За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Ранни записвания! Комплекс Анна Марина, Свети влас! Нощувка в напълно обзавдено студио или апартамент + басейн със шезлонг и чадър на цени от 39 лв. за цялото помещение
Цена от 39.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 39.00 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 01.05 - 10.09.2019г. зависимост от избрания период
**Офертата важи за ранни записвания и плащания до 30.04.2019г.!!

Ваучерът важи за: 1-дневне пакет
Вариант 1: 01.05 - 30.05 

• студио - 39 лв. (цена за 2 възрастни + 1 дете)
• единоспален апартамент - 54 лв. (цена за 2 възрастни + 2 деца)

Вариант 2: 01.06 - 10.06 или 25.08 - 10.09
• студио - 48,90 лв. (цена за 2 възрастни + 1 дете)
• едноспален апартамент - 62,60 лв. (цена за 2 възрастни + 2 деца)

Вариант 3: 11.06 - 07.07
• студио - 62,60 лв. (цена за 2 възрастни + 1 дете)
• едноспален апартамент - 72,40 лв. (цена за 2 възрастни + 2 деца)

Вариант 4: 08.07 - 24.08
• студио - 72,40 лв. (цена за 2 възрастни + 1 дете)
• едноспален апартамент - 93,90 лв. (цена за 2 възрастни + 2 деца)

Ваучерът е за цялото помещение и включва:
• 1 нощувка в студио и апартамент
• Кабелна телевизия и интернет на обществено място
• Почистване, смяна на хавлии и беля (един път на седмица)
• Климатик (само в дневните)
• Кухненски бокс във всеки тип апартамент с хладилник, печка, аспиратор, кана за вода, посуда, прибори и чаши
• Ползване на шезлонги и чадъри около басейна

Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч).

ВАЖНО!!! Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

Ако сте решили да почивате в  Българияна брега на Черно море, то ние ще се радваме да Ви посрешнем в Нашият курортен комплекс  „Анна Марина“.
Комплексът  „Анна Марина“ е разположен в северната част на к.к  „Слънчев бряг“ (3 км.) и в самого начало на гр. Свети Влас (1 км.) То намира се и около 80-100 м. от плажа и на 500-700 м. от „Стара планина. Това определя одно тихо и спокойно място, далеч от шума и курортен комплекс. С това си местоположение „Анна Марина“ попада в уникален  природен феномен „Роза на ветровете“, образуващ се от постоянно сменящи се воздушни маси, между планината и морето. Не случайно до нашия комплекс до скоро функционираше детски санаториум за белодробни и асматични  заболявания. Естественото смесване на чистия планински въздух с влажният морски, оказват благотворно  влияние на организма на човека.
На територията  на  комллекс  „Анна Марина“ разположени две сгради, посредата  с два детски басейна с дълбочина  0,60 м. и  голям басейн с площ 380 куб. м. , и дълбочина  1,30 м., има изградена детска площадка. За безопасност на почиващите покрай басейна поставени гумени плочки, има две душ кабини и два тоалета, има и кафе автомат. Дворното пространство (4 622 кв. м.) е оформено  с много зеленина – ниска и висока разстителност. На 80-100 м. от комплекса се намират малки и спокойни плажове с барове и ресторанти. В близост до комплекс „Анна Марина“ се намират пет звездния СПА хотел „RIU Helios Paradise”, петзвезден комплекс „Prestige Fort Beach”  и  „ Premier Fort Beach“ на близо е и едно от популярните яхтени пристанище „Марина Диневи“.
За любителите на риболов и морски разходки има възможност за наемане на катер, яхта или лодка, а също така и за наемане на  „Рента – Кар“
Предлагаме богат избор на  апартаменти – студия, двустайни и тристайни апартаменти, обзаведени според Вашите и на туроператорите изисквания.
Студио включва, вградена кухня с керамичен котлон, всичка необходима посуда от списък на туроператор, кана за топла вода, микровълнова, хладилник, климатик и плазмен телевизор,  голям шкаф за дрехи,  единично легло и разтегателен диван за двама  човека. Балкон с маса и два стола с изглед  на море. Баня – душ кабина.
Двустаен апартамент – включва : вградена кухня с керамичен котлон, необходима посуда  от списък на туроператор, кана за топла вода, микровълнова, хладилник, климатик и плазмен телевизор,  разтегателен диван за двама  човека,  спалня с две единични легла ставащи на спалня и щкаф за дрехи. Тераса с маса и четири стола, баня, тоалента с душ кабина.
Тристаен включва кухня с пълно оборудване, две спални  с две тераси,необходима посуда  от списък на туроператор, кана за топла вода, микровълнова, хладилник, климатик и плазмен телевизор,  две спални с две единични легла ставащи на голяма спалня и разтегателен диван за двама  човека.

  • Анна Марина
  • Адрес Анна Марина, Свети Влас
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: