен брой места, студиата разполагат с вани. Огромна панорамна тераса със завладяваща гледка.

Ресторант и Лоби бар - Ресторанта в хотел Жери е с капацитет от 40 броя места. Атмосферата е елегантна, съчетана с модерен стил и качествени услуги, а вкусно приготвената храна е само част от удоволствието в нашият ресторант. За ценителите на добрата и здравословна храна, ресторантът предлага специално меню за национална и европейска кухня, представена с вкусна и добре балансирана храна с модерен и традиционен вкус!

При нас ще намерите и усетите топлината на българското гостоприемство. За ценителите на хубавите вина сме избрали най-ароматните вина!

Лоби бара на хотел Жери е отлично място за среща с вашите приятели на по чаша от избрани и квалитетни напитки или ароматно кафе предлагани от нашият бар. Заведението е подходящо за изчакване и разпускане, докато се наслаждавате на тиха и спокойна музика.

  • Хотел Жери 3*
  • Адрес гр. Велинград, ул. Криволак №13
  • 0895744584
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • HOTEL_JERI@ABV.BG
Галерия:
Други подобни оферти: