За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
2-дневна шопинг екскурзия до Одрин, Люлебургас и Чорлу + 1 нощувка със закуска, лицензиран екскурзовод и транспорт за 110 лв. на човек
Цена от 11.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 99.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 11.09 - 12.09, 16.10 - 17.10, 13.11 - 14.11, 04.12 - 05.12, 11.12 - 12.12.2021 г.
* Пътуването до Република Турция в обстановка на COVID- 19 ,се осъществява с антигенен тест до 48 часа, европейски сертификат за ваксина или сертификат за антитела!!!

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста. 
* Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 48 часа преди началната дата на отпътуване.
 

Ваучерът важи за: 2-дневна шопинг екскурзия в Одрин, Люлебургас и Чорлу - 110 лв.
Стойност на ваучера: 11 лв.; Доплащане в агенцията: 99 лв.
 

Маршрут: София - Одрин - Люлебургас - Чорлу - София

 


Цената включва
• Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3* 
• 1 нощувкa в Люлебургас със закуска в хотел 2/3*
• Водач от агенцията
• Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс

Цената НЕ включва: 
• Пътни, гранични, магистрални такси и паркинги - 15 лв.
• Медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74 г. - 4.00 лв. (задължително доплащане)
* Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
• Разходи от личен характер
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания

 

Доплащания:
• Деца до 11,99 г. с Двама възрастни на доп. легло - 95 лв.
Всички доплащания се извършват при туроператора!

 

Необходими документи:
• Международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване 
• За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от не пътуващия / те родител / и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта

 

* Няма визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

* Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. 

* Aко  клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.

 

ВАЖНО!!! Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна  и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

 

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Поради пандемията и малкото екскурзии и дестинации, които в момента се осъществяват, записването, получаването и подписването на договора става по имейл, а заплащането се извършва по банков път. Ако това Ви затруднява, може да бъде извършено и в офиса на ул. Марица 11!!!

Общи условия за туристически пакет:
Еко Тур Къмпани предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, почивка в хотели - морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.
Еко Тур Къмпани е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. "Хан Аспарух" 48. Работно време от 10:00 - 18:00ч (Понеделник - Петък), телефон: 0882 414 070.

Програма на екскурзията:
1 ден - Отпътуване от София в 05:00 ч. от пл. Ал Невски и ул. Оборище; в 05:45 ч. от Shell – Пазарджик; в 06:45 ч. от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ Куле. Пристигане в Одрин. Посещение на Мargi outlet и синия пазар. Свободно време в на центъра на града. Отпътуване за гр. Люлебургас. Настаняване в хотела привечер. Свободно време или посещение на един от най-големите търговски центрове в района. Нощувка
2 ден - Закуска. Отпътуване за Одрин. По пътя посещение на фирменият магазин за спално бельо на ТАЧ в град Чорлу. В Одрин посещение на борсата за перилни препарати, домашни потреби, баклави и други. Отпътуване за България. Пристигане в София след 23.00 ч. на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: