За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Апартаменти Марияна Б, Велинград! Нощувка в напълно обзаведен апартамент за Четирима за 16 лв. на човек
Цена от 1.60 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 14.40 лв.
Изтекла оферта
35 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 01.09 - 31.10.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в напълно обзаведен апартамент за 16 лв. на човек (при четворно настаняване)

Стойност на ваучера: 1,60 лв, доплащане на място: 14,40 лв

Ваучерът е за Един човек при четворно настаняване и включва:
• 1 нощувка в напълно обзаведен апартамент за Четирима - №22 или 15
• Безплатен неохраняем паркинг (10-12 места)
• Апартаментите разполагат с:
  - Хладилник, микровълнова, котлон и кухненски съдове в кухнята
  - Климатици в стаите + цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни
  - Тераса/и с хубава гледка + столчета и масичка 
**Кооперацията се намира на 30 м. от новооткрития минерален плаж Каферинова и на 5 м. пеша от центъра на града

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

 
Всички условия на ТopOfertite.com

Описание на Апартамент 15: 
Апартаментът е на 3-ти етаж от нова кооперация, разполага с леглова база от 4 места - спалня и две единични легла в хола. Има хладилник, микровълнова, котлон, кухненски съдове, климатици и в двете стаи, интернет, цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни и две тераси с гледка със столчета и маса. Кооперацията има асансьор и безплатен неохраняем паркинг.
Намира се в центъра на града, на 30 метра до минерален плаж Каферинова. От лятото на 2018 отвори врати и нов минерален плаж, с две водни пързалки и три различни по големина басейна , който е до самите апартаменти (20 метра).



Описание на Апартамент 22
Апартаментът, разполага с леглова база от 4 места - спалня и удобен диван, който се разпъва и става на спалня. Апартамента разполага с хладилник, микровълнова, котлон, кухненски съдове, климатици и в двете стаи, интернет, цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни.Разполага с една тераса с гледка със столчета и маса. Кооперацията има асансьор и безплатен неохраняем паркинг.
Намира се в центъра на града, на 30 метра до минерален плаж Каферинова. От лятото на 2018 отвори врати и нов минерален плаж, с две водни пързалки и три различни по големина басейна , който е до самите апартаменти (20 метра).

 

Наблизо (50-60м) има хранителен магазин, зеленчуков, месарски.Както и голям парк с детски площадки и детски кът, два минерални плажа (20метра), центъра е на 5 минути пеша.

  • Апартаменти Марияна Б
  • Адрес Велинград, ул. Христо Смирненски 8
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: