За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
6-дневна Предколедна екскурзия с автобус до Братислава,Прага и Карлови Вари с възможност за посещение на Дрезден + 3 нощувки със закуски за 285 лв.
Цена от 28.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 256.50 лв.
Изтекла оферта
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 09.12 - 14.12.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия до Братислава, Прага и Карлови Вари за 285 лв.
Стойност на ваучера: 28,50 лв. Доплащане в агенецията: 256,50 лв.

Цената включва
• Транспорт с автобус 3*, 3 нощувки+ 3 закуски в района на Прага в хотел 2/3* в двойни/тройни стаи, водач по време на пътуването,
• Гранични и пътни такси. 

Цената НЕ включва:
• Туристическа програма в Прага с екскурзовод на български език и слушалки – 20,00 евро;
• Екскурзия до Дрезден с местен екскурзовод– 45,00 евро; 
• Обиколка с местен екскурзовод в Карлови Вари – 20,00 евро; 
• Корабче по р. Вълтава с вечеря на блок масса,без включении напитки – 25,00 евро, 
• Таксите на посещаваните обекти.

*ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИ минимум 25 записани туриста и се заплащат от България.

Плащания
• до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек
• до 10 дни преди Тръгване 100%
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

Неустойки
• за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета 
• за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%
• за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%
• за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация
• Офертата важи при минимум 40 туристи;
• При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването;
• Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина;
• Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни;
• Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. 

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

 

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Програма:

1 ден - Отпътуване от Варна в 09,30ч/с доплащане 30,00 лв/, Бургас –бензиностация ОМВ до Метро - 12,00 часа, Стара Загора-14,00ч разклон на АМ Тракия, Пловдив - 15,30ч - бензинстанция Шел/Хепи АМ Тракия, София-18,00ч бензиностанция ОМВ на бул.Сливница, посока Калотина. Преминаване на ГКПП Калотина-Ниш – Белград – Братислава. Нощен преход.

 2 ден - Пристигане в словашката столица Братислава. Пешеходна обиколка на  старият град – Новият мост, катедралата «Св.Мартен», в която е коронована императрица Мария Терезия, Градския площад, Кметството, Архиепископалния дворец /в който са живяли Св. Св. Кирил и Методий/ и  кулата „Михалска брана”. Отпътуване за Чешката столица - Прага. Настаняване в хотел 2/3* в район на Прага. Нощувка.

3 ден - Закуска. Програма в Прага с местен екскурзовод на български език /доплащане 20,00 евро за обиколка + слушалки,около 3,5 часа/ - пешеходен тур от хълма Храдчани и Пражки храд с катедралата Св. Вит през картала Мала Страна, Карловия мост до Староместския площад с часовниковата кула Орлой и др. Свободно време за разглеждане на Коледния базар. По желание в 18,00 ч. 1,3 часова разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря на блок маса, без напитки /доплащане 25,00 евро/.Нощувка.

4 ден - Закуска. По желание в 08,00 ч. еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” и един от най-старите коледни базари в Европа– гр. Дрезден /доплащане 45,00 евро - включва транспорт, пътни такси, местен екскурзовод и обиколка в старата част на Дрезден-комплекса Цвингер,Оперния площад,Кралската катедрала,катедралата Фрауенкирхе.Свободно време и възможност за музеи- бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сстинската Мадона”, съкровищницата «Зелените сводове» /входните такси на музеите не са включении в цената на тура/. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.

5 ден - Закуска. В 08.00 ч. Отпътуване за Карлови Вари /доплащане за обиколка с местен екскурзовод 20,00 евро/ – един от най-старите европейски балнео-курорти известен с лечебния ефект на горещите си минерални извори, Бехировката и стъкларски изделия. По желание - кратка спирка в най-старата пивоварна в района - Крушовице.Отпътуване за България.
6 ден - Пристигане в София късния след обяд, Пловдив, Бургас и Варна-  късно вечерта.

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: