За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Специална оферта за хотел Серена Резиденс, къмпинг Каваци, Созопол! Нощувка на база All Inclusive + отопляем басейн, паркинг и детска анимация на цени от 51 лв. на човек + Безплатно за 2 деца до 12г.
Цена от 51.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
65.60 лв.
Отстъпка
22%
Спестявате
14.60 лв.
Изтекла оферта
119 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30 септември 2018г. в зависимост от избрания период.
*Офертата важи за нови резервации, направени и платени от 15 до 31.07.2018г.!!!
**В хотела няма свободни всички видове помещения - 21.07, 24-25.07, 27.07-01.08, 06.08 и 09.08.2018г.
**В хотела няма свободни студиа за периода 25.06 - 09.08.2018г.
**В хотела няма свободни апартаменти за периода: 23.07 и 06-08.08.2018г.


Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
Вариант 1: 06.09 - 30.09

студио - 51 лв.
апартамент - 56 лв.

Вариант 2: 26.08 - 05.09 
студио - 61,40 лв.
апартамент - 65 лв. 

Вариант 3: 07.07 - 25.08
студио - 75,60 лв.
апартамент -  78,25 лв. 

Ваучерът е за Един човек, при максимална заетост на редовните легла и включва:
• 1 нощувка в избраното помещение
• Изхранване на база All Inclusive ( закуска, обяд, следобедeн снак и вечеря на блок-маса (първо хранене вечеря), български алкохолни напитки (ракия, водка, мента, джин, мастика, бира, бяло и червено вино от 10:30 до 21:00 часа) и безалкохолни напитки, кафе, чай, сладкиши, сандвичи и плодове)
Уелнес пакета включва: Ползване на отопляем външен басейн с детска зона (0,65м), чадър и шезлонг на басейна; фитнес, детски кът, тенис маса, спортно игрище
• Детска анимация от 15.06 - 15.09.2018г.
• Интернет 
• Паркинг
• Туристически данък, хотелска застраховка

Доплащания
• Деца от 1,99г. се настаняват Безплатно
• Две деца от 2г. до 11,99 г. на първо и второ допълнително легло се настаняват Безплатно
• Дете от 2г. до 11,99 г. на трето допълнително или основно легло - 50% от цената за възрастен на основно легло
• Дете над 12 г. или възрастен на допълнително легло - 80% от цената за основно легло
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!

Настаняване:                                                                                                                  

   - Студио стандарт от 32 до 34 кв.м, ( 2+1) има 2 основни легла +1 допълнително легло
   - Студио супериор от 39 кв.м.,  (3+0) има 3 основни легла
   - Апартамент с 1-спалня Стандарт от 43 до 47 кв.м., (2+2) има 2 основни + 2 допълнителни легла, 
   - Апартамент с 1-спалня Стандарт плюс от 47 до 52 кв.м., (2+3) има 2 основни + 3 допълнителни легла 
   - Апартамент с 1-спалня Супериор от 53 кв.м., (4+2) има 4 основни + 2 допълнителни легла 
   - Допълнително легло: разтегателен диван или фотьойл 
            
Час на настаняване на туристите  - след 15:00 ч; Час на освобождаване на помещенията - до 11:00 ч.

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 (всеки ден от 09:00 до 18:00ч). След закупуване на ваучерите трябва да направите резервация като представите кодовете и паролите им, две имена и дати на настанавяне на имейл: reservations@topofertite.com! 

• Промени и анулации без санкции се правят съответно най-късно до 3 дни преди датата на настаняване за нисък сезон, до 5 дни преди датата на настаняване за среден сезон и до 7 дни преди датата на настаняване за висок сезон. След тези срокове се начислява неустойка в размер на 2 /две/ нощувки.
• При непристигане в хотела (no show) на турист по резервация се задържа сума равна на 100% от стойността на резервацията като неустойка.
• При анулиране и промени на резервации по Ранни записвания, се задържа сума равна на 50% от стойността на резервацията като неустойка.
• При преждевременно заминаване на туриста по собствено желание и без основателна причина за това, се фактурира целия престой.

Представете разпечатани ваучери при настаняавне в хотела!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

ОПИСАНИЕ НА "ALL  INCLUSIVE” програмата:

Закуска от 8:00 ч. до 10:00 ч., в основния ресторант: Топли напитки от вендинг машина: кафе/ капучино/, мляко с какао/ кафе макиато/ , Чай – билков и плодов, Сок и вода от машина. Прясно и кисело мляко. Хляб, min. два вида, Тестени изделия по асортимент – закуски/ кроасани/ пържени филии, Яйца, min. два вида – варени/ бъркани/ на очи, Млечни продукти – сирена/ кашкавал и масло, Колбас, кренвирши/ наденички, шунка/ бекон, Мюсли и корнфлейкс, Мед/ сладко/ конфитюр, Сезонни зеленчуци, Сезонни плодове;     

Обяд от 12:30 ч. до 14:00 ч., в основния ресторант: Студен блок, Салатен бар предлагащ: прясно приготвени салати от свежи зеленчуци, студени предястия, студени гарнитури, студена супа – таратор, добавки, сосове и подправки. Топъл  бюфет, супа- месна или безмесна, безмесни ястия min. два вида, основни ястия с месо - min. два вида със свинско/ пилешко или друго месо, Топли гарнитури от картофи/ ориз/ зеленчуци и други, Паста/ макаронени изделия, Топли сосове, Десерти – сладкарска продукция, пресни сезонни плодове и сладолед.

Следобеден снак от 16:00 ч. до 16:30 ч., в основния ресторант: топли и студени напитки, дребни сладки и соленки и плодове.

Вечеря от 18:30 ч. до 21:00 ч., в основния ресторант: Студен блок, Салатен бар предлагащ: прясно приготвени салати от свежи зеленчуци, студени предястия, студени гарнитури, студена супа – таратор, добавки, сосове и подправки. Топъл  бюфет, Безмесни ястия min. два вида, Ястия от риба и рибни продукти, Основни ястия с месо - min. два вида със свинско/ пилешко или друго месо, Топли гарнитури от картофи/ ориз/ зеленчуци. Скара, Паста/ макаронени изделия, Топли сосове, Десерти – сладкарска продукция, пресни сезонни плодове и сладолед.

Напитките към програмата „All inclusive” се сервират: от 12:30 ч. до 14:00 ч. и от 18:30 ч. до 21:00 ч. в основния ресторант и от 10:30 ч. до 18:30 ч. на бар „Басейн” и са: ракия, водка, джин, мастика и мента - българско производство; бира - наливна; вино, бяло и червено - наливно; сокове и вода от машина; безалкохолни напитки от пост-микс, производство на „Пепси”.  

Местоположение
Сред многообразието от сгради и хотели край Созопол, един оазис на удоволствието, лукса и спокойствието привлича вниманието. В него насладата от почивката край морето се съчетава с уюта и мириса на боровата гора до която е разположен, а това го прави неповторим. "Серена Резиденс" е апартаментен комплекс от висок клас и е разположен на хълм в прекрасната местност „Мапи” срещу къмпинг „Каваци”. Отстои на 300 м. от един от най-красивите плажове на Южното Черноморие - плаж „Каваци" и на 3 км от центъра на гард Созопол. Апарт хотел “Серена Резиденс” разполога с функционално обзаведени, удобни и просторни апартаменти и студиа. Основната ни цел е да предоставим на гостите си добро обслужване като сме помислили и сме се погрижили за най-дребните детайли, част от вашия престой.
Независимо дали сте при нас по бизнес или на почивка, ще се уверите, че апарт хотел „Серена резиденс” ви предоставя всичко необходимо за по-пълната ви почивка и отмора, опитвайки се да задоволи всяка ваша потребност. 
За да направим престоя ви по-приятен и пълноценен, на ваше разположение са следните удобства и услуги в хотела: Ресторант, Бар басейн, Открит басейн, Асансьор, Зала за игри, Детски кът, Сейф, Фитнес, Място за паркиране и Безплатен интернет. 

Настаняване „Серена Резидeнс” е комплекс, който разполага с 19 луксозно обзаведени студиa и 72 апартаментa с една спалня. Всяко от помещенията разполага с тераса, индивидуална климатична инсталация и самостоятелен санитарен възел.
 Студиото се състои от едно помещение, с две/ три основни легла, фотьойл/ разтегателен диван, кухненски бокс с ел. котлони, баня с душ кабина и тераса. Максимален капацитет за настаняване – 3 лица на основни легла или на основни и допълнителни легла.
 Апартаментите Стандарт и Стандарт плюс с една спалня разполагат с две помещения - спалня и дневна/ хол с разтегателен диван или/ и фотьойл, кухненски бокс с ел. котлони, баня с душ кабина и тераса. Максимален капацитет за настаняване в апартамент стандарт – 4 лица - 2 възрастни на основни легла и 1 възрастен или 2 деца на допълнително легло. Максимален капацитет за настаняване в апартамент стандарт плюс – 5 лица - 2 възрастни на основни легла и 2 възрастни и 1 дете на допълнителни легла.
 Апартаментът Супериор с една спалня разполага с две помещения - една спалня и дневна/ хол с две основни легла, с разтегателен диван/ фотьойл, кухненски бокс с ел. котлони, баня с душ кабина и тераса. Максимален капацитет за настаняване – 6 лица – 4 възрастни на основни легла и 1 възрастен / 2 деца на допълнително легло.
Удобства в стаята: Сателитна телевизия, Телевизор, Хладилник, Индивидуален климатик, Сешоар в банята, Камериерско обслужване - всеки ден и Смяна на бельо - на 3 дена

Ресторант и барове:
Основен ресторант с 2 тераси
- панорамна на 2-я етаж и край басейна – а-ла-карт 
меню, богата и разнообразна блок маса със съвременна българска и световна кухня. Обстановката предлага уединението на вътрешния двор и прохладата на морския бриз. Менюто предлага пълен а-ла-карт избор или готови предложения за лек обяд и богато разнообразие от освежаващи летни салати. Обстановката предразполага за един великолепен обяд на терасата, питие или коктейл край басейна в комфорта на шезлонгите под сянката на  чадърите.
 Вечерите  в „Серена Резиденс” оставят неповторим спомен за романтиката на фона на осветения басейн, звездното небе, топлия бриз от плажа и богатия избор от а-ла-карт менюто на основния ни ресторант. Гостите ни могат да се насладят на голям избор от български и вносни вина.
 Бар „Басейн”
– разположен непосредствено до басейна, предлага в приятна обстановка с коктейл в ръка, да послушате хубава музика и да се насладите на компанията на приятелите си или най-близките ви хора, удобно разположени с питие в ръка. 
Открит басейн – Басейнът е най-популярното и атрактивно място в комплекса, изкушение и наслада за малки и големи. За децата има отделна детска зона с дълбочина до 0.65 м. Предлагаме безплатни за ползване шезлонги и чадъри около басейна.

Детска анимация – забавления за деца под надзора на професионални аниматори. Децата могат да се забавляват, да поиграят и да научат нещо ново. В Апарт хотел „Серена Резиденс” предлагаме специализирана анимация за деца на възраст от 4 г. до 12 г.  – четири часа на ден.
Бизнес – Разполагаме със зала от 50 до 70 седящи места и комплексът става подходящо място за вашия тийм билдинг, семинар или презентация.

Допълнителни услуги (безплатно ползвани): Фитнес, Открит басейн, Детски кът, Тенис маса, Спортно игрище и Анимация. 

Услуги (срещу допълнително заплащане): масажи и козметични процедури, които се изпълняват от квалифицирани специалисти в един от съседните ни хотели. Услугата се предоставя при предварителна заявка на Рецепция и срещу допълнително заплащане.

  • Апарт хотел Серена Резиденс
  • Адрес гр. Созопол, местност Мапи
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Пон - петък 09:00 - 20:00 ч., събота и неделя от 09:30 до 19:00ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: