Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 ,email: office@topofertite.com (от пон. до пет. от 09:00 до 18:30ч. събота от 09:30 до 14:00 ч)
Разходка с луксозна яхта за до 10 човека в Черно море от Яхта BAVARIA 49! Частен круиз или круиз с нощувка на цени от 99 лв на започнат час.
Цена от 99.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
110.00 лв.
Отстъпка
10%
Спестявате
11.00 лв.
Изтекла оферта
34 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.09.2020г. 


Вариант 1: Наемане на яхтата за частен круиз - 99 лв. на започнат час

Вариант 2: Круиз с нощувка - 1710 лв. (за целия круиз)
 


Частен круиз: Час на отплаване - по желание, продължителност - минимум 3 часа. Максимум 10 пасажера. Програма: Отплаване от пристанище Несебър – Стар град, панорамна разходка или посока по желание, спиране за къпане в открито море, възможност за барбекю на самотен плаж и акостиране в пристанище Несебър – Стар град.

 

Круиз с нощувка: Час на отплаване - 10:00 ч., продължителност - 26 ч. Максимум 8 пасажера. Програма: Отплаване от пристанище Несебър – Стар град, плаване до остров  „Света Анастасия“, акостиране на остров  „Света Анастасия“, време за разходка и плаж на острова /основното ядене в ресторант на острова не е включено в цената/, спиране за къпане в открито море, плаване до СОЗОПОЛ или ЧЕРНОМОРЕЦ, акостиране в СОЗОПОЛ или ЧЕРНОМОРЕЦ, време за разходка /вечеря в  ресторант в Созопол или Черноморец не е включено в цената/, нощуване на яхтата, закуска на яхтата, отплаване към Несебър, спиране за къпане в открито море и акостиране в пристанище Несебър – Стар град

 

 

** При лоши атмосферни условия  круизът може да бъде преместен в друг удобен ден и час, или платената сума възстановена!!!


*** Осигурен безплатен транспорт от района Равда-Несебър-Слънчев бряг-Свети Влас!!!


Преди да закупите ваучер, моля, да проверите възможностите за резервация на тел.: 0885 580 600

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Яхта Мис Мелина се намира на южно пристанище в Несебър - Стария град.

Извършва чартъри, както и мини дневни и вечерни круизи в акваторията около Несебър, Равда, Слънчев бряг, Свети влас, нос Емине. Предлагат се целодневни круизи до Созопол, Черноморец и остров Света Анастасия.

Яхта Мис Мелина ще Ви гарантира стахотни летни емоции. Ще можете да опознаете Несебър и околностите му. Яхта Мис Мелина е отличен избор за Вашият празник - рожден ден, ергенско или моминско парти, както и за малък тийм билдинг.

Яхта Мис Мелина е модел Bavaria, с дължина 49 фута /15 метра/, разполага с 8 спални места и на борда и са добре дошли до 12 пасажера. Екипажът се състои от 2-ма души.

  • Яхта Мис Мелина
  • Адрес Слънчев бряг
  • 0885 580 600
  • .
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: