За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Почивка в Шарм ел Шейх, Египет Сезон 2021! 7 нощувки All inclusive, самолетни билети и трансфер на цени от 835 лв на човек
Цена от 885.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 885.00 лв.
Изтекла оферта
150 Ваучера
остават 300 ваучера
Условия:

Валидност на ваучерите: 03.04.2021 - 10.04.2021

Директен чартърен полет на 03.04.2021

Ваучерът важи за:

CORAL BEACH RESOR TIRAN 4* Двойна стая с изглед градина, All Inclusive - 885 лв. 

ROYAL ALBATROS MODERNA 5* двойна стая стандарт, All Inclusive - 1077 лв. 

BARCELO TIRAN SHARM 5* Двойн астая супериор, All Inclusive - 1153 лв

NOVOTEL PALM 5* Двойна стая стандарт, All Inclusive - 1220 лв

NOVOTEL BEACH 5* Двойна стая стандарт, All Inclusive - 1359 лв. 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетни билети София - Шарм Ел Шейх - София с чартърен полет;
• 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;
• Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 12,.08.2020);
• 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Шарм ел Шейх);
• Виза* – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летище, единстевно ако ще се напуска територията на Синайския полуостров);
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

ВАЖНО!!!
Въведена е допълнителната такса за морските екскурзии, които се предлагат и заплащат на място като допълнителни услуги:
- такса 2,5 USD на човек за всички екскурзии с лодка;
- такса 0,5 USD на човек за екскурзия "Батискаф", която се организира като част от програмата на лодка, например "Морски бриз", "Райски остров плюс" и др.).

Изключение правят екскурзиите "Батискаф" (Хургада) и "Съкровищата на Червено море" (Хургада), като за тези програми гостите не се таксуват (таксата вече е включена в цената на екскутзията).

Тази такса е принос за ЕГИПЕТ като страна, представена от МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ. Тези такси се използват за опазване на околната среда в Червено море!

Полетно разписание в местни времена:
София, Терминал 1 - Шарм Ел Шейх   13:00 - 14:45
Шарм Ел Шейх - София, Терминал 1   14:00 - 17:00

*Възможна е промяна по полетните разписания!

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.


*ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
/заявяват се и се заплащат на място в Египет/
- екскурзия до манастира "Света Екатерина" с вкл. обяд: 45 $ за възрастен / 20 $ за дете до 11.99 год.
- еднодневна екскурзия до Йордания - Петра с вкл. обяд /ферибот до и от Акаба в Йордания/: 310 $ за възрастен / 285 $ за дете до 11.99 год.
- екскурзия до Рас Мохамед с вкл. обяд: с автобус 55 $ за възрастен / 35 $ за дете до 11.99 год. или с катер 55 $ за възрастен / 35 $ за дете до 11.99 год.
- еднодневна екскурзия до Йерусалим, Витлеем и Мъртво море с автобус с вкл. обяд: 135 $ за възрастен / дете до 11.99 год.
- екскурзия с джипове до Цветния каньон с вкл. обяд /допълнитено се заплаща оборудване за шнорхелинг/: 75 $ за възрастен / 45 $ за дете до 11.99 год.
- екскурзия до Кайро със самолет с вкл. обяд: 275 $ за възрастен / 255 $ за дете до 11.99 год.
- дайвинг (с вкл. обяд): 60 $ за 1 гмуркане и 80 $ за 2 гмуркания

Горният списък включва част от най - популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място в Египет. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и други.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (Пон - петък 9:30 - 18:30ч.) Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да се свържете с нас по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com
 
Всички условия на ТopOfertite.com

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:
Ден 1:Излитане от летище София за Шарм Ел Шейх с директен чартърен полет. Посрещане на летището и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 часа и свободно време. Нощувка.
Ден 2 - 7: Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии:

Планината на Моисей и Манастира „Св. Екатерина”
Изкачване на светата планина, посрещане на изгрева, когато според легендата става опрощаване на човешките грехове. Според преданието, на върха на тази планина, Моисей е получил скрижалите и десетте Божии заповеди. Екскурзията завършва с посещение на уникалното светилище - древният манастир "Св. Екатерина ". В библиотеката на манастира се пазят 3300 ръкописа на 11 езика – много, от които са украсени с позлата и ярки цветове . Синайската колекция разполага с ръкописи, датиращи още от VI век, и съдържа предимно преписи на Свещеното Писание, църковни слова и богослужебни текстове, но включва също и древногръцки произведения и няколко медицински текста с билкови лекове за различни страдания. Смята се, че по стойност колекцията отстъпва единствено на съкровищницата на Ватикана. Връщане в хотела.

Петра, Йордания - столица на набатеите
Разположена е в естествено укрепената планинска долина Вади Муса („Долината на Мойсей“) на източния склон на Уади Араба, на кръстопътя на главните търговски маршрути – към Газа на запад, Бостра и Дамаск на север, Ейлат на Червено море и Персийския залив от другата страна на пустинята. Непознат на западния свят в продължение на стотици години, розовочервеникавият град Петра някога процъфтявал като важна точка от древните търговски маршрути. Той е обграден от високи планини и е достъпен през тясно дефиле, а забележителните му, изсечени в скалите сгради са запазени непокътнати. През 1985 г. Петра е включена Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Екскурзията е целодневна, предлага се със самолет или с ферибот. Връщане в хотела.

Национален парк Рас Мохамед
Посещение на един от най-известните подводни резервати с разноцветни корали и голямо разнообразие от риби. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели. Екскурзията се предлага с катер и автобус. Връщане в хотела.

Йерусалим
Ще имате възможност да посетите вечните исторически забележителности като: Маслиновата гора в Гетсиманската градина, от където се открива прекрасна гледка към Стария град и Купола на скалата; Стената на плача - най-почитаната и свята част на града е еврпейската, където могат да се видят много поклонници; Виа Долороса – скръбният път, пътят на страданието, последният земен път на Христос към Голгота. Виа Долороса днес е една малка тясна уличка в стария Йерусалим, по която е минал с кръстния си товар Иисус Христос към мястото на разпятието; Витлеем - посещение на една от най-старите църкви в света, построена на мястото на раждането на Христос, почитана като светилище на последователите на християнството и исляма. Връщане в хотела.

Пустинята „Загубена земя“ 
Екскурзията започва със закуска в бедуинско селище недалече от гр. Дахаба, след което продължава с разходка из красивите каньони в района. Ще имате възможност да се повозите на джип-сафари, или да яздите камила. Отпътуване за гр. Таба. Предстои Ви морска разходка с включен обяд с морски дарове и възможност за шнорхелинг в покрайнините на крепоста Салах Ел Дина. Ще имате панорамна гледка към 3 държава – Йордания, Израел и Саудитска Арабия. Връщане в хотела.

Дворец "1001 нощи"
Потопете се в атмосферата на Изтока – насладете се на грандиозно шоу, което разказва за дългата история на Египет от фараонски времена до наши дни. Почувствайте се като почетни гости в този приказен дворец. Легенди и митове от "1001 нощи" оживяват като магия пред очите- една незабравима вечер. Връщане в хотела.

Ден 8:Закуска в хотела. Освобождаване на стаите и трансфер за летището и полет от Шарм ел Шейх за София.
Важно! Програмата и изпълнението ѝ са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Шарм ел Шейх.

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: