За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
През Август! Приключенски Уикенд в Хотел Феста Уинтър Палас 5*, Боровец! 1 или 2 нощувки + закуски, вечери, вътрешен басейн и СПА пакет на цени от 90 лв. на човек
Цена от 90.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 90.00 лв.
Изтекла оферта
30 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на офертата: до 31.08 за дните Петък, Събота и Неделя

Ваучерът важи за
Вариант 1: 2-дневен пакет - Кратък Уикенд ( Събота - Неделя ):

• Двойна стая - 90 лв.
• Единично настаняване - 120 лв.

Вариант 2: 3-дневен пакет - Дълъг Уикенд ( Петък - Неделя ):
• Двойна стая - 160 лв.
• Единично настаняване - 220 лв.

 

Ваучерът е за Един човек и включва:
• 1 или 2 нощувки
• 1 или 2 закуски
• 1 или 2 вечери
СПА пакетът включва: закрит отопляем басейн, сауна, парна баня и релакс зона
• Фитнес
• Здравна застраховка Health Protect+: специално застрахователно решение за рискове,
свързани с коронавирусни инфекции за гостите на Феста Хотели!
• Паркинг
• Интернет
• Курортна такса и застраховка
• 15% отстъпка от цените на А‘ла карт менюто в ресторанта

Доплащания:
• Дете до 4,99 - Безплатно и не ползва услуги
• Дете 5 - 11,99 г. на редовно или доп. легло - 50 лв.
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!

 

Уикенд "Спорт и Танци" - всяка Събота:
• 11:00ч. – 12:00 ч.
- 10 лв. - Аеробика за възрастни „Kango Jumps “. Kangoo Jumps е забавна и не по-малко интензивна аеробна програма. Извършва се с помощта
на специални обувки с пружини, предоставящи огромна доза свобода и амплитуда на движението.. В цената се включва професионален треньор и
специални обувки. * Необходимо е предварително записване за запазване на обувки, като при завка за участие в тренировката се отбелява номер на обувки и телесно тегло. Налични размери обувки от 36 до 41 номер. Тренировката се състои при група от минимум 5 човека
• 14:00ч. – 15:00ч. - 12 лв. Български народни танци. Ще можете да се запознаете с традиционните български хора и ръченици, да разучите техните основни стъпки и да участвате в изиграването им, заедно с професионален хореограф Борислав Искрев - ръководител на ансамбъл „Самоков”. А за да се потопите напълно в магията на българския народен танц, сме подсигурили и традиционни български носии. Урокът се състои при група от минимум 4 човека.
16:30ч. – 17:30ч. - 8 лв. Модерни танци и класически балет за деца с Ралица Стоянова. Необходимо облекло за обучението - клин и тениска или трико, туфли или цвички. Протичане на урока (продължителност 60 мин.) - кратко запознаване с основните балетни облекла и обувки ( видове пачки, палци и туфли) – демонстрация, стилове в танцовото изкуство, изучаване на основни позиции на ръцете и краката и изучаване на основни пози и движения и уъркшопът завършва с кратък пърформанс. За деца над 5 години. Заниманията се състоят при група от минимум 3 деца.

 

Доплащания за допълнителни занимания:
Преход с коне - 30 лв. - разходка на кон в горите на Боровец. Продължителност 45 минути. Цената включва професионален водач и кон.
Велосипеден тур - 25 лв. - разнообразни маршрути, подходящи за професионалисти, любители и начинаещи. Трудността на маршрута и продължителността се определят според Вашето желание и възможности. Цената включва професионален планински водач и минерална вода. Туровете се провеждат при минимум 2 човека. Наем на велосипед: 1 ден - 30 лв; 2 дни - 50 лв; 3 дни - 70 лв.
Пешеходни турове (подходящи и за деца) - Продължителноста на маршрутите е между 2-4 часа. Тръгва се между 09:00 – 09:30ч.
 - До хижа Дено, Мусала - 25 лв. Турът се провежда при минимум 2 човека. Цената включва професионален водач, вода и сандвич.
 - До Седемте Рилски езера - 35 лв на. Турът се провежда при минимум 2 човека. В цената е включен транспорт от Боровец до Паничище, професионален водач, вода. В цените не са включени лифт карта. Цената на лифт картата: Боровец - 12 лв за възрастен и 6 лева дете до 14 год. Паничище- 18 лв възастен 9 лева дете до 14 год.
Джип Сафари в Рила Планина - 40 лв. Маршрут: тръгване от Хотел „Феста Уинтър Палас”; Хижа Ситняково, „Царска Бистрица“ бивш дворец, изпълнявал функциията на ловна хижа, село Бели Искър, пресича се река Искър, местноста Чакърови Поляни - Боровец. Продължителност 4 часа. Цената включва джип, водач, вода и лека закуска. Турът се провежда при минимум 3 човека и максимум 5 човека.
Заявява се предварително и се заплаща на място!!!

 

Възможност за ранно настаняване след 12:00 ч. и късно напускане до 15:00ч.

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 18:30ч.;Събота 9:30 - 14:00ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Хотелът със своя уникален стил и обзавеждане е перфектно съчетание на една зимна почивка съчетан с първокласно обслужване. Хотелът предлага 39 двойни стаи, 15 студиа и 12 апартамента. 

Луксозните стаи са обзаведени с кралски широки легла, мебели в ренесансов стил, завеси в златисто и синьо, създаващи усещане за уют.Във всяка стая има тераса с прекрасна гледка към планината. Баните са в съвременен стил и предлагат хидромасажни вани и душ кабини.

Студиата се състоят от спалня и дневна, отделени с вестибюл или едно общо помещение, оборудвани с LCD телевизор за максимално удобство на гостите.

Апартаментите са с отделни спалня и дневна идеални за настаняване на семейство с деца за по - голяма самостоятелност и комфорт при престоя. Хотелът е с централна климатизация, като във всяка стая има отделен термостат. Стаите са оборудвани с кабелна телевизия, мини-бар, телефон, сейф, сешоар.

Максимален капацитет на помещенията:
Двойна стая – 2 възрастни + 1 дете / 3 възрастни
Студио - 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни + 1 дете
Апартамент - 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни

  • Хотел Феста Уинтър Палас 5*
  • Адрес Боровец
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: