За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
9-дневна екскурзия до Париж и Швейцария + 7 нощувки със закуски, професионално екскурзоводско обслужване и транспорт с комфортен автобус на цени от 685 лв.
Цена от 68.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 616.50 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 21.09.2019г.

Ваучерът важи за: 9-дневна екскурзия до Париж и Швейцария 
за 685 лв.
Стойност на ваучера: 68,50 лв. Доплащане: 616,50 лв.

Цената включва:
• 7 нощувки + закуски  в хотели 2/3*
• Професионално екскурзоводско обслужване  по време на целия маршрут
• Транспорт с комфортен туристически автобус - минибар, кафе машина, DVD, навигация
• Пътни, магистрални, гранични такси

Цената НЕ включва:
• Градска такса – около 18 евро /задължително доплащане, на рецепцията в хотелите/
• Медицинска застраховка – 1 евро на турист на ден
• Разходка с корабче по река Сена – 15 евро
• Всички такси на посещаваните обекти и музеи
• Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод – 15 евро
• Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод – 10 евро
• Туристическа програма в Страсбург – 10 евро
• Туристическа програма в Люксембург  с екскурзовод – 10 евро
• Туристическа програма в Париж с екскурзовод – 25 евро
• Целодневна ескурзия до Версай с екскурзовод – 25 евро
• Целодневна ескурзия до Женевско езеро с посещение на  Женева, Веве, Монтрьо и Лозана  – 35 евро
• Целодневна ескурзия в Берн, Люцерн и Цюрих  – 35 евро
• Доплащане за избор на места или предни седалки в автобуса – 50 лв на човек

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

9 дни – 7 нощувки
1 ден - 31.03 / 28.04  - 29.03 - отпътуване  от Варна (Катедралата), Бургас (ОМВ до Метро), Сливен и Ямбол (бензиностанция Шел/Макдоналдс), Стара Загора (отбивка срещу с. Загоре), Пловдив (бензиностанция Еко на АМ Тракия), Пазарджик (McDonald's на АМ Тракия) и в 05:00 ч. от София (ст. Васил Левски). Пристигане в Залцбург. Настаняване. Нощувка.

2 ден - 01.04 / 29.04 - Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа програма в Залцбург: град на музиката и солта - Капител плац – основния площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах. Свободно време. 
Отпътуване за Мюнхен. По желание и срещу доплащане - екскурзионна програма: църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава – площад Макс Йозеф, Резиденцията на баварските крале, Театинеркирхе. Свободно време. Нощувка.

3 ден - 02.04 / 30.04 - Закуска. В 08.00ч. - отпътуване за Люксембург, наречен още „Гибралтар на Севера” - един от финансовите центрове на Европа. По желание и срещу доплащане – туристическа програма, включваща разходка около 1,5 часа, по време на която от Площада на Конституцията ще се насладите на чудесната панорама на долината Петрюс. Ще се разходите от пл. на Армията до най-красивата тераса в Европа върху скалата Бок и Казаметите /подземен лабиринт/. Ще видите още двореца на Великия херцог, Катедралата, пл. Гийом с паметника на херцогиня Шарлота. Отпътуване за Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

4ден - 03.04 / 01.05 - Закуска. По желание и срещу доплащане – панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: най-внушителния паметник от ІІ-та Империя - операта Гарние;  величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; един от най-големите дворци и световен музей – Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници – Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; Кметството в неоренесансов стил; остров Сите /Люлката на града/; огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам с време за посещение. Свободно време в Латинския квартал с възможност за обяд. 
Бонус - посещение на Люксембургските градини. По желание и срещу доплащане - възможност за разходка с корабче по река Сена. Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж: Айфеловата Кула, музеят Орсе, Нотр Дам, Ботаническата градина, хотел Де’вил, Лувъра и т.н. Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена. По желание и срещу допълнително заплащане - качване на Айфеловата кула – нощна и невероятно осветена.
Нощувка.

5 ден - 04.04 / 02.05 - Закуска. Бонус - посещение на  символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор. По желание и срещу доплащане - екскурзия до Версай с екскурзовод: посещение на музея на френската история - Версайския дворец, отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на XXI век – Дефанс. Възможност за разглеждане и на градините на двореца. Вечерта - пешеходна разходка по така наречения „триумфален път”, започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка – най-големия паметник от този вид. По желание и срещу доплащане - организирано посещение на световно известното кабаре Лидо. Нощувка.


6 ден - 05.04 / 03.05 - Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане - възможност за посещение на Лувъра или
посещение на Дисниленд – вълшебно приключение в страната на чудесата или свободно време в Париж. 
Отпътуване за Швейцария. Нощувка (на Френска територия).

7 ден - 06.04 / 04.05 - Закуска. По желание и срещу доплащане – екскурзия до Швейцарската Ривиера: обиколка на цялото Женевско езеро, разходка в международния град Женева - удобно разположен покрай Женевското езеро; разглеждане на цветния часовник и прочутия Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата “Св. Петър”. Отпътуване за Веве. Разглеждане на Веве със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо. Пристигане във Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Посещение на Лозана - разходка по крайбрежния булевард на квартала „Уши”, където сe намира Олимпийският музей, живописно разположен на брега на Женевското езеро. Посещение на Готическата катедрала, Синагогата, сградата на кметството, както и замъкът Сен-Мер. Нощувка (на Френска територия).

8 ден - 07.04 / 05.05 - Закуска. По желание и срещу доплащане - отпътуване за Берн – малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V. Пристигане в Берн. Разходка около 2 ч. с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула. 
Продължаване за Люцерн. Пристигане в Люцерн – очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка около 2.30 ч. с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва, Панорамата. 
Екскурзионна програма в Цюрих – градът с 1030 фонтана - културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Разходка и разглеждане Църквата “Свети Петър” с 8 м. часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете. Посещение на магазин за шоколади. Отпътуване за България.

9 ден: 08.04 / 06.05 - Пристигане в България надвечер.