За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
16-дневна екскурзия до Португалия - Френска Ривиера с Прованса и Испания + 15 нощувки със закуски, транспорт и екскурзоводско обслужване само за 2100 лв.
Цена от 210.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
2,478.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
378.00 лв.
Изтекла оферта
17 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 15.09 - 30.09.2018г.

Ваучерът важи за: 16-дневна екскурзия до Португалия - Френска Ривиера с Прованса и Испания само за 2100 лв.
Стойност на ваучера: 210 лв. Доплащане на място в агенцията: 1890 лв.

Цената включва:

- 15 нощувки + 15 закуски + 10 вечери в хотели 3 * (1 - в Загреб, 1 - до Милано, 1 - до Марсилия, 3 - в Коста дел Маресме/Брава, 2 - до Мадрид, 2 - до Лисабон, 1 - в Севиля, 1 - до Малага, 1 - до Валенсия,  1 - във Френско/Италианска Ривиера, 1 до Венеция);
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;
- екскурзоводско обслужване и водач от фирмата;    

Цената НЕ включва:
- Медицинска застраховка (около 17 лв. на човек при 5000 ЕВРО покритие, за клиенти над 65 год. има оскъпяване);
- Сити такси за хотелите от 2 до 5 евро  на нощувка - заплаща се предварително в офиса;
- Вход за Монако - 10 евро;
- Доплащане за самостоятелна стая - 30 % върху основната цена;
- Музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.
 Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси!
- Фламенко шоу - 32 евро (предварителна резервация);
- Посещение на парк Гюел - 9 евро (предварителна резервация);
- Посещение на Алхамбра - 35 евро при минимум 25 човека (предварителна резервация);
- Допълнителни екскурзии:
   -Екскурзия до Толедо - 30 евро при минимум 20 човека (предварителна резервация);
   -Екскурзия до Монсерат - 35 евро при минимум 20 човека (предварителна резервация);

 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Възможно е в някои от хотелите да изискват такса при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция или от водача преди настаняване.
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носят в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на WIZZ air  цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air
- На програмите с включен самолетен билет, пакетната цена може да претърпи промени в зависимост от цената на самолетния билет.
 

ВАЖНО!!!
Задължителна предварителна резевация на телефон: 02 44 84 95 2; 0879 268 267 и на em-mail:alegravitur@abv.bg Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Забележка: Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване". Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500160000092 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Общи условия за органзирано пътуване на АЛЕГРА ВИ ТУР ЕОО

Всички условия на TopOfertite.com

Маршрут: София - Загреб -Милано - Ница - Кан - Монако - Каркасон - Авиньон - Барселона - Мадрид - Толедо - Фатима - Лисабон - Синтра - Кордоба - Севиля - Гибралтар - Малага - Валенсия -София
Продължителност: 16 дни/15 нощувки
Транспорт: автобус

ПРОГРАМА
1-ви ден: Отпътуване от Бургас - Сливен - Стара Загора - Пловдив - Пазарджик (срещу доплащане) и София в 11 ч. от международна автогара Сердика.Нощувка в Загреб.
2-ри ден: Закуска. Отпътуване за Милано и разглеждане на Милано. Площад Дуомо - сърцето на града с конната статуя на Виктор Емануил II, галерията на Виктор Емануил, грандиозната постройка в готически стил на Миланската Катедрала; знаменитият площад де ла Скала с операта Ла Скала, сградата на общината и паметника на Леонардо да Винчи с неговите ученици. Нощувка до Милано. 
3-ти ден: Закуска. Отпътуване за мини държавата Монако /вход 8 ЕВРО/. Разходка в княжеството със столица Монако - Двореца на фамилията Грималди; Музея на Грималди; Океано - графския музей; църквата, в която са се венчали и са погребани Грейс Кели и Принц Рение, Монте Карло с пистата и Казиното.   
Отпътуване за Кан. Разходка в Кан – палми, луксозни дворци, море, синьо небе, кинозвезди, яхти, крале, принцове и аромат на цветя. Обаянието на града е в разкоша, в простите разходки и изключителния климат. Тук можете да се разходите по булевард Кроазет с Фестивалната палата и пристанището. Късно следобед пристигане и разглеждане на Ница - царицата на Ривиерата. Разходка по крайбрежния булевард „Промнад де’з Англе” с хотел Негреско, разглеждане на площад Масена и Стария град. Отпътуване за Марсилия. Нощувка в района Марсилия.
4-ти ден: Закуска. Отпътуване за Авиньон. Разглеждане – градът на Папите. Град, който се откроява сред другите провансалски градове както със своето минало, така и със своето настояще – в някогашната легитимна столица на католицизма, където са управлявали 7 папи, могат да се видят Двореца на папите или по-точно: Стария дворец на Бенедикт XII и Новия дворец на Климент VI; останките от Понт д’Авиньон.
Продължаване за Каркасон. Разглеждане на Каркасон, живописно разположен на реката Од, служил като крепост на гало - римляните, без готите и франките. Градът е разделен на горен и долен град след войната срещу катарите, борещи се срещу католицизма. След разгрома им Каркасон е превърнат от папата и френските крале в крепост на католицизма и монархията. Отпътуване за Коста Брава. Вечеря и нощувки в Коста дел Маресме/Брава.
5-ти ден: Закуска. Разходка с местен екскурзовод в Барселона - богат град с двадесет вековен опит в изкуствата и архитектурата, процъфтявала при всеки политически режим. Барселона си остава световен център за проектиране и градоустройство. Малко градове могат да съперничат на средновековната атмосфера в готическия квартал и елегантността на новите модерни райони. Ще видите прочутата “Ла Рамбла” - най-атрактивния булевард в града, и ще стигнете до паметника на Колумб; Кралския площад Реал - симетричен площад с аркади и елегантни фасади; площада Сент Джейм - величествен площад в сърцето на готическия квартал с Кметството; хълма Монджуик; площадът Каталуния; стадиона „Ноу Камп”; къщата на Гауди - Педрера; паркът Гюел; площад Испания с прочутите фонтани; операта; символа на Барселона Саграда Фамилия и др. (Посещение на Фламенко шоу по желание 32 евро.) Вечеря и нощувки в Коста дел Маресме/Брава.
6-ти ден: Закуска. Екскурзия по желание до Монсерат – 35 евро при минимум 20 човека. Следобед отпътуване за Мадрид. Вечерна обиколка на Мадрид. Нощувка в района на Мадрид.
7-ми ден:Закуска. Обиколка на Мадрид -  на едно от най-оживените места – „Пласа Майор” със статуята на Филип III, "Мечката с дървото", ул. Гранд Виа с пл. Испания и Скулптурата на сър Дон Кихот и Санчо Панса, великолепната грамада от гранит и варовик на Кралския дворец, най-красивия парк с множество статуи и фонтани - „Ретиро”, Парламента, Порта Де ла Сол (географския център на Испания), площад Ориент със статуята на Филип IV, площад Кибела със скулптурната композиция Кибела. Възможност за посещение на Прадо. Свободно време или по желание екскурзия до Толедо - старата столица на Испания 30 евро при минимум 20 човека. Връщане в Мадрид. Свободно време и възможност за музеи. Нощувка в района на Мадрид.
8-ми ден: Закуска - сух пакет. Отпътуване рано сутринта за Фатима – градче с десет хилядно население в китна хълмиста местност, северно от Лисабон. През ХII в. го нарекли с името на мавританска принцеса, приела християнството от любов към рицар-християнин. Градът се смята за град на поклонението - посещава се от болни хора, които идват тук с надеждата да бъдат изцерени. Един от най-религиозните градове в света. Днес във Фатима се намира най-голямата португалска катедрала, посветена на Света Богородица.  Отпътуване за Лисабон.  Вечеря. Нощувка в района на Лисабон.
9-ти ден: Закуска. Разглеждане Лисабон - манастира Жеронимос, Кулата Белем, площад Маркеш де Помбал, площад Росио, площад Фигейра, площад Комерсио, статуята на мореплавателите, моста „25 април”, паметника на Исус Христос. Отпътуване за най-западната точна на Европа Кабо де Рока (20 км) с отбиване в курортите Кашкай и Ещорил. Свободно време. Вечеря. Нощувка в района на Лисабон.
10-ти ден: Закуска. Отпътуване за двореца Синтра - лятна резиденция на португалските крале, място, свързано със знаменитости като Агата Кристи, Мик Джагър и Дейвид Бауи. Отпътуване за Севиля. Пристигане късно след обяд. Вечерна разходка в Севиля. Вечеря. Нощувка в района на Севиля.
11-ти ден: Закуска. Разглеждане на Севиля - четвъртия по големина и безспорно най-пищния град на Испания, известен още като града на портокаловите дървета. Като бивша мавританска столица, неговите улици са смесица от християно – мюсюлманска архитектура с много величествени сгради. Разглеждане на площад Испания, паркът Мария Луиза, Златната кула, сградата на Стоковата борса, Замъка, Катедралата с гроба на Христофор Колумб - най-голямата в света, кулата Хиралда. Следобед отпътуване за Гибралтар - разходка около 2 часа. Продължаване за Малага.Вечеря и нощувка в района на Малага. 
12-ти ден: Закуска. Отпътуване за Кордоба - бивша столица (VIII-XIII век) на Ал Андалус, мавърската държава на Пиринейския полуостров,град разположен на брега на река Гуадалкивир, с истинска испанска атмосфера. Пешеходна разходка: Джамията-Катедрала - най-голямата джамия в света след тази в Мека, от XIII в. превърната в католическа катедрала, а днес една от най-посещаваните туристически атракции в Испания. Продължаване за Гранада Разглеждане на двореца Алхамбра - някогашна резиденция на мавърските владетели, а в момента паметник на ислямската архитектура, включен в списъка на ЮНЕСКО. Следобед отпътуване за Валенсия. Късно вечерта пристигане. Вечеря. Нощувка в района на Валенсия
13-ти ден: Закуска. Разходка във Валенсия - известна със своите красиви плажове, впечатляваща архитектура, интересен нощен живот, един от най-известените футболни отбори и като "родното място" на паеята. Панорамна обиколка (около 3 часа).Свободно време. Отпътуване Коста дел Маресме/Брава около 17 ч. Вечеря и нощувка в Коста дел Маресме/Брава.
14-ти ден: Закуска. Отпътуване за Френска Ривиера с отбиване в Фигерес - града на Дали, и  Арл. В Арл можете да видите някои римски руини, които са включени в списъка на ЮНЕСКО за историческо наследство. Вечеря. Нощувка във Френско/Италианска Ривиера
15-ти ден: Закуска. Отпътуване за района на Венеция с отбиване в Торино - административен център на едноименна провинция, и на областта Пиемонт. В него живеят 1,5 милиона души (престой около 3 часа). Разглеждане на т. нар. Пиаца Кастело, Палацо Мадама - дворец, изграден през 1721 г. по планове на Филипо Ювари, Пиаца Сан Джовани с църквата Дуомо, катедралата "Сан Лоренцо", палацо Реале - кралската резиденция. Вечеря. Нощувка в района на Венеция.
16-ти ден: Закуска.  Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

  • Алегра Ви Тур
  • Адрес гр. София, ул. Георги С. Раковски 132 А, партер,
  • 0879268267; 0895 723 110; 02 44 84 952
  • Понеделник - Петък: 10.00 - 18.00 ч.
  • ALEGRAVITUR@GMAIL.COM
Галерия: