За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Посрещнете новата 2022 година в Сокобаня! 2 или 3 нощувки във вила + закуски, обеди, вечери, Новогодишна празнична вечеря с жива музика и разходка до живописната местност Лептерия на цени от 289 лв. на човек
Цена от 40.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 249.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 30.12 - 02.01.2022 г.
 

 

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 2-дневен пакет:

• Възрастен - 289 лв.
Стойност на ваучера: 40 лв.; Доплащане в агенцията: 249 лв.
• Дете от 6 до 11,99 г. - 209 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 189 лв.
• Дете от 3 до 5,99 г. - 159 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 139 лв.

Вариант 2: 3-дневен пакет:
• Възрастен - 339 лв.
Стойност на ваучера: 50 лв.; Доплащане в агенцията: 289 лв.
• Дете от 6 до 11,99 г. - 259 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 239 лв.
• Дете от 3 до 5,99 г. - 179 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 159 лв.

 

* Деца до 2,99 г. се настаняват безплатно!!!

 


Цената включва:
• Представител от агенцията
• 2 или 3 нощувки в къщи за гости „VIlla Palma”, „APARTMANI МIS”, „VILLA МILANOVIC“ или подобни със закуски и обеди по меню (без включени напитки)
• Новогодишна празнична вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
• 1 или 2 вечери вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
• Разходка до живопистната местност Лептерия
• Туристическа / градска такса

Цената НЕ включва:
• Транспорт с автобус - 35 лв.
* Транспортът се организира при минимум 20 туриста!!!
• Посещение на СПА комплекс Соко Терме - 700 динара
• Масажи и други процедури в СПА комплекс Соко Терме
• Доплащане за самостоятелна стая
• Възможност за доплащане за напитки по време на закусите и обедите
• Разходи от личен характер

 

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резевация на телефон: 0888 811 277 (Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.). Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Туристическата агенция си запазва правото на промени по допълнителните екскурзии по независещи от нея причини.

Общи условия за туристически пакет:
Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти.

Сокобаня - градът, който пази магията за вечна младост, градът, който дарява с любов, градът, който те кара да се чувстваш специален, различен, боготворен….Тук в този град времето е спряло, природата е останала непокътната, градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic. Казват, че "Тук идваш стар, и си отиваш млад".... Определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления. Сокобаня освен термалните извори, въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиални астми и хроничен бронхит. Старият град пази своята историята от средновековието от времето на Княз Милош.

Туристическа програма:
1 ден - Отпътуване от София от паркинга на автогара „Сердика” в  07:30 ч. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в къщи за гости в близост до центъра на града. Обяд в ресторанта на къща за гости „Палма“, намираща се на около 300 м. Свободно време за почивка или посещение на центъра и запознаване с историята му. Вечеря в ресторанта на вила „Палма” с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.
2 ден -  Закуска. В 11:00 ч. пожелание разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, посещение на черквичката Пресвета Богородица и природния феномен „Богородица в стената”, всичко това в подножието на крепоста Сокоград. Връщане в центъра на града и обяд в ресторанта на къща за гости „Палма“. След обяд свободно време за подготовка за новогодишната вечер или посещение на СПА комплекс Соко Терме, намиращ се на около 500м., от къща за гости „Палма“ за всички туристи еднократно, ползването на басейните е безплатно. Вечерта празнична новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. За вашето веселие ще се погрижи оркестърът на вила „Палма“, който ще ви държи на крак до късно през нощта. Нощувка.
3 ден:
 - при Вариант 1 - Късна закуска. По желание посещение на СПА комплекс Соко Терме, намиращ се на около 500 м., от къща за гости „Палма“. Връщане в къщите за гости и обяд в ресторанта на вила "Палма". Свободно време. Около 15:00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 - при Вариант 2 - Закуска. По желание посещение на СПА комплекс Соко Терме, намиращ се на около 500 м., от къща за гости „Палма“ за всички туристи еднократно, ползването на басейните е безплатно. Връщане в къщите за гости и обяд в ресторанта на вила "Палма". След обяд свободно време или посещение на СПА комплекс Соко Терме. Празнична вечеря в ресторанта на къща за гости „Палма“ с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. За вашето веселие ще се погрижи оркестърът на вила „Палма”.Нощувка.
4 ден - Късна закуска. В 13:00 ч. отпътуване за България. Посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много „истински“ (екологично чисти) продукти, като сирене, каймак (традиционен сръбски продукт, приличащ на масло), яйца и други, както и пресни плодове и зеленчуци. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

  • Джуанна Травел
  • Адрес София, бул. Христо Ботев 133 (София, бул. Христо Ботев 133)
  • 0888 811 277
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.
  • DJUANNATRAVEL@ABV.BG
Галерия: