За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в Комплекс Вемара Клуб 3*, Бяла! Нощувка в самостоятелна вила за до Шестима + външен басейн, шезлонг и чадър около басейна на цени от 199,50 лв.
Цена от 199.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 199.50 лв.
Изтекла оферта
40 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 28.06.2021 г.
* Хотелският комплекс спазва стриктно заповедите, указанията и препоръките на Министерство на здравеопазването, Българската агенция по безопасност на храните, РЗИ и СЗО!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:
Вариант 1:
Делник (Неделя - Четвъртък) - 199,50 лв.

Вариант 2: Уикенд (Петък - Събота) - 229,50 лв.

 

Ваучерът важи за помещението (за до Шестима) и включва:
• Нощувка в самостоqтелна вила
• Външен басейн
• Шезлонг и чадър около басейна
• Мултифункционално игрище
• Паркинг

 

Доплащания:
• Доплащане за допълнително легло - 10 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на място в комплекса!
 

 

В хотела НЕ се допускат домашни любимци!!!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Пон - петък от 09:00 до 18:30ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com или на телефон, като представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер, при настаняване!!!
 
Всички условия на ТopOfertite.com

Хотел Вемара клуб, Бяла е изграден през 2010 г. и разположен близо до гр. Бяла /1 км./ в тиха и спокойна местност, над скалата, с прекрасен изглед към залива на Обзор, на красив нос, наречен „Свети Атанас”. Хотелът е в границите на Археологически музей на открито, който включва комплекс, където бяха открити останки от антично селище и винарна на повече от 2000 години. Разстоянието до най-близкия уединен плаж и яхтен кей е 300 м. В Бяла има много магазини, кафета и ресторанти, лятно кино, водна пързалка, поликлиника. От Бяла са на разположение ежедневни автобусни линии до гр. Варна, Бургас, Слънчев бряг (35 км.) и древния исторически град Несебър. Комплексът предлага безплатен паркинг. 

Двуетажната вила се състои от едно голямо студио на първия етаж с отделна баня, обособен кухненски кът и възможност за до 2 допълнителни легла. Вторият етаж включва спалня, втора спалня с по две редовни легла и още една двойна стая, етажът разполага с 2 обособени бани. 

Триетажната вила се състои от едно голямо студио на първия етаж с отделна баня, обособен кухненски кът и възможност за до 2 допълнителни легла. Вторият етаж включва спалня, втора спалня с по две редовни легла, с обособена баня. Трети етаж - една двойна стая с обособена баня. 

Всички вили разполагат с балкон, индивидуален климатик, баня с тоалетна, душ и сешоар, минихладилник и телевизор със сателитна телевизия. Изгледът е парк и море.

Във всяка вила има възможност за разполагане на общо 2 допълнителни легла. 

  • Вемара Клуб
  • Адрес Бяла (Бяла)
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: