За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова година 2021 в Хургада, Египет! 6 нощувки All Inclusive с включени трансфери и самолетен билет с полет на 28.12
Цена от 837.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 837.00 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
остават 200 ваучера
Условия:

Валидност на ваучерите: 28.12.2020 - 03.01.2021

Ваучерът важи за: 6 нощувки на база All Inclusive с директен чартърен полет от София на 28.12.2020

*За цени и свободни места за други помещения, моля свържете се с нас!

Хотели:

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT 5* All Inclusive: 837 лв

PHARAOH AZUR RESORT 5* All Inclusive: 880 лв

STELLA DI MARE GARDENS RESORT AND SPA MAKADI BAY 5* All inclusive: 1028 лв

JAZ MAKADINA 5* All Inclusive: 1069 лв. 

ALBATROS PALACE RESORT 5* All Inclusive: 1226 лв

*Цените са за човек настанен в двойна стая

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Самолетни билети София - Хургада - София с чартърен полет (вкл. кетъринг по време на полета);

- 15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 5 кг;

- Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 29.06.2020);

- 6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;

- Трансфери летище - хотел - летище;

- Представител на туроператора с български език за престоя;

- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Хургада)

- Новогодишна вечеря в хотела – срещу заплащане, задължителна за някои хотели;

- Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;

- Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);

- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4,5 евро/9 лева за7 дни; за лица от 75 до 80 г: 13,5 евро / 27 лева за 8 дни;

- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

Информация за Новогодишни вечери в ХУРГAДА:

ALBATROS PALACE RESORT 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 120 Евро, Дете (6-14) – 60 Евро, Дете (0-6 год.) - безплатно.

JAZ MAKADINA 5*: ОТМЕНЕНА празнична вечеря!

PHARAOH AZUR RESORT 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 78 Евро, Дете (4-14) – 39 Евро, Дете (0-4 год.) - безплатно.

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT HURGHADA 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 45 Евро, Дете (7-14) – 30 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно.

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA MAKADI BAY 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 110 Евро, Дете (6-14) – 55 Евро, Дете (0-6 год.) - безплатно.

!!! ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ САМО ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ, направени в периода 20.07.2020 - 30.09.2020

Плащания:
- депозит при записване в размер на 25 евро на човек
- доплащане до 31 дни преди датата на пътуване
- за резервации направени от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване е необходимо 100 % плащане при резервация.

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек
2.2. Ако направената анулация е от 30 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
2.3. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30% на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
-доплащане до 22 дни преди датата на пътуване. 

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет); 

3. Анулационни срокове:
3.1.  Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
3.2. След този срок, потребителят може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
    3.2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 3.1. и до 50 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро;
    3.2.2. Ако направената анулация е от 49 до 22 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване;
    3.2.3. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване;
    3.2.4. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване. 
 

Примерна програма за Нова година 2020 в Египет - 6 нощувки в Хургада:
Ден 1 /28.12/Директен чартърен полет от София/Терминал 1 - Хургада. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-3 /29.12 – 30.12/Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзиии (резерварат се и се заплащат на място в Египет):

Екскурзия до Луксор
Това е древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. . Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.

Екскурзия до Райският остров с корабче
Насладете се на уникални морски и пустинни гледки. Островът е лишен от растителност, но пък е посипан с фин, белоснежен пясък, заобиколен е от кристална вода в сини нюанси и гледки, които са сякаш нереални. На самият остров ще можете да се попечете под жаркото слънце и да си направите незабравими снимки. Екскурзията включва обяд. Връщане в хотела. Нощувка.

Екскурзия до Кайро
Ще посетите едно от най-забележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Връщане в хотела. Нощувка.

Бялото слънце на пустинята
Запознанството с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята. Ще останете впечатлени от препускането с джипове по дюните, екстремно шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите мини зоопарк и терариум, ще се насладите на национално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия и включена вечеря. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4 /31.12/ Закуска в хотела. Свободно време. Новогодишна празнична вечеря (срещу доплащане). Нощувка.

Ден 5 - 6 /01.01 – 02.01/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

Ден 7 /03.01/Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Свободно време и трансфер до летището за чартърния полет Хургада – София.

Важно! Програмата и изпълнението ѝ са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане.

 

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: