За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Великден до Синая, Бран, Брашов и Букурещ! 3-дневена екскурзия + 2 нощувки със закуски, водач и възможност за вечери само за 137 лв.
Цена от 13.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 123.30 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 07-09.04.2018г.

Ваучерът важи за: 3-дневена екскурзия за Великден до Синая, Бран, Брашов и Букурещ + 2 нощувки със закуски, водач и възможност за вечери само за 137 лв. 
Стойност на ваучера: 13,70 лв. Доплащане на място в агенцията: 123,30 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт България – Румъния - България с лицензиран туристически автобус или микробус;
• 2 нощувки с 2 закуски в Hotel Cristal Stadion 3* или подобен в Синая;
• Пътни, гранични, магистрални такси;
• Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния.

Цената НЕ включва:
• Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни са БЕЗПЛАТНИ;
• Разходи от личен характер;
• Медицинска застраховка в зависимост от желаното покритие;
• ПРОМО ВЪЗМОЖНОСТ: 2 вечери в хотела - 35лв. на човек;
• Панорамна екскурзия на Синая, Бран, Брашов /без включени билети/ - 44лв.;
• Панорамна - пешеходна екскурзия на Букурещ - 20лв.;
• Входните такси на посещаваните обекти.


Възможност за отпътуване от следните градове: София, Плевен, Русе, Пловдив, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора; Варна, Шумен, Разград.

ВАЖНО!!! Задължително предварително записване за екскурзията на: 0700 10 403, 02/980 74 85 или operation@karacitours.bg.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
ПРИ НЕСЪБРАН МИНИМУМ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА) ПО ОПРЕДЕЛЕНА ЛИНИЯ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА ПРОМЕНИ МАРШРУТА НА ПЪТУВАНЕ: СОФИЯ - ПЛОВДИВ ИЛИ ПЛОВДИВ - СОФИЯ! 14 ДЕНА ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА, АКО НЕ СЕ ДОСТИГНЕ МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА)!

Отпътуването от Луковит и Плевен е (при мин. 10човека). Ако бройката не е набрана, клиентите трябва да се придвижат самостоятелно до някой от следните градове за потегляне - Русе, Бяла или В.Търново.

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 15 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
Важно: Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за  разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване в офисите на фирмата или в съответната агенция, където е направена резервацията.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 

Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

Всичи условия на Topofertite.com

Програма на екскурзията:
 

Ден 1
При потегляне от София:
 Отпътуване в 05.00ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Плевен – Русе - Дунав мост. (при мин 40 човека).
При потегляне от Варна:
 Отпътуване в 06.00ч. от Варна. Пътуване по маршрут Варна – Шумен - Разград - Русе - Дунав мост. (при мин 40 човека).
При потегляне от Пловдив: Отпътуване в 05.00ч. от Пловдив. Пътуване по маршрут Пловдив - Стара Загора - Казанлък - Габрово - Велико Търново - Русе - Дунав мост.(при мин 40 човека).

Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. Транзитно преминаване през града към „перлата на Карпатите” – курорта Синая. Настаняване в хотела. Свободно време за разходки. Нощувка.

Ден 2 - Закуска.
Свободно време за разходки или екскурзия по желание. 
Екскурзия по желание до Синая, Бран и Брашов / при минимум 20 човека/ (без включени входни такси за обектите). Посещение на Двореца “Пелеш”- построен в периода 1873-1883г. като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Отпътуване за Бран и посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време за разглеждане на района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането - град Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка – разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Връщане в хотела. 
Свободно време за разходки или екскурзия по желание. 
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): - Посещение на традиционен румънски ресторант, с вечеря на четиристепенно меню, състоящо се от традиционни ястия и жива музика. Нощувка.

Ден 3 - Закуска.
В 08:00ч. отпътуване за Букурещ, град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж. Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 11:00ч. Панорамна обиколка на Букурещ и възможност за посещение на етнографски музей „Румънско село” (входната такса се доплаща на място) - Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Свободно време за разходка и покупки или самостоятелно посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света.

16:00ч. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Галерия: