За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
6-дневна екскурзия с автобус и самолет до Лидо ди Йезоло, Венеция, Сан Марино, Рим, Флоренция и Ватикана + 5 нощувки със закуски, транспорт с комфортен автобус, самолетни билети за 499 лв.
Цена от 49.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 449.10 лв.
Изтекла оферта
9 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 22 - 27.04.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия с автобус и самолет до Лидо ди Йезоло, Венеция, Сан Марино, Рим, Флоренция и Ватикана за 499 лв.
Стойност на ваучера: 49,90 лв. Доплащане на място в агенцията: 449,10 лв.

Цената включва:
• Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар) от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и София;
• Самолетен билет за полет на 27 Април от Рим до София, с включени ръчен багаж до 10кг и чекиран багаж до 10кг;
• 5 нощувки със закуски в хотели 2 или 3* - 1 в Лидо ди Йезоло, 1 в Римини, 1 в района на Флоренция и 2 в Рим;
• Пътни и магистрални такси;
• Представител на туристическата агенция по време на пътуването.


Цената не включва:
• Такса престой в Италия - 2 евро на човек на ден за хотели 3*, 3 евро на човек на ден за хотели 4 и 5* (задължително доплащане на рецепция в хотелите);
• Медицинска застраховка при пътуване в чужбина - 1 евро на ден/човек;
• Посещение на Венеция (туристическа програма, такса за корабче, паркинг и check point) - 28 евро (при влизане в града - от Пунта Сабиони до Венеция и обратно);
• Туристическа програма в Рим - 25 евро;
• Целодневна екскурзия до Флоренция с екскурзовод на български език - 40 евро (при минимум 25 желаещи);
• Туристическа програма в Сан Марино - 10 евро;
• Посещение на Ватиканските музеи, с включени такса резервация, входна такса, ползване на слушалки по време на обиколката и местен екскурзовод - 39 евро (при минимум 20 желаещи; места се гарантират при резервация направена 14 дни преди посещението)).


*Цените на Туристическите  програми включва – панорамни и / или пешеходни турове с  Екскурзоводско обслужване  от професионален лицензиран местен екскурзовод по време на цялата визита. 
**Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Пролетна екскурзия до Лидо ди Йезоло - Венеция - Сан Марино - Рим - Флоренция - Ватикана
        
22 април – 27 април 2019г.
6 дни – 5 нощувки
/самолетна и автобусна екскурзия/ 


1 ден – 22.04
Отпътуване в 21:45ч. на предходния ден от Варна, в 23:30ч. - от Бургас (Бензиностанция OMV до Магазин Metro), в 00:30ч. - от Сливен и Ямбол, в 01:30ч. - от Стара Загора, в 03:00ч. -  от Пловдив (McDonald's на Автомагистрала Тракия), в 03:30ч. - от Пазарджик и в 05:00ч. - от София (Стадион "Васил Левски"). Транзитно пътуване през Сърбия, Хърватия, Словения с кратки почивки по пътя. Пристигане в Лидо ди Йезоло - Италия. Настаняване в хотел **/ ***. Нощувка.

2 ден – 23.04
Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Венеция. Туристическа програма във Венеция (с доплащане) - Моста на въздишките, Двореца на Дожите, Площада и Катедралата Сан Марко, Кулата Сансовино, Кафене Флориан, Моста Риалто с пазара. Връщане с корабче от Сан Марко до Пунта Сабиони. Отпътуване за Римини. Настаняване в хотел **/***. 
Пешеходна разходка в историческия център на Римини: Арката на Октавиан Август, построена в края на улица "Фламиния"; площад "Тре Мартири" - място за романтични срещи; старата часовникова кула; катедралната църква "Малатеста", изграденa в средата на XV век като погребална църква на управляващата фамилия Малатеста, откъдето впоследствие идва името на катедралата; старият рибен пазар; мостът на Тиберий и уличката на Фелини, съхранила спомена за великия режисьор. Възможност за вечеря. Нощувка.

3 ден – 24.04
Закуска. Отпътуване за Сан Марино - най-старата република в Европа. Туристическа програма (с доплащане): стара кариера "Cava dei Balastrieri", където днес се провеждат традиционни фестивали, стрелби с арбалет и "Сан Марино"; Трите кули - символ на републиката; Пътеката на вещиците. Свободно време за самостоятелна разходка в Сан Марино.
Отпътуване за Флоренция. Туристическа програма (с доплащане): Пешеходна обиколка на Флоренция с екскурзовод на български език, включваща църквата "Санта Кроче" (отвън), квартала и къщата на Данте, катедралата "Санта Мария дел Фиоре", Баптисерия, Кулата на Джото, Пиаца де ла Синьория. Свободно време за вечеря. Настаняване в хотел **/***. Нощувка.

4 ден – 25.04
Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Рим. Туристическа програма (с доплащане): разглеждане забележителностите на Античния Рим - панорамна автобусна и пешеходна обиколка с екскурзовод на български език в историческия център на Рим (минимум 2 ½ ч.): Колизеума - отвън; Римският форум; Капитолийският площад; Площад Венеция; Площада Ди Треви; Площад Испания. Свободно време. Възможност за вечеря. Нощувка.

5 ден – 25.04
Закуска в ресторанта на хотела. Туристическа програма (с доплащане): Посещение с местен екскурзовод на български език на Ватикана - Катедралата Св. Петър, музеите на Ватикана. Разходка по площад "Свети Петър". Свободно време. Нощувка.

6 ден – 26.04
Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за България с полет Рим - София.