За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Парти пакет за 5 деца и 10 възрастни + фото торта по избор, детско меню и меню за възрастни от Sugarland kids в Красно Село само за 249 лв.
Цена от 249.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 249.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 31.03.2021 г.

 

Ваучерът важи за: Парти пакет за 5 деца и 10 възрастни - 249 лв.


 

Ваучерът е за 5 деца и от 10 възрастни и включва:
• 15 парчета фото торта по избор 
• Детско меню - пица, сокче, моркови и краставички на солети
• Меню за възрастни - 2 топли плата пилешки хапки с Корнфлейкс, кашкавалчета, сиренца пане и картофени кюфтенца + 20 бр. брускети микс от маслинова паста, крема сирене и домати с моцарела и песто
 


ВАЖНО!!! Преди да се закупите ваучера е необходимо да проверете за свободните дати на тел.: 0879 297 773. Датата за партито се потвърждава след като закупите ваучера и изпратите неговия код и парола на имейл: sugarlandkids@abv.bg, както и вашето име, телефон и дата за партито!

 
Всички условия на topofertite.com

По време на вашето парти заведението се затваря само за Вас и Вашите гости с пълният си капацитет при стриктно спазване на санитерно-хигиенните мерки указани от МЗ.

Искате на празника Вашето дете да се забавлява с най-добрите aктьори и аниматори облечени в тематични костюми. Ние разполагаме с богато разнообразие на висококачествени тематични костюми на анимационни герои както ипрофесионални актьори с дългогодишен опит в детската анимация и забавляването на деца.

Искате тържеството Ви да бъде украсено с красива тематична декорация. Ние изработваме за нашите клиенти пълни тематични декорации , с множество елементи и винаги индивидуални и уникални за всяко тържество.

Искате да Ви помогнем при избора на торта. Ние работим с различни сладкарници за да можем, да Ви осигурим най-добрият подбор на торти и декоративни сладки елементи съобразен с Вашите предпочитания, изисквания, виждане и бюджет при избора на фото или 3D torta.

Доверете се на Sugarland Kids, които ще неправят празника на Вашето дете НЕЗАБРАВИМ!!! 

  • Sugarlandkids
  • Адрес ул. Хубча 7А
  • 0879297773
  • Всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.
  • SUGARLANDKIDS@ABV.BG
Галерия:
Други подобни оферти: