За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
7-дневна екскурзия Хърватска Приказка през Загреб - Трогир - Сплит - Дубровник и Будва + 6 нощувки със закуски, 4 вечери, транспорт и екскурзоводско обслужване и опция за Плитвички езера само за 720 лв.
Цена от 72.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
840.00 лв.
Отстъпка
14%
Спестявате
120.00 лв.
Изтекла оферта
17 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 06.08.2018 - 12.08.2018г.

Ваучерът важи за: 7-дневна екскурзия - Хърватска Приказка само за 720 лв.
Цена на ваучера: 72 лв. Доплащане на място в агенцията: 648 лв.

Ваучерът включва:

- 6 нощувки в хотели 2* и 3 *, хотелите са в градовете или района на градовете (1 – Загреб; 1 – Опатия, 1 – о-в Кръг, 1 – Сплит; 1 – Дубровник; 1 - Будва);
- 6 закускив ресторанта на хотелите;
- 4 вечери в ресторанта на хотелите в (1 – Опатия, 1 – Сплит; 1 – Дубровник; 1 - Будва);
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 *;
- екскурзоводско обслужване;
- представител от фирма „АЛЕГРА ВИ ТУР”;
 

Цената не включва:
- медицинска застраховка (около 8лв на човек до 64 г при 5000 ЕВРО покритие на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД, за клиенти над 65 год. има оскъпяване) - заплаща се предварително в офиса;
- екскурзия до Плитвишки езера - 25 евро - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за самостоятелна стая – 30 % върху основната цена- заплаща се предварително в офиса;
- сити такси за хотелите между 3-5 евро на нощувка, заплаща се на място;
- застраховка "Оттмяна на пътуване" на фирма Групама ЕАД- повече информация може да намерите ТУК;
- музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.
Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.

Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5  Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.

 

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 02 44 84 95 2; 0879 268 267 и на em-mail:alegravitur@abv.bg Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Забележка: Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване". Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500160000092 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Общи условия за органзирано пътуване на АЛЕГРА ВИ ТУР ЕОО

Всички условия на TopOfertite.com

ПРОГРАМА :
 
1-ви ден: Отпътуване от Бургас - Сливен - Стара Загора - Пловдив – Пазарджик – Русе - Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и допълнително предпотвърждаване при събран минимум поне  10 човека) и София в 10 ч. от международна автогара Сердика.Пристигане в Загреб вечерта. Нощувка в Загреб.
 
2-ри ден: Закуска. Разходка в Загреб (около 2 ч.) разглеждане на централния площад Бан Йосип Йелачич, стария Градец с църквата Св.Марко , Катедралата на Каптол до колоритния пазар Долац. Отпътуване за полуостров Истрия (4 хил км2) – през Истрия са преминали много исторически бури и сред хърватското население има пръснати потомци на арменско, румънско, сръбско и друго харватизиране вече население. Истрия се слави със селското стопанство, полезните изкопаеми, стъкларството, риболовната промишленост и модерните корабостройтелност и електроника. Посещение на главното населено място – гр. Пула (60 хил жит.) – едно от най-древните големи населени места в цяла Хърватия. В римско време е бил център на провинция и от този период са останали много уникални паметници. Най-грандиозният от тях е прочутата пулска арена, строена през I-II век, побираща повече от 20 хил. зрители. Разходка в града (3 часа) и отпътуване за най-луксозния адриатически курорт на Хърватия – Опатия известен и под италианското име Абация. Днес той е нещо като предградие на Риека. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Едночасова разходка в Риека - най-голямото пристанище в страната. Риека е университетски град и културно средище. Разходка (около 2 ч.). Ексурзия до Плитвички езера -25 евро. Плитвичките езера в Хърватия са серия от 16 планински езера. Едно прекрасно място, което ще ви накара да се почувствате като попаднали в Рая , като акустирали на романтичен остров, за който само сте мечтали. Спиращи дъха гледки и неповторимо изживяване ще оставят дълбока следа в спомените ви. През 1949 година са обявени за национален парк, а от 1979 г. е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство. Езерата се делят на Горни и Долни. Най-високото от тях - Прошчанското езеро, се намира на 639 м надморска височина, а най-ниското - Новаковича брод, е на 503 м Към природните ценности на парка спадат и 20 пещери. Повечето от пещерите са в района на Плитвица, като особен интерес представляват пещерите в шуплестия варовик, възникнали под водопадите. Престой (около 3 ч.) Продължаване за остров Крък свързан със сушата чрез дълъг мост. Островът е интересен в историческо и особено в етнографско отношение със своите обичаи и занаяти. Нощувка в района на остров Крък. 
 
4-ти ден: Закуска. Отпътуване към първия голям далматински град Задар (60 хил жит.) споменаван още през 4 в. пр. н. е. Този много богат с исторически паметници град има и важно икономическо значение. Разходка с разглеждане на църквата Св. Михайл; градската кула; църквата Св. Мария; катедралата Св. Анастасия. Престой (около 3ч.) Отпътуване за една от най-красивите части на Далмация с център Шибеник. Малкият град с население от около 50 000 души се намира в дълбок залив на адриатическото крайбрежие на 80 км. северно от Сплит и на 300 км. от Загреб. В него всяка епоха е оставила своите културни паметници. Средиземноморски климат, тесни и стръмни улички, водещи до атрактивни площади, съчетали модерни магазини със стилна архитектура на отминали векове. Шибеник крие в сърцето си една истинска принцеса от мрамор и варовик – Катедралата, посветена на Св. Яков. Строителството й е извършено на три етапа между 1431 и 1536 година, т.е. е отнело малко над 100 години. Престой (около 3 ч.) Отпътуване за втория по големина град в Хърватия – Сплит (211 хил жит.). Този прелестен, старинен пристанищен град, под хълма Мариан е обкръжен с архитектурни забележителности от римляните до днес. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден: Закуска. Разходка в Сплит (около 3ч.) с разглеждане на величествения двореца на Диоклециан, Катедралата, разходка в стария град. Отпътуване за един от бисерите на света наричан Перлата на Адриатика – Дубровник. Този неописуемо красив средновековен град е запазил същия онзи вид, който е оформян от 12 до 17 век. Вечерна разходка в стария град. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка. 
 
6-ти ден: Закуска. Разглеждане на Дубровник с екскурзовод. Крепостни стени и кули, тесни улички, фонтани, катедрали, часовникови кули, каменни плочи, манастири и църкви. Това е градът на най-красивите кафенета на открито. Разглеждане на Княжев двор, паметника на Орландо /1418г./, улица Страдун, черквата “Св.Спас”, Францисканския манастир, Доминиканския манастир, черквата “Св.Влах” – светецът, защитник на града. Част от задължителната програма е Дворецът на Принцовете, построен от Онофрий делла Кава в готическо-ренесансов стил на мястото на предишния дворец от XII-XIII в. Следобяд продължаване за Котор – едноизумително съчетание от планина и море.Разходка в Котор. Отпътуване за Будва. Разходка в Будва. Вечеря. Нощувка в Будва 

7-ми ден: Закуска. Около2 часа разходка в Будва и отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.
 

  • Алегра Ви Тур
  • Адрес гр. София, ул. Георги С. Раковски 132 А, партер,
  • 0879268267; 0895 723 110; 02 44 84 952
  • Понеделник - Петък: 10.00 - 18.00 ч.
  • ALEGRAVITUR@GMAIL.COM
Галерия: