За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА Клуб Бор 4*, Велинград! Нощувка в апартамент + закуска, вечеря и Уелнес пакет за 59 лв. на човек + 2 деца до 12г. Безплатни
Цена от 59.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 59.00 лв.
Изтекла оферта
98 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 07.04 - 04.07.2019г. за дните от неделя до четвъртък
**Външния басейн ще отвори за посетители на 15.06 с обновена визия!

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в апартамент за един човек за 59 лв.
*Офертата важи при минимален престой от 2 нощувки!!


Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 нощувка в апартамент
• Закуска и вечеря на блок маса
Уелнес пакета включва: ползване на външен и вътрешен басейн с минерална вода, джакузи с минерална вода, сауна, фитнес, парна баня, Мароканска баня и релакс зона
• 2 деца до 12г Безплатни 
• 10% отстъпка от консумацията в заведенията на хотела
• Интернет, паркинг, зала за деца
• Застраховка

Настаняване и доплащания:
• Две деца до 12 г  се настанява безплатно в апартамент;
• Деца над 12 г и 3-ти възрастен на доп. легло в апартамент - 50 лв на ден за с включени закуска и вечеря (делник и уикенд)
Всеки гост доплаща туристически данък в размер на 1,31 лв. на ден;
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч). ВАЖНО!!! Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.comкато представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

В част от двойните стаи не е възможно настаняване на деца. Двойните стаи и студиата са без балкон.
Офертата важи за индивидуални резервации (до 5 помещения) и не важи за групови запитвания!!!

ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

ВАЖНО!!! По желание - можете да си направите застраховка „Отмяна на пътуване“, която да покрие анулационните такси при анулиране на резервация. Застраховката е на ЗАД „Армеец“. За повече подробности, моля, обърнете се към хотела.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

СПА Клуб Бор 4* предлага 140 луксозни стаи, студия и апартаменти. На разположение са шест различни заведения, подходящи за всяко едно настроение и час на деня.

Хотелската част разполага с 48 двойни стаи и 88 апартамента – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички стаи и апартаменти в хотела са оборудвани с плазмен телевизор, мини-бар, кабелен и Wi-Fi интернет, сателит, телефони в банята и стаята.

Хотелът разполага с открит паркинг с 80 места.

 

В хотелът са обособени следните зони:

Развлекателната зона, включва: Основен ресторант с 200 места, ресторант-лятна градина с открито барбекю с 80 места, механа с 80 места, кафе-бар „Панорама” с великолепен изглед към Велинград и капацитет от 80 места, лоби-бар с 30 места, лятна кафе-градина с 40 места, игрална зала, компютърна зала, детски кът, туристическо бюро.

Бизнес зоната включва бизнес център, голяма конферентна зала със 100 места, малка конферентна зала с 20 места. Залите разполагат с флип-чартове, бели екрани, мултимедия-плеъри, кабелен и Wi-Fi интернет.

Wellness зоната включва: вътрешен басейн, външен басейн (през лятото), детски открит басейн (през лятото), закрито джакузи, фитнес, фреш-бар с 20 места.

СПА зоната включва: 2 кабинета за козметични процедури, 5 кабинета за масажи, 4 кабинета с вани, кабинет Аюрведа, турска баня, парна баня, сауна, зала за релакс, солариум.

Медицинската зона включва: кабинети по Физиотерапия, Неврология, Кардиология и вътрешни болести, Хирургия, Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Урология и Дерматология, манипулационна, зала за кинезитерапия, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.

Развлечения. На територията на хотела се организират спортни турнири по бридж, шахмат, табла, тенис на маса и водно поло. 

За вашите деца ще се погрижат опитни педагози, работещи по различни аниматорски програми.

  • СПА Клуб Бор ****
  • Адрес Велинград, ул. Николай Хрелков № 9
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://spaclubbor.com/
Галерия:
Други подобни оферти: