За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
3-дневна екскурзия - Майски празници в Румъния - по следите на граф Дракула + 2 нощувки със закуски, транспорт с лицензиран автобус и екскурзоводско обслужване за 89,90 лв.
Цена от 9.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 80.90 лв.
Изтекла оферта
19 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 24 - 26.05.2019г.

Ваучерът важи за: 3-дневна екскурзия в Румъния - Граф Дракула за 89,90 лв.
Стойност на ваучера: 9 лв. Доплащане на място в агенцията: 80,90 лв.

 

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
• 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в района на Синая
• Екскурзоводско обслужване 

Цената не включва:
• Медицинска застраховка - 2 лв. на ден (заплаща се в офиса на ТО);
• Пътни ракси 30 лв/ задължително доплащане/
• Екскурзия до Бран  и Брашов – 20 евро -при минимум 25 туристи
• Туристическа  програма   в  Букурещ – 10 евро
• Вечеря в традиционен румънски ресторант с програма и жива музика в Синая при минимум 20 туристи – 20 евро; (по желание);
• Входни такси за посещаваните обекти:
  - Замъка Бран – 40 леи за възрастни, 30 леи за хора над 65 г., 25 леи за студенти, 10 леи за ученици;
  - Замъка Пелеш (стандартен тур) – 30 леи за възрастни, 15 леи за хора над 65 г., 8 леи за студенти и ученици;
  - Замъка Пелишор – 20 леи за възрастни, 10 леи за хора над 65 г., 5 леи за студенти и ученици;
  - Манастира Синая – 5 леи за възрастни, 2 леи за ученици;
  - Черната църква – 10 леи за възрастни, 6 леи за студенти, 3 леи за ученици;
• Разходи от личен характер.
• Настаняване в единична стая – 50 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .
 

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!


Общи условия за туристически пакет
Еко Тур Къмпани предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, почивка в хотели - морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.
Еко Тур Къмпани е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. "Хан Аспарух" 48. Работно време от 10:00 - 18:00ч (Понеделник - Петък), телефон: 0882 414 070.

I . ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ, ВИЗОВИ УСЛУГИ И ЗАСТРАХОВАНЕ
1. ТУРОПЕРАТОРЪТ поема задължението да подготви, обезпечи и осъществи Туристическото пътуване (ТП). ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ е длъжен да окаже пълно съдействие на ТУРОПЕРАТОРА, включително като представи  необходимите документи за осъществяване на ТП.
2. Лицето, подписало ДТП, представлява интересите на всички ПОТРЕБИТЕЛИ, чиито имена фигурират в договора,като отговаря за техните лични данни, а така също за изпълнение на всички задължения по договора, както и подпомага лицата да окажат съдействие за провеждане на ТП.
3. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ е в правото и задължението си да се запознае подробно с валутно-митническия режим и условията за напускане/влизане в Р. България.
4.За всички туристи по програми,които включват страни нечленуващи в ЕС,е нeобходим задграничен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването;
5. За туристи над 14 г., по програми, които включват само страни членки на ЕС – лична карта;
6. За деца под 14 г. - валиден задграничен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването;
7. За деца под 18 г., пътуващи сами или с единия от родителите- нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина. Оригиналната декларация следва да се носи по време на екскурзията.
8. Договор за туристически пакет - сключва се при записване за определена програма, с която клиента е длъжен да се запознае предварително.
9. За самолетните програми се издава поименен самолетен билет.
10. При неизпълнение на условията по т.4 - 7, агенцията не носи отговорност и всички неудобства и щети, породени от това, са за сметка на потърпевшите.
11. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ/ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристическото пътуване цена.
12. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ със съгласието на ТУРОПЕРАТОРА може да прехвърли правата и задълженията си по този договор на трето лице, което отговаря на всички изисквания за осъществяване на пътуването, след като предварително уведоми ТУРОПЕРАТОРА в срок не по-късно от 7 (седем) дни преди началната дата на пътуването.В тези случаи се скючва нов договор,като старият се анулира.ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТдължи на ТУРОПЕРАТОРА административна такса в размер на 5 % от стойността на пътуването.
13. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ, който прехвърля своите права и задължения, и лицето, на което се прехвърля пътуването, са солидарно отговорни пред ТУРОПЕРАТОРА за заплащане на общата цена по договора и на разходите, свързани с прехвърлянето.
14. Минимален брой участници за осъществяване на пътуването:  40 туриста.
15. Крайният срок за уведомяване на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, че минималния брой участници не е набран, поради което пътуването се анулира на основание, че не е събран минималния брой туристи се спазва както е в ЗТ:    20 дни преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни; 
16.ТО не  носи  отговорност   за  категоризацията  на  хотелите  в съответната  държава .
17. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени превозвача с друг превозвач при настъпване на причини, които правят невъзможно или нецелесъобразно посоченият в договора превозвач да изпълни задълженията си.
18. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за промяна в работното време и цените на входните такси и билети за посещаваните по програмата туристическа обекти.
19.ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени часа на тръгване при настъпване на други обективни причини,които налагат това,като уведоми своевременно ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
20. ТУРОПЕРАТОРЪТ извършва настаняването в съответното превозно средство по реда на записването. Изключения са възможни при инвалиди, бременни жени, с оглед на възрастта, здравословното състояние на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и други подобни.
21.При желание от страна на възложителя да ползва предни места в автобуса (1-2ри ред) е необходимо доплащане от 14,50 лв./човек.
22.По правило настаняването в хотелите се извършва след 14 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на хотелските стаи се извършва до 12 ч. в деня на заминаването. Когато е упоменато/предплатено друго,часовете се конкретизират в съответната програма.
23. За изчезването на ценни вещи, пари и други предмети от хотелските стаи ” Еко Тур Къмпани” ООД не носи отговорност. В такива случаи туристите е необходимо да предявят претенциите си на място към съответните лица.
24. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по-висока категория, когато обективни обстоятелства налагат това.
25. ТУРОПЕРАТОРЪТ носи отговорност само за услуги закупени от него или от негов представител.
26. Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма, е ЗАД „Алианц България “ със Застрахователна полица номер 13160183150000001 до 24.03.2019 г. и „ЗД ЕВРОИНС“ АД със застрахователна полица номер № 03700100001931 от 24.03.2019 г..- 23.03.2020 г. с адрес на управление гр. София, ул.„Софийски герой” № 3, вх Б, ет.1,офис21.
27. Информация за сключената задължителна затраховка“Медицински разходи при болест и злополука на туриста”за пътувания извън страната се съдържа в застрахователната полица или в офиса на ТУРОПЕРАТОРА.
28. ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да отмени, прекрати или увеличи продължителността на ТП, при възникване на форсмажорни обстоятелства или явления, които не могат да се предвидят или избегнат от страна на ТУРОПЕРАТОРА или неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на техните задължения,като стачки,военнополитически
конфликти, терористични действия, природни бедствия, епидемии, гранични неуредици и др.
29. При непристойно поведение от страна на туристите по време на пътуването, което пречи на останалите туристи и на нормалното провеждане на програмата, туроператорът има право да анулира пътуването на съответния турист с такова поведение без да дължи неустойки по сключения договор.
30.ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да прави промени в последователноста на програмата.
31. ТУРОПЕРАТОРЪТ не компенсира стойността на услугите, за които ВЪЗЛОЖИТЕЛЯT е могъл, но не се е възползвал.
32. Представителите на ” Еко Тур Къмпани” ООД, които Ви придружават, не са лицензирани екскурзоводи. Техните ангажименти са организационни - да следят за изпълнението на програмата от страна на нашите партньори, да решават съвместно с тях възникнали проблемни казуси и да улесняват комуникацията и координацията между Вас- нашите туристи и представителите на фирмата партньор.
33. Посочените телефони са за спешни случаи и следва да бъдат ползвани само за такива.
34. ” Еко Тур Къмпани” ООД” предлага застраховка“Медицинска помощ при пътуване в чужбина” с начално покритие 2000 евро към ЗК “Уника”. За по-високо покритие се доплаща съответната сума. Застраховката е задължителна според Закона за туризма, като може да се застраховате в агенцията или да изпратите валидна застрахователна полица, сключена с желана от Вас застрахователна компания, до 7 дни преди отпътуване.

Пролетна ваканция в Румъния – по следите  на граф Дракула
3 дни / 2 нощувки
 Дата:  24 - 26.05.2019г.

Програма
І Ден
Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ, транзитно преминаване през града в посока величествените Карпати и нейната „перла” – курорта Синая. Посещение на Синайския манастир, построен в периода 1690 – 1695 г. Настаняване в хотел 2*/3*. Свободно време. Нощувка.
ІІ Ден
Закуска. Посещение на Двореца “Пелеш”- строен в периода 1873-1883 година като лятна резиденция на румънския крал Карол І.  Екскурзия до Бран и Брашов, по желание. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време в района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др.  Свободно време за потапяне в приказната атмосфера на Коледният пазар в Брашов. Центърът е изпълнен с коледни сергии предлагащи най-различни сладкиши, сувенири и ръчно изработени предмети. Ще имате възможност да опитате местни пикантни наденички, зелеви сърми и греяно вино. Прибиране в хотела.
Вечерта по желание посещение на местен ресторант, с вечеря по меню, състоящо се от традиционни ястия. Нощувка.
ІІІ Ден
Закуска. Отпътуване за Букурещ град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж).  Oбиколка на града, по желание. Разглеждат се: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Свободно време в центъра на града  за посещение на Коледния  базар.  Той наподобява немските коледни базари, събирайки 65 дървени къщички с красиви ръчно изработени предмети и орнаменти: керамика, бродирани тъкани, предмети на занаятите от дърво и кожа, маски, интересни бижута, музикални инструменти, икони, традиционни носии, ръчно рисувани румънски сувенири и коледни играчки, др. 
На базара може да намерите традиционна храна и напитки: кашкавал, сирене, пушен бекон, колбаси, традиционна торта с орехи, хляб с джинджифил, ябълков сок, греяно вино, ракия. Дядо Коледа ще посрещне всички добри деца в къщата си в Букурещ и ще им раздаде бонбони. Той ще бъде придружен от своите феи и елфи. Децата могат да оставят своите писма до него в специална кутия.
Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: