Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 ,email: office@topofertite.com (от пон. до пет. от 09:00 до 18:30ч. събота от 09:30 до 14:00 ч)
Специални подаръци за празниците! Луксозен комплект игра за двойки `Кама сутра за влюбени` само за 12,50 лв
Цена от 12.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
30.00 лв.
Отстъпка
58%
Спестявате
17.50 лв.
Изтекла оферта
42 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите: до 10 март 2020 г.
 
Ваучерът включва: Специален комплект игра "Кама сутра за влюбени" за 12,50 лв. вместо за 30лв.
 
Начин на поръчка: След закупуване на ваучера е необходимо да изпратите двете си имена, телефон за връзка и адрес за доставка, както и кода и парола на платения ваучер на e-mail: justlovedaybg@gmail.com.
 

Доставката е за сметка на клиента:

Доставка: Цените за доставка са според тарифата на куриерска фирма „Еконт“ с 10% отстъпка от стойността на услугата (12,50 лв. + стойността на доставка по Еконт с 10% отстъпка (до офис - 4,59 лв., до адрес - 5,72 лв., до адрес без офис в населеното място - 7,09 лв.). Поръчките се изпращат до три работни дни след потвърждаване на плащането и получена информация за доставка на e-mail. Пратките се получават според работния график на куриерска фирма „Еконт“.

 
*Забележка: Снимките на комплектите показват различните варианти на кутиите, които се изпращат в зависимост от наличността!
 
Всички усливия на ТopОfertite.com.


Информация и описание на продуктите
:
 
Специалният комплект игра „Кама Сутра за влюбени” представлява красива ръчно изработена кутия във формата на сърце със закачлива панделка, под капака на която се крият тайните на любовното изкуство на Кама Сутра, запечатани на папируси с илюстрации и подробно описание на всяка една от любовните пози.
Оригиналът на древната индийска секс библия не е бил ръководство за секс, а начин на живот. В специалния комплект игра „Кама Сутра за влюбени” сме подбрали 52 модерни пози, с които да разнообразявате сексуалния си живот през цялата година, както и един допълнителен папирус с подробни указанията на играта. Всяка седмица Вие и Вашата половинка ще теглите един от папирусите. Върху всеки от тях има илюстрация, наименование и подробно описание на изпълнението на всяка една от позите, която трябва да изпробвате до следващото теглене на папирус.
Специалният комплект игра „Кама Сутра за влюбени” е закачливо предложение към двойките за Свети Валентин, което ще разнообрази интимните им отношения и ще ги направи още по-интересни, разгорещени и предизвикателни.
 
Можете да прочетете статията за тези страхотни подаръци: http://news.bgnes.com/view/1071206, както и да ни намерите във фейсбук: https://www.facebook.com/JustLoveDay
  • Just LoveDay
  • Адрес София
  • Всеки ден
  • JUSTLOVEDAYBG@GMAIL.COM
Галерия:
Други подобни оферти: