За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА Хотел Езерец 4* , Благоевград! Нощувка + закуска, вечеря, напитки, вътрешен и външен минерален басейн, вътрешно и външно минерално джакузи и СПА пакет на цени от 76 лв. на човек
Цена от 76.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
89.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
13.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 28.12.2019г.
*Ваучерът не важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
Вариант 1: неделя - четвъртък за 76 лв.
Вариант 2: петък - събота за 88 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в двойна стандартна стая 
• Закуска
• Вечеря с включени напитки - неограничено количество български алкохол по избор 
СПА пакета включва: вътрешен и външен басейн с минерална вода /33°C/, вътрешно и външно джакузи с минерална вода /38°C/, чадър, шезлонг, парна баня, сауна, фитнес
• Интернет
• Детски кът
• Неохраняем паркинг / до изчерпване на местата/
• Всеки клиент с ваучер може да се възползва на място от 20% отстъпка от всички платени процедури в спа центъра на хотела

Доплащания:
• Деца до 5.99г. се настаняват безплатно за пакета;
• Дете от 6 до 11.99г., настанено на допълнително легло заплаща на място 50% от стойността за възрастен на редовно легло, според избрания вариант
• Дете над 12г или трети възрастен на допълнително легло заплаща на място 80% от стойността за възрастен на редовно легло, според избрания вариант
• Охраняем паркинг - 10 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО: Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване и след като платите ваучерите да направите и потвърдите резервацията си на телефон 0883 222 024 или имейл: reservations@topofertite.com
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

 

 

Добре дошли в СПА Хотел Езерец Благоевград. Езерец е предпочитано място за отдих, бизнес и туризъм. Тук ще намерите елегантни СПА център, басейн, ресторант-градина, спортна база и всичко друго необходимо за вашата почивка. Най-качественото обслужване в град Благоевград на достъпни цени!

Командированите служители в рамките на командировъчното са Добре дошли. Хотелът се намира в близост до главен път Е-79 и центъра на Благоевград.

Хотелът е носител на наградата на БХРА за "Четиризвезден Градски Хотел" за 2014 година.

Тук ще се насладите на луксозен СПА център, вътрешен и външен басейн, първокласен ресторант-градина, модерна спортна база и всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Екип от сплотени и вежливи професионалисти ще Ви предостави най-качественото обслужване в града на достъпни цени!

СПА Хотел Езерец Благоевград отваря врати през 2004 година и бързо се превръща в един от най-предпочитаните хотели в региона. Обявен за "Градски Тризвезден Хотел" на 2006 година, а през 2014 година хотелът става носител на наградите на БХРА за "Градски Четиризвезден Хотел". Хотелът се намира на удобно място, в близост до главен път Е-79 и центъра на Благоевград. Подходящ е както за отдих, така е за бизнес съвещания, тиймбилдинг програми, отпразнуване на сватби, абитуриентски балове и други събития.

Ресторантът на Хотел Езерец е един от най-­изисканите в града. Тук можете да се насладите на романтична вечеря или приятен обяд с колеги. Уютната обстановка и нашият екип от изтънчени професионалисти ще се погрижат да се почувствате наистина специални. Със своите 270 места ресторантът е подходящ. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър с жива музика, което гарантира веселбата и танците по време на тържеството. Разбира се, вашите лични музикални поздрави и предложения са повече от добре дошли!

Стаите от ниво Стандарт комбинират в себе си комфорт и уют, които ще превърнат гостуването Ви при нас в едно наистина приятно изживяване. Стаите са приветливи и просторни, обзаведени с двойни легла или спалня. Всички помещения разполагат с интернет, цифрова телевизия, телефон, климатизация, румсервиз, минибар, както и сигурен сейф, за да сте напълно спокойни по време на престоя си. Насладете се на чудесна обстановка и висок стандарт на обслужване за вашата почивка.
Стая Лукс -  За ценителите на лукса сме предвидили елегантна и приятна обстановка, съобразена с предпочитанията на нашите посетители. Стаите от ниво Лукс са обзаведени с удобни мебели и стилен индивидуален интериор. На ваше разположение са вграден сейф и минибар, бърз безжичен интернет, климатик с възможност за индивидуално регулиране, цифрова телевизия, румсервиз, телефон, козметика за баня, чехли и пълен комплект кърпи и халати и всичко останало, необходимо за вашия пълноценен и незабравим престой. Нашият вежлив екип от професионални е готов да откликне на всеки ваш каприз, за да Ви осигури пълен комфорт и качествена почивка.
 

СПА:

Вътрешен басейн, където ще се потопите в нежно безгрижие
Суха сауна, в която ще забравите всички грижи, докато прочиствате тялото си от токсини
Парна баня за още по-­ефикасна детоксикация и цялостно отпускане на мускулите
Тангентор с масажен и антицелулитен ефект
Вихрова вана за лек масаж на тялото от струйки вода, примесени с въздух
Модерно джакузи с хидромасажен ефект.
Зала за различни видове масажи и терапии, извършвани от опитни професионалисти
SPA рецепция с приветливи и услужливи служители
Infrared кабина с отпускащ ефект, подходяща за ежедневна употреба
Душ ведро, изработено от висококачествен дървен материал. Това нетрадиционно съоръжение подобрява кръвообращението и повишава еластичността на кожата.
Зона за релакс в екзотична и успокояваща обстановка.
Шезлонги с подгряване за постигане на максимален релаксиращ ефект
Съблекални, предлагащи сигурност и комфорт

  • СПА Хотел Езерец 4*, Благоевград
  • Адрес СПА Хотел Езерец 4* , Благоевград
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: