За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна екскурзия до Баварските замъци + 3 нощувки със закуски, транспорт, водач, екскурзоводско обслужване и посещение на двореца Херенхимзее за 345 лв.
Цена от 34.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 310.50 лв.
Изтекла оферта
14 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 21.09.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Баварските замъци за 345 лв.
Стойност на ваучера: 34,50 лв. Доплащане в агенцията: 310,50 лв.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 3 ***
• 3 нощувки със закуски в хотели 3 или 2 звезди в Залцбург и Мюнхен
• Водач – придружител от туристическата агенция по време на пътуването
• Екскурзоводско обслужване по маршрута.
• Посещение на двореца Херенхимзее
• Гранични, пътни и магистрални такси

Цената не включва:
• Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ - 1 € на човек на ден
• Градски такси – 6 € /задължително доплащане/
• Екскурзоводска програма в Залцбург, с включен паркинг, Check Point и пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език – 15 €
• Целодневна екскурзия „Баварски замъци“– 25 €
• Туристическа програма в Мюнхен -10 €


***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

 

ВАЖНО: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 0895 523 838 или 0895 523 845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
 

Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

 Баварски замъци Програма:
 /АВСТРИЯ – ГЕРМАНИЯ/

5 дни – 3 нощувки
1 ден: Отпътуване вечерта на предходния ден от Варна (Катедралата) около 21:30ч, и от Бургас (OMV до Метро) около 23:30ч. Отпътуване от района на Сливен и Ямбол (Бензиностанция Shell/Макдоналдс) около 00:30ч, от Стара Загора (отбивка срещу с. Загоре) в 01:30ч, от район Пловдив - Пазарджик (от магистралата, бензиностанция Еко, Макдоналдс) около 02:30ч, от София (Националния стадион В. Левски) в 04:00ч. Пристигане в Залцбург. Нощувка.

2 Ден: Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа програма в Залцбург с местен професионален лицензиран екскурзовод на български език. Разглеждане  на забележителностите на града – “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата „Св.Петър”, гробището „Св.Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, „Резиденцплац”, „Моцартплац”, градините на замъка Мирабел. Свободно време в Залцбург. Отпътуване за Мюнхен. По пътя езерото Кимзее – фотопауза. Отпътуване за eзерото Химзее - най-голямото езеро в Бавария. Посещение на двореца "Херенхимзее" - най-богато украсеният и разкошен дворец, построен по поръчка и замисъл на баварския крал Лудвиг II. Дворецът се издига грандиозно и величествено на най-големият от островите в езерото в Химзее и до него се достига с корабче. Проектиран като копие на парижкия дворец Версай, "Херенхимзее" остава в историята като най-скъпият проект на "самотния" крал. Отпътуване за Мюнхен. Нощувка.

3 Ден:  Закуска. По желание и срещу доплащане – целодневна екскурзия „Баварски замъци“. Отпътуване от Мюнхен. Денят е посветен на най-известните замъци на Бавария, построени от Лудвиг II Баварски – „кралят от приказките“. Разглеждане на замъка Линдерхоф – това е единственият замък, който Лудвиг ІІ успява да завърши приживе. Разглеждане на замъка Нойшванщайн – гордостта на Бавария –  една от най-известните туристически дестинации в Германия, посещаван ежегодно от около милион и двеста хиляди туристи. Заради своята неповторима архитектура и вътрешно оформление е познат сред посетителите като „Приказният замък“. Свободно време за снимки в двора на замъка Хьоеншвангау. Връщане в Мюнхен. Нощувка.

4 Ден: Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа обиколка на Мюнхен – столицата на Бавария. По време на тази пешеходна разходка ще разгледате  „Карлсплац”, Михаелскирхе, катедралата Фрауенкирхе, чиито готически кули са символ на града,  „Марианплац” с  величествената сграда на Новото кметството.  Отпътуване за България с кратки почивки по пътя. 

5 Ден:  Пристигане в България.