За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел СПА Клуб Бор 4*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря и Уелнес пакет само за 55 лв на човек
Цена от 55.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
105.00 лв.
Отстъпка
48%
Спестявате
50.00 лв.
Изтекла оферта
171 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 28.02.2018г.
**Офертата не важи за периода 02.02 до 06.02.2018г.!!!

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 55 лв вместо за 105 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 нощувка в двойна стая без тераса, при двойно настаняване;
• Закуска и вечеря на блок маса;
• Уелнес пакета включва: ползване на външен и вътрешен басейн с минерална вода, джакузи с минерална вода, сауна, фитнес, парна баня, Мароканска баня, релакс зона;
• 1 дете до 6 г Безплатно в двойна стая;
• 10% отстъпка от консумацията в заведенията на хотела;
• Интернет, паркинг, зала за деца; 
• Застраховка;
 
Настаняване и доплащания:
• Настаняване в дните петък и събота - 40 лв за помещението на ден при престой от минимум 2 нощувки
• Настаняване в апартамент - 20 лв. на ден за помещението;
• Настаняване в студио - 10 лв. на ден за помещението; 
• 1 дете до 6 г на доп. легло с двама пълноплащащи - Безплатно
• дете от 6 до 11,99 г. настанено в апартамент с 2-ма пълноплащащи - 15 лв на ден с вкл. закуска и вечеря;
• Деца над 12 г или 3-ти възрастен в апартамент - 50 лв на ден (през седмицата) и 66 лв на ден (през уикенда) с вкл. закуска и вечеря;
Всеки гост (вкл. и деца) доплаща туристически данък в размер на 1,31 лв. на ден;
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!
 
ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефонакато представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
ВАЖНО!!! По желание - можете да си направите застраховка „Отмяна на пътуване“, която да покрие анулационните такси при анулиране на резервация. Застраховката е на ЗАД „Армеец“. За повече подробности, моля, обърнете се към хотела.

Всички условия на ТopOfertite.com

СПА Клуб Бор 4* предлага 140 луксозни стаи, студия и апартаменти. На разположение са шест различни заведения, подходящи за всяко едно настроение и час на деня.
Хотелската част разполага с 48 двойни стаи и 88 апартамента – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички стаи и апартаменти в хотела са оборудвани с плазмен телевизор, мини-бар, кабелен и Wi-Fi интернет, сателит, телефони в банята и стаята.
Хотелът разполага с открит паркинг с 80 места.
 
В хотелът са обособени следните зони:
Развлекателната зона, включва: Основен ресторант с 200 места, ресторант-лятна градина с открито барбекю с 80 места, механа с 80 места, кафе-бар „Панорама” с великолепен изглед към Велинград и капацитет от 80 места, лоби-бар с 30 места, лятна кафе-градина с 40 места, игрална зала, компютърна зала, детски кът, туристическо бюро.
Бизнес зоната включва бизнес център, голяма конферентна зала със 100 места, малка конферентна зала с 20 места. Залите разполагат с флип-чартове, бели екрани, мултимедия-плеъри, кабелен и Wi-Fi интернет.
Wellness зоната включва: вътрешен басейн, външен басейн (през лятото), детски открит басейн (през лятото), закрито джакузи, фитнес, фреш-бар с 20 места.
СПА зоната включва: 2 кабинета за козметични процедури, 5 кабинета за масажи, 4 кабинета с вани, кабинет Аюрведа, турска баня, парна баня, сауна, зала за релакс, солариум.
Медицинската зона включва: кабинети по Физиотерапия, Неврология, Кардиология и вътрешни болести, Хирургия, Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Урология и Дерматология, манипулационна, зала за кинезитерапия, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.
Развлечения. На територията на хотела се организират спортни турнири по бридж, шахмат, табла, тенис на маса и водно поло. 
За вашите деца ще се погрижат опитни педагози, работещи по различни аниматорски програми.
  • СПА Клуб Бор ****
  • Адрес Велинград, ул. Николай Хрелков № 9
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://spaclubbor.com/
Галерия:
Други подобни оферти: