За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Новогодишен куверт в ресторант Веселото село, Велинград със специалното участие на Цвети Радойчева, Ди Джей и оркестър за 75 лв. на човек
Цена от 75.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 75.00 лв.
Изтекла оферта
37 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 31.12.2019г.

Ваучерът важи за Новогодишен куверт в Ресторант Веселото Село за 75 лв.
 
Ваучерът е за Един човек и включва:
• Празнична Новогодишна програма включваща:
  - Фолклорна програма
5 степенно меню:
  - Салата
  - Предястие
  - Основно
  - Десерт
  - Ядки
  - Мезе и плодове
  - Безалкохолно и минерална вода
  - Чаша шампанско
• Специалното участие на Цвети Радойчева
• Ди Джей и оркестър
 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.0878 660 666.  Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите трябва да потвърдите резервацията по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите следните данни: код и парола на ваучерите, две имена, тел. за връзка и точните дати на престой.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com. 

РЕСТОРАНТ ВЕСЕЛОТО СЕЛО

В кокетният Родопски край, в полите на Родопите, в центъра на град Велинград се намира Ресторант Весело Село. В Него можете да се насладите на вкусни ястия, приготвени пред Вас на пещ и барбекю и поднесени по най-ефективен начин от любезен персонал. Менюто е богато – приготвят се всякакви традиционни и не толкова традиционни манджи, не само от българската, но и от сръбската кухня. Вкусни салати и разядки, сочно пилешко и крехко агнешко, а десертите толкова сладки, че се разтапят в устат ти. Предлагаме също изискани традиционни вина, ракии и аперитиви, а за доброто настроение се грижи местен оркестър, с който ще прекарате незабравими мигове. Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане на Ресторант Весело Село предразполага за провеждане на сватбени тържества, банкети, студентски балове и редица други мероприятия. Нашият стремеж е да Ви посрещнем като клиенти, а да Ви изпратим като приятели. Надяваме се, че магията на Ресторант Весело Село ще завладее и Вас.