За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
НОВО Почивка на остров Бали! 7 нощувки + закуски, самолетни билети, летищни такси и трансфер на цени от 2177,50 лв на човек
Цена от 2,177.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 2,177.50 лв.
Изтекла оферта
18 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: всеки понеделник от 14.10.2019 до 25.11.2019 вкл.

Ваучерът важи за:
LEGIAN VILLAGE 2* - 2177,50 лв - 15.10.
CHAMPLUNG MAS HOTEL 4* - 2184,50 лв - 15.10
COURTYARD MARIOTT BALI NUSA DUA 5* - 2725 лв - 15.10
GRAND HYATT BALI 5* - 2814 лв - 15.10
HILTON BALI RESORT 5* - 2903 лв - 15.10

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• 7 нощувки за Един възрастен на съответния пансион в избрания хотел;
• Самолетен билет София - Истанбул - Денпасар – Истанбул – София с авиокомпания Turkish Airlines;
• Чекиран багаж до 30 кг на човек;
• Летищни такси;
• Трансфер летище - хотел - летище на остров Бали;
• Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR.
*За настаняване в друг тип помещения, както и доплащането за деца е в зависимост от годините, броя на децата и избрания период на настаняване, моля изпратете вашето запитване!

Важно: Цената на офертата се запазва гарантирано при закупен ваучер! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Допълнителни екскурзии;
• Местни данъци;
• Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица от 65 до 70год. – 16 лв.
• Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица над 75 години – 31 лв.
• Доброволна застраховка "Отмяна на пътуване" – закупува се по желание, като цената ѝ, се формира в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

Примерно полетно разписание:
София – Истанбул 21:40 – 23:05
Истанбул – Остров Бали 01:30 – 19:30
Остров Бали – Истанбул 21:00 – 05:25 +1* (пристигане на следващия ден в 05:25 ч)
Истанбул – София 07:45 – 09:05

ЗАБЕЛЕЖКА: Полетното разписание за отделните дати е различно, с удобни полети и малък престой в Истанбул.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
• Задграничен паспорт с валидност минимум шест месеца след крайната дата на пътуването;
• За деца под 18 години, пътуващи без единия или двамата родители - нотариално заверено писмено съгласие за пътуване в чужбина от своите родители или настойници.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Плащания:
• Депозит при записване в размер на 50 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
• Доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

Анулационни срокове след резервиране на пътуването:
• След резервация до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на депозита;
• При анулация от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
• При анулация от 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Необходими данни:
• Трите имена на латиница по международен паспорт;
• ЕГН на всички пътуващи;
• Номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на свободните места;
• Медицинската застраховка се сключва със ЗК ГРУПАМА и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 150 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума;
• Пътуването, като цяло, не е подходящо за лица с ограничена подвижност;
• Пътуването се провежда индивидуално и не се предвижда водач;
• Здравни изисквания – няма специални здравни изисквания;
• Допълнителни екскурзии се провеждат на руски език;
• Всякакви местни, комунални или общински такси, въведени от местното законодателство, се заплащат при пристигане на рецепция в хотела. Размерът на таксите e възможно да се промени;
• Виза – за пътуване в Индонезия с кацане на летище Nhurah Rai - DPS, остров Бали, не е необходима виза за български граждани;
• Входна държавна такса: 25 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата;
• Изходна държавна такса: 15 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата.

Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

ВАЖНО: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 1. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: няма.

*Промоционалните цени и цените за ранни записвания, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоциите и специалните цени за ранни записвания за отделни хотели могат да бъдат прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.

В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да ОТКАЖЕ ДА ПОКРИЕ РАЗХОДИТЕ за евентуално лечение!

Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89

*Българските граждани, притежаващи обикновени паспорти, валидни минимум шест месеца, могат да влизат безвизово в Република Индонезия за срок до 30 дни (без право този срок да бъде удължаван) с цел туризъм (семейни, социални или културни причини, участие в семинари, посещение на международни изложби, транзитно преминаване), като следва да имат двупосочен билет или билет за друга държава (следваща дестинация), както и да не са били включвани в забранителния списък на държавата.

 

ПРОГРАМА:

Ден 1: Отпътуване от летище София за остров Бали с прекачване в Истанбул.

Ден 2: Пристигане на остров Бали в Индонезия. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка

Ден 2-8: Закуска. Свободно време за плаж или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Остров Бали е една от най-популярните дестинации за пътуване в света и с основателна причина, тъй като този остров, известен като „Островът на боговете“, е едно от най-красивите места на земята. Заобиколен от лазурни морета и обсипан със златни плажове, Бали, разбира се, е рай за сърфистите и за търсачите на почивка на плажа. Освен морето и пясъка обаче, Бали има огромен брой други атракции, на които да се насладите - храмове, пещери, водопади, музеи и пазари, и ако харесвате историята и културата, тогава можете да прекарате часове, изучавайки местните легенди и балийските традиции в места като Убуд. Ако харесвате приключенски занимания, тогава също няма да останете разочаровани от престоя си тук и можете да очаквате фантастичен набор от водни спортове, гмуркане и шансът да летите през сенките на джунглата като Тарзан.

Накратко, каквото и да искате да направите, вероятно ще го намерите на Бали и лесно можете да прекарате и месец тук и все още да сте видели само част от предлаганите забележителности. Най-трудната част е да изберете къде да отидете първо и какво искате да видите, но ние ще Ви помогнем! Вижте част от допълнителните екскурзии, които може да заявите и заплатите на място, след пристигаето си на острова:

Екскурзия до град Убуд

Убуд се намира в централната част на остров Бали и е културният център на местната общност, така че ако харесвате изкуството, това е мястото, което трябва да дойдете.

Градът се намира сред великолепни подвижни оризища и е пълен с художествени галерии като, които ви дава представа за еволюцията на изкуството на Бали. Можете също така да намерите и галерии, посветени на бижута, керамика и скулптура, и можете да закупите сувенири из целия Убуд.

Дворецът Убуд е най-важното място в там и датира от 1800 г. Комплексът включва двореца, както и великолепни градини и богато украсени архитектурни особености. Вечер дворецът оживява и се провеждат танцови шоу програми, които са идеални, ако искате да станете част от културата в красива историческа обстановка.

Времетраенето на тази екскурзия е 6 часа и включва обяд.

Сафари със слонове

Това изключително преживяване е рядка възможност да усетите уникалната връзка с едно изключитено създание – слонът, в зрелищна тропическа обстановка. Разходката в дивата природа в компанията на тези сладки гиганти е преживяване, което никога няма да забравите. Времетраенето на тази екскурзия е 5 часа и включва обяд.

А, ако сте с Вашата половинка, влюбени сте и авантюристично настроени, можете да станете главните действащи лица в кралска сватбена церемония в Убуд, според местните обичаи, като се ожените на остров Бали!

Това райско кътче в Индонезия е наистина специално място, със своите вековни традиции и ярки ритуали. А местните сватбени обичаи са толкова оригинални, колкото и културата на острова. Сключването на брак на Бали е мечтана възможност за мнозина, които са намерили любовта на живота си и търсят както екзотична, така и романтична обстановка за обмен на обети. Това е една от най-добрите островни дестинации в света. Специализираните места за сватба включват параклиси и места на открито с най-зашеметяващите гледки. Времето в Бали дава възможност както за сватбен ритуал на открито на морския бряг или горския район. Това преживяване включва фотографски услуги и празнична вечеря.

Повече допълнителни екзкурзии вижте по-долу в програмата!

Ден 9: Закуска. Освобождаване на стаите до обяд. Трансфер до летището. Полет за София с прекачване в Интанбул.

Ден 10: Пристигане на летище София.

*Програмата e примерна за настаняване със 7 нощувки.

*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място на остров Бали.

*Цените са по дата на хотелско настаняване, а полетите от България са 1 ден по-рано на отиване към Индонезия и 1 ден по-късно на връщане към България!

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: