Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Дърворезба по ваша снимка 32х24 см+ вариант с гравирано послание от Wooden Pictures само за 36 лв
Цена от 7.20 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
65.00 лв.
Отстъпка
45%
Спестявате
29.00 лв.
Изтекла оферта
56 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 31.01.2019г.
 
Ваучерът важи за: Дърворезба по ваша снимка за 36 лв.
Стойност на ваучера: 7,20 лв, доплащане при доставка: 28,80 лв
 
Ваучерът включва:
• 1 бр. дърворезба с размер 32х24см по Ваша снимка /до 4 лица/ 
• Вашето лично послание или пожелание (максимум 1-2 изречения). 
 
ВАЖНО!!!
• След закупуване на ваучер е необходимо в рамките на 2-3 дни да се свържете и да уточните поръчката на тел:  0888867738
• За изработка са необходими 2 дни + 1 ден за доставка! Изпращане на пратките по реда на заявките до 3 дни.
• Продуктите се доставят с куриер на Еконт Експрес като се изпраща заявка на имейл: woodenpictures@gmail.com, с прикачен ваучер и следните данни:
сайт: име и фамилия, GSM, адрес (при изпращане до адрес) или до офис на Еконт (име на офиса, а не улица и №, защото системата автоматично ще Ви таксува по-висока такса до адрес - виж имената на офисите: www.econt.com/offices)
• Куриерската такса е за сметка на клиента.
• Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, ако не е разопакована и не е с нарушен търговският вид, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.
• Дърворезбата тежи около 1.300 кг.
 
Всички условия на topofertite.com
Допълнителна информация:
 
Магията на изкуството е в пробуждането на духовното съзнание, то е чудотворната сила, която може да превърне въглена в диамант!  Идеите, които могат да се реализират в дърворезба, са на различни теми, от ежедневието до различни легенди, митове и символи от българската и световна митология. Какво ще кажете да вплетете Вашия образ или този на любим човек в това красиво изкуство? Направете най-оригиналния подарък! Подарете въздействаща дърворезба с лично послание, която ще носи уют, топлина и усмивки.
Изработка на фина дърворезба върху бук по снимка предоставена от Вас. Перфектният подарък за приятели или роднини по повод сватба, рожден ден, годишнина и др
 
Как става? Изпращате качествена снимка в близък план на човека (хората) или предмета, който искате да се изобрази и до няколко дни дърворезбата е готова. Възможно е да изпратите снимки до 4 лица и да Ви се разработи примерен колаж, който да одобрите преди изработката. Размерите на плочата са приблизително 32х24 см, имат халки за окачване на стена. Може да се гравира надпис върху дъската с Вашето лично послание или пожелание (максимум 1-2 изречения). За оптимален резултат дърворезбата накрая се лакира с матов лак. Има възможност за гравирано послание от предната страна - трябва да бъде до 30 символа.
Галерия: