За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова Година 2021 в Охрид! 3 нощувки на брега на Охридското езеро в Hotel Millenium Palace 4* със закуски и вечери + Новогодишна празнична вечеря за 311лв. на човек
Цена от 311.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
342.00 лв.
Отстъпка
9%
Спестявате
31.00 лв.
Изтекла оферта
4 Ваучера
остават 160 ваучера
Условия:

Валидност на ваучерите: 30.12.2020 - 02.01.2021

Ваучерът важи за:

Пакет 3 нощувки

Двойна стая: 311лв. на човек

Студио или Двойна стая Делукс: 350лв. на човек

Малък апартамент: 411 лв на човек

Доплащания

- Доплащане за дете до 12 год.: 123лв

- Трети възрастен заплаща стойността на ваучера

Цената включва:

- 3 нощувки на база закуска и вечеря

- Новогодишна Празнична вечеря на 31.12.2020

Цената не включва:

- транспорт

- медицинска застраховка

- разходи от личен характер

Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (От Понеделник до Петък от 09:30 до 18:00 ч). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл: reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Един от най-красивите европейски градове – Охрид, е пазител на многовековна история и култура. Старият град се е разпрострял по охридските ридове. Увенчава ги една от най-красивите крепости в Северна Македония, завещана ни от цар Самуил. Територията на стария град е била обитавана от различни националности през вековете и е успяла да запази по малко от културата на всеки народ, преминал оттук. В най-ранните си години през VIII век пр. н. е. селището било обитавано от илирите енхелеи. Те населявали плодородната територия, която се намира в непосредствена близост до Охридското езеро. По-късно, през IV век пр.н.е., Филип II превзема териториите до брега на Охридското езеро. След това тук са живели гръцки колонисти и римляни.

През времето, когато римляните са населявали град Лихнидус, той е бил значително разширен и обогатен с агора, гимназион, базилики. През VI век градът е разрушен от земетресение, за да бъде възроден в началото на VIII век от българския народ.

Днес културното и архитектурно богатсво в град Охрид е една от основните туристически атракции на Северна Македония. В синтез с Охридското езеро, останките от древния град се радват на огромен интерес от посетителите на страната. Значението на града и природата около него са признати от ЮНЕСКО, като през 1979 година Охридското езеро е обявено за част от листата на световното природно наследство, а на следващата година и Охрид става част от листата на световното културно наследство.

Други подобни оферти: