Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 ,email: office@topofertite.com (от пон. до пет. от 09:00 до 18:30ч. събота от 09:30 до 14:00 ч)
Метаболитно измерване в 19 параметъра и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 25 лв.
Цена от 4.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
50.00 лв.
Отстъпка
50%
Спестявате
25.00 лв.
Изтекла оферта
28 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.11.2019г.

Ваучерът важи за: Метаболитно измерване в 19 параметъра  и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 21лв. 
Стойност на ваучера: 4 лв. Доплащане на място: 21 лв.

Офертата включва:
• Метаболитно измерване /диагностика основни функции на организма +усвояване на храната/
• Квантов анализ на 245 показателя
• Анализ на резултатите и консултация
Времетраенето на процедурата заедно с консултацията е 30-50 минути.

ВАЖНО:
Телефон за допълнителна информация и записване на час 0888700503 
Разполагаме с места за паркиране - попитайте при записване на час.

Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в клиниката.

Всички условия на Topofertite.com.
 
МАГНИТО-РЕЗОНАНСЕН АНАЛИЗ ( КВАНТОВ АНАЛИЗ)
Апаратът "Квантов Анализатор" е високотехнологично електронно устройство за диагностика на здравното състояние на човешкия организъм.
Основан върху квантовата медицина, анализаторът използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на магнитното поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.
Високотехнологичния уред интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.
Анализаторът изважда 35 подробни отчета (35 за мъж/35 за жена) с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здръвословното състояние. 
За всеки измерен показател са посочени референтните стойности и изчерпателно описание на български, как влияят на здравословното състояние, как да се коригират и поддържат с целево хранене /КОИ ХРАНИ помагат и кои да бъдат избягвани/ 
Резултатите излизат веднага и се получават на мейл или флашка. 

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ И КОНСУЛТАЦИЯ
Не е достатъчно само да направите измерване. Необходимо е да се направи анализ на резултатите (сравнение на получените резултати с референтните стойности) и да се открие причината за тези показатели при които има нездравословно отклонение.
Предвид здравословното състояние на човек, възрастта му, физическата активност и резултатите от анализа ще бъде подадена полезна информация как да бъдат коригирани проблемите, ако има такива.
 

  • Център Ровел
  • Адрес Център Ровел сенамира до зъболекарските кабинети в двора на бул. Цар Борис III №25 спирка на трамвай №5 "Лагера".
  • 0888700503
  •  
  • STOYAN_5@ABV.BG
Галерия:
Други подобни оферти: