Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
3-дневна екскурзия до Румъния с Букурещ, Синая, замъка на граф Дракула, Сигишоара и замък Фъгъраш + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 129 лв.
Цена от 12.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
145.00 лв.
Отстъпка
11%
Спестявате
16.00 лв.
Изтекла оферта
34 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 13.07; 27.07; 10.08; 24.08; 07.09; 22.09; 05.10; 19.10.2018г

Ваучерът важи за3-дневна екскурзия до Румъния с Букурещ, Синая, замъка на граф Дракула, Сигишоара и замък Фъгъраш + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 129 лв. вместо 145 лв.
Стойност на ваучера: 12,90 лв., Доплащане на място в агенцията: 116,10 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 * в района на Синая
• Водач по време на цялото пътуването
*Доплащане за единична стая – 50 лв.
 

Цената НЕ включва:
• Медицинска застраховка-“Пътуване в чужбина” на ЗК Алианц България – с лимит на отговорност 2000 евро; 2 лв/ден за лица до 65 г и 3 лв/ден за лица над 65 г.
• Входните такси на посещаваните обекти 
• Вечеря, в ресторанта на хотела – 12 евро
• Екскурзия до Бран , Брашов и Сигишоара – 25 евро-при минимум  20 туристи
• Екскурзия  до Фъгъраш - 10  евро
• Туристическа  програма   в  Букурещ – 10 евро
 

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 5 дни преди началната дата.


Необходими документиЛична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
1 ден: Отпътуване в 05.30 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ.   По желание обиколка на града – разглеждат се Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за  курорта Синая.  Настаняване в хотел 2/3*. Свободно време. По желание вечеря , състояща се от традиционни ястия. Нощувка. 
2 ден: Закуска. Свободно време  или по желание (срещу допълнително заплащане) – екскурзия до Сигишоара ,Бран и Брашов. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Отпътуване за Сигишоара - един от най-добре запазените средновековни градове в Европа, който впечатлява туристите с великолепната си архитектура. Тук се намира родната къща на едноименния Граф Дракула. Градът е възникнал покрай стара саксонска крепост, включена през  1999г. в списъка на ЮНЕСКО. За първи път е спомената под името Сигишоара в писмен документ издаден от бащата на Граф Дракула.Пешеходна туристическа обиколка на града .Прибиране в  хотела. Вечерта по желание  вечеря . Нощувка.
3 ден:Закуска. Свободно време  или по  желание екскурзия  до Фъгъраш,където се намира  Замъкът (или крепостта) Фъгъраш съществуваща  от 14-ти век. Въпреки че не е бил поддържан добре, той се е запазил през вековете. В него се намира Музеят на археологията. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия: