За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Наем на Бутикова вила Casa MT!!! Нощувка за до 14 човека + закуски за 1100 лв.
Цена от 1,100.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 1,100.00 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 31.12.2022 г.
* Офертата НЕ важи за официалните празнични и почивни дни!!!


 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет - 1100 лв.

 

Ваучерът важи за цялата вила (за до 14 госта) и включва:
• Нощувка в самостоятелна вила
* 1 стая с капацитет 2-ма, 2 стаи Делукс всяка с капацитет 2-ма, 1 студио Супериор с капацитет 2 + 2 и 1 апартамент с капацитет 2 + 2!!!
• Закуска
• Интернет
• Паркинг

 

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 

Всички условия на ТopOfertite.com

Casa MT е бутикова вила от висок клас насочен към гости, които ценят комфорта и удобството. Модерен облик и уют за вашия празник, почивка или семейна ваканция. Вилата разполага с хостеса към която можете да се обръщате за всичко свързано с вашия приятен престой. Вилата предлага на своите гости и кетъринг. С помоща на Шеф Лоренцо по предварителна заявка може да се организира и гурме вечеря за Вас, Вашите приятели или семейство.

Всички гости на вилата могат да се възползват от лоби бара, който е с капацитет 14 човека. Като комплимент за всички гости закуската е включена в цената и предлага прясно изпечен италиански кроасан от Шеф Лоренцо (Италия) и безплатно кафе, чай или топъл шоколад.

Къщата е на 3 етажа и разполага с един апартамент и стая към него на първия етаж, две самостоятелни Делукс стаи на втория етаж и студио Супериор на третия етаж. Всяка стая разполага със собствен мини бар зареден с освежаващи напитки + кафе машина, собствена баня, тоалетна и високоскоростен безжичен интернет. Настанете се в изискан апартамент с всички удобства.

Апартаментът (60 кв. м.) разполага с хол, телевизор 55 инча с кабелна телевизия, тераса и стая с голямо легло с удобен  италиански матрак. Към апартамента има допълнителна стая която се наема отделно. Стаята към апартамента е 21 кв. м. и разполага с тераса, телевизор 50 инча с кабелна телевизия, две легла с удобни и комфортни италиански матраци и отделен вход. Стаята Делукс (44 кв. м.) разполага голямо легло с висококачествени и удобни италиански матраци, телевизор 50 инча с кабелна телевизия и лоджия. Студиото Супериор е 60 кв. м. и разполага с две отделни легла с висококачествени италиански матраци, телевизор 50 инча с кабелна телевизия и две лоджи с приятна гледка към града.

Настаняване:
• Стая към апартамента - макс. 2
• Стая Делукс - макс. 2
• Студио Супериор - макс. 2 + 2
• Апартамент - макс. 2 + 2

  • Бутикова вила Casa MT
  • Адрес гр. Габрово, ул. Поп Андрей 15 (гр. Габрово, ул. Поп Андрей 15)
  • 0878 660 666
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: