За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Зорница Сандс 4*, Свети Влас на първа линия, до Елените! Нощувка + закуска, вечеря, басейн, чадър и шезлонг около басейна на цени от 76 лв. на човек
Цена от 76.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 76.00 лв.
Изтекла оферта
18 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 13.09.2021 г.
 


 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
• Двойна стая изглед парк - 76 лв.
• Двойна стая с частична гледка море - 80,50 лв.
• Двойна стая изглед море - 84,50 лв.
• Двойна стая с две отделни легла с частична гледка море - 227 лв. (цена на помещението) 
• Двойна стая с две отделни легла гледка море - 238 лв. (цена на помещението) 
• Суит с частична гледка море - 273,50 лв. (цена на помещението) 
• Суит гледка море - 282,50 лв. (цена на помещението) 
• Джуниър суит гледка море - 333,50 лв. (цена на помещението) 
• Джуниър суит Делукс - 404,50 лв. (цена на помещението)
• Единично настаняване в двойна стая изглед парк - 113,50 лв.
• Единично настаняване в двойна стая с частична гледка море - 120,50 лв.
• Единично настаняване в двойна стая изглед море - 122 лв.
* Цените, които са описани, че са на помещение са крайни без значение от заетостта на помещението!!!


 

Ваучерът важи за Един човек при единично или двойно настаняване или за цялото помещение и включва:
​• Нощувка в избраното помещение
​• Закуска и вечеря на блок маса
​• Басейн, шезлонг и чадър
​• Сейф в стаята
​• Интернет
​• Паркинг (до изчерпване на местата)
​• Курортна такса и застраховка



Доплащания:
​• Дете до 1,99 г. - Безплатно
​• Дете от 2 до 11,99 г. в двойна стая при двама пълноплащащи - Безплатно
​• Две деца от 2 до 11,99 г. с Един възрастен в двойна стая - всяко дете заплаща по 50% от цената на възрастен
* Гледа се цената на възрастен при двойно настаняване!!!
​• Дете от 2 до 11,99 г. с Един възрастен в двойна стая - 50% от цената на възрастен
* Гледа се цената на възрастен при двойно настаняване!!!
​• Дете над 12 г. или Трети възрастен на доп. легло в двойна стая - 75% от цената на възрастен
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!
 

 

ВАЖНО: Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване и след като платите ваучерите да направите и потвърдите резервацията си на телефон 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00 ч.), или имейл: reservations@topofertite.com

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com


Със своята елегантна обстановка и разположение непосредствено край морския бряг, Зорница Сендс 4* е изкушаващо място за любителите на пълноценната почивка. Хотелът се намира в един от най-добрите райони на Южното Черноморие, в Свети Влас и съвсем близо до Елените и Слънчев бряг.

Заповядайте в Зорница Сендс, за да се насладите на незабравима ваканция с цялото семейство, на неповторими летни емоции с приятели или на романтична почивка с любимия човек. Интериорът на хотела привлича със своето излъчване. Зорница Сендс предлага на своите гости чудесна комбинация от комфорт, пълно внимание към детайла и разнообразни възможности да усетите пълноценно съвършеното спокойствие на лятото. Ако за вас почивка означава отпускане, спорт и прекарване на повече време със семейството, на ваше разположение са басейни за възрастни и деца, SPA и фитнес център и организирани екскурзии до популярни забележителности в региона. Ако предпочитате почивки, изпълнени с танци и забавления, бъдете сигурни, че нашите заведения, тематични вечери и шоу програми ще ви очароват.
Качеството на храната е от първостепенно значение за екипа на Зорница Сендс, затова сме сигурни, че ще останете впечатлени от добрата кухня в основния ресторант и в Тематичния ресторанта. Защото лятната почивка трябва да бъде и вкусна!
Аниматорски програми за деца и възрастни, три страхотни бара, специално подготвени шоу програми, красива природа, уютна обстановка, отлично обслужване – мечтите са безкрайни в Зорница Сендс.
 
ЗАВЕДЕНИЯ
Зорница Сендс разполага с два уютни и изискани ресторанта – основен и а-ла-карт, в които качеството и вкуса на храната са на първо място.
Основният ресторант всеки ден предлага богата шведска маса с български и международни ястия, плодове и салати, диетични блюда и много други вкусни изкушения. Тук може да намерите и всичко необходимо за пълноценното хранене на вашите малки и пораснали деца.
 
ТЕМАТИЧНИ ВЕЧЕРИ С МЕЖДУНАРОДНА КУХНЯ
В основния ресторант се провеждат тематични вечери с различна международна кухня (руска, средиземноморска, българска), които ще направят почивката и храната ви разнообразна и интересна.
Тематичният ни ресторант предлага изкусителните морски дарове, поднесени в модерна и стилна обстановка. Тук може да се насладите на спокоен обяд с вашето семейство или да изненадате половинката си с романтична вечеря и изискана кухня. При резервация на 5 и повече нощувки получавате като комплимент от хотела възможността да вечеряте 1 вечер в седмицата в нашия Тематичен ресторант. На рецепция ще получите карта, на която можете да отбележите избора си от разнообразното ни меню, след което да направите своята резервация при хостесата в основния ни ресторант.
 
ЗАБАВЛЕНИЯ
Ние знаем, че доброто настроение е ключът към перфектната почивка. Затова екип от професионални аниматори организират различни тематични и спортни занимания не само за деца, но и за възрастни.
Дневната програма включва стречинг, йога, плажен волейбол, дартс, водна топка, водна гимнастика, аеробика и др. Вечерната аниматорска програма се състои от различни игри, караоке и впечатляващи шоу програми.
 

Допълнителни условия:
1.Двойна стая за 2+2 или 3+1 частична гледка море/Двойна стая 2+2 или 3+1 гледка море и басейн представлява едно помещение 22 квадратни метра с две отделни стандартни легла и два разтегателни фотьойла. Максимално настаняване е двама възрастни и две деца или трима възрастни и едно дете. В този тип стаи е невъзможно настаняване и на бебе, понеже основните и допълнителните легла заемат почти цялото помещение и няма място за кошара.
2. Допълнителните легла навсякъде, където има такива са разтегаеми фотьойли.
3. Морското дъно на места е каменисто при влизане в морето, има места, където няма камъни, но е важно гостите и партньорите ви да са уведомени предварително. В хотела  гостите могат да си закупят аква обувки
4. Хотелът разполага с двойни стаи с изглед море/басейн и с частичен морски изглед, които са свързани помежду си с преходна врата и могат да се използват от по-големи семейства. Хотелът не гарантира настаняване с преходна врата. Такъв тип помещение се предоставя ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ от страна на хотела! Същото се отнася за съседните стаи!
5. Стаите и суитовете, които са категория изглед море/басейн не са разположени само и единствено в централно крило, а са всички помещения около басейна. 
6. Настаняването е след 14 часа, освобождаването на стаите е до 12 часа. В случай, че гост желае да остане до по-късно в стаята си е необходимо да заяви изричното си желание на рецепция деня преди заминаването си и в деня на заминаването ще получи от нас отговор дали това е възможно и съответно да заплати цената на Late check out-а. Заплащането е 20 лева на час.
7. От сезон ЛЯТО 2020, в цената и описанията на стаите се включва ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗОНАТА ОКОЛО БАСЕЙНА И ПЛАЖНАТА ИВИЦА, ПРИЛЕЖАЩИ КЪМ ХОТЕЛА, поради планирана реорганизация на зоните около басейна и плажа. Възможно е да предоставим за ползване шезлонги, плажни матраци, пуфове или други подходящи за целта. 
8. Същото се отнася и за паркинг местата - безплатни, но до изчерпване на наличните места. 
9. Хотелът разполага с конферентна зала, с капацитет 65 човека, оборудвана с флипчарт, мултимедия, микрофон.
10. Стаите се почистват ежедневно, но бельо и хавлии се сменят на всеки трети ден!
11. Хотелът работи на Пълен Пансион (закуска, обяд и вечеря на блок маса). На закуска се предоставят сок, кафе, вода, чай, прясно мляко, а на обяд и вечеря се предоставя минерална вода от диспенсър.
12. Услугите в СПА центъра се заплащат отделно и не са включени в пакетната цена
13. Плажните хавлии са цветни и вече се поставят в стаите. В определени часове могат да се сменят за свежи хавлии при спасителя на басейна веднъж на ден.
14. Хотелът разполага с голф колички и при необходимост можем да посрещаме гостите на спирката/обръщалото на Елените и да ги съпровождаме до хотела. За целта 15 минути преди пристигане на спирката е необходимо да позвъните на телефонът на рецепция - 0887506050.
15. Децата, навършили 12 години се калкулират като възрастни.
16. Плажът е обществено достъпно място и хотелът не носи отговорност за загубени или изчезнали лични вещи.
17. Хотелът не допуска домашни любимци!!!
18. Тютюнопушенето в закритите площи на територията на хотела е абсолютно забранено. Глобата за нарушаване на забраната за тютюнопушене е 100 лева.
19. Забранено е внасянето на храни на територията на хотела. Забранено е изнасянето на храни и напитки от заведенията за хранене и развлечение на територията на хотел Зорница Сендс.
20. Гости, които не спазват правилника за вътрешния ред на хотела, след устно и писмено предупреждение ще бъдат помолени учтиво да прекъснат своята почивка и да напуснат хотела.
21. В стаите са поставени сейфове, които могат да се ползват от гостите на хотела напълно безплатно.
22. Детския басейн се отоплява.
 

Настаняване:
• Двойна стая изглед парк - мин. 1; макс. 2 + 1 дете до 11,99 г. или 3 възрастни
• Двойна стая с частична гледка море - мин. 1; макс. 2 + 1 дете до 11,99 г. или 3 възрастни
• Двойна стая изглед море - мин. 1; макс. 2 + 1 дете до 11,99 г. или 3 възрастни
• Двойна стая с две отделни легла с частична гледка море - мин. 1; макс. 2 + 2 деца до 11,99 г. или 3 възрастни + 1 дете до 11,99 г.
• Двойна стая с две отделни легла гледка море - мин. 1; макс. 2 + 2 деца до 11,99 г. или 3 възрастни + 1 дете до 11,99 г.
• Суит с частична гледка море - мин. 2; макс. 2 + 2 деца до 11,99 г. или 3 възрастни + 1 дете до 11,99 г.
• Суит гледка море - мин. 2; макс. 2 + 2 деца до 11,99 г. или 3 възрастни + 1 дете до 11,99 г.
• Джуниър суит гледка море - мин. 2; макс. 2 + 1 дете до 11,99 г. или 3 възрастни
• Джуниър суит Делукс - мин. 2; макс. 2 + 1 дете до 11,99 г. или 3 възрастни

  • Хотел Зорница Сендс 4*
  • Адрес Хотел Зорница Сендс СПА 4*, Свети Влас, до Елените
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://zornitzasands.com
Галерия:
Други подобни оферти: