За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
6-дневна екскурзия до Будапеща, Прага и Виена + 4 нощувки със закуски, екскурзоводско обслужване и транспорт с комфортен автобус на цени от 299 лв.
Цена от 30.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 269.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 07.12, 14.12 и 17.12.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия до Будапеща, Прага и Виена за дата:
07.12​​​​​​ - 299 лв.
Стойност на ваучера: 30 лв. Доплащане на място в агенцията: 269 лв.
14.12 и 17.12 - 325 лв.
Стойност на ваучера: 32,50 лв. Доплащане на място в агенцията: 292,50 лв.


 

Цената включва:
• Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, минибар, кафе машина, видео система);
• 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Будапеща;
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 или 3* в Прага;
• 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в района на Виена;
• Представител на туристическата агенция по време на пътуването.
• Гранични, пътни и магистрални такси;

Цената не включва:
• Градска такса - 6 евро (задължително доплащане);
• Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" - 1 евро на ден на човек;
• Екскурзоводска програма в Будапеща, с включена панорамна и пешеходна обиколка на града с местен екскурзовод на български език - 15 евро;
• Екскурзоводска програма в Прага, с включен пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език - 15 евро;
• Екскурзоводска програма във Виена, с включена панорамна и пешеходна обиколка на града с местен екскурзовод на български език - 18 евро;
• Разходка с корабче по Дунав, с включени шампанско, торта и обслужване от професионален местен екскурзовод на български език - 18 евро;
• Целодневна екскурзия до Дрезден с професионален екскурзовод на български език - 25 евро;
• Посещение на двореца Шьонбрун с професионален местен екскурзовод на български език - 22 евро.
• За настаняване на предна седалка или място по избор в автобуса се доплащат 30лв.
 

*** Цените на Туристическите  програми включва – панорамни и / или пешеходни турове с  Екскурзоводско обслужване  от професионален лицензиран местен екскурзовод по време на цялата визита. 
***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Програма:
1 ден 
Отпътуване от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и София (Стадион "Васил Левски") - Белград - Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции Пристигане в Будапеща. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден 
Пристигане в Будапеща. Градът напълно заслужава прозвището си "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции. По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка с екскурзовод: Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; катедралата "Св. Матияш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "Перлата на Дунава" от нападения; Площадът на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание и срещу доплащане - разходка с корабче по Дунав. Свободно време по булевард Ракоци и улица Ваци - една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти. Отпътуване за Прага. Настаняване. Нощувка.

3 ден
Закуска. По желание и срещу доплащане - пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език: Пражки храд; Храдчанске намести с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над града; катедралата "Св. Вит"; базиликата "Св. Иржи"; Старият кралски дворец; Златната уличка; Черната кула; Мала страна; Карловият мост. Кривите средновековни улички на Старе место (Стария град) водят до Стария градски площад с Тинския храм, църквата "Св. Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестният Астрономически часовник от XV век. Унгелт - най-старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепният Пражки общински дом, Карловият университет - най-старият в Централна Европа, както и театърът, посрещал самия Моцарт, са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага.

Свободно време за посещение на коледните базари Vanocni, които са ключов компонент на празничната магия в Чешката република и в създаването на истинска зимна приказка. Във всеки един от тях ще откриете красива декорация, богати сергии, които продават всичко от бохемски кристал до чешки марионетки, от печени сладкиши до джинджифилови сладки.

Разхождайки се между различните базари, винаги може да носите в ръка чаша Svare вино, което е сладко греяно вино. Свободно време. По желание и срещу доплащане - вечеря в традиционна пражка пивоварна, произвеждаща собствена бира. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време в Прага или, по желание и срещу доплащане - целодневна екскурзия до Дрезден, главен град на Саксония, намиращ се в долината на река Елба; град с две лица - от едната страна на река Елба е Старият град с всичко, което е оцеляло или е възстановено след Втората световна война, а на отсрещния бряг е Новият град, който всъщност не е толкова нов, колкото звучи, защото получава името си след опустошителния пожар през 1685г. Туристическа програма в града: Цвингерът; Земперопер; Катедралата; Фрауенкирхе. Възможност за самостоятелно посещение на Дрезденската галерия, помещаваща се в Цвингера. Свободно време за посещение на Дрезденския коледен базар, който традиционно се нарича Striezelmarkt. В Германия той е най-старият, с история, датираща от 1434г. Името му произлиза от Hefestriezel - сладък деликатес, който векове по-късно е станал познат като Dresden Christstollen (Немска коледна торта). В 15:30ч - отпътуване за района на Виена. Настаняване. Нощувка.

5 ден
Закуска. По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на града с екскурзовод: представителният булевард Рингщрасе, обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - дворецът Хофбург; Парламентът с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; Дворецът Белведере - образец на бароковата архитектура от XVIII век; Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света. По желание и срещу доплащане - посещение на двореца Шьонбрун - лятната императорска резиденция. Бонус - посещение на на най-стария увеселителен парк в Европа, Пратер, със символа на Виена - Виенското колело, разположен по крайбрежието на река Дунав. Пешеходна разходка: улица Грабен; Колоната на чумата; катедралата "Свети Стефан". Свободно време в центъра и търговската улица Марияхилферщрасе. Отпътуване за България.